Ligjvënësi i Shteteve të Bashkuara prezanton legjislacionin për rregullimin e aseteve të kriptos dhe mbrojtjen e investitorëve

Ligjvënësi amerikan prezanton legjislacionin për rregullimin e aseteve të kriptos dhe mbrojtjen e investitorëve

Përfaqësuesi amerikan Don Beyer prezantoi Aktin e Strukturës së Tregut të Aseteve Dixhitale dhe Aktin e Mbrojtjes së Investitorëve. Legjislacioni do të përfshijë posedime dixhitale në strukturat rregullatore monetare ekzistuese, sipas një deklarate të publikuar në faqen e tij kryesore. Kongresmeni tha:

Zotërimet dixhitale dhe inovacioni blockchain mbajnë garanci të shkëlqyeshme, dhe është e qartë se zotërimet si bitcoin dhe eteri janë këtu për të mbetur. Fatkeqësisht, struktura aktuale e tregut dixhital të posedimit dhe struktura rregullative është e paqartë dhe e pasigurt për financuesit dhe klientët.

"& Ldquo; Mbajtësit e posedimit dixhital në fakt i janë nënshtruar mashtrimeve, vjedhjeve dhe kontrollit të tregut të përhapur për shumë vite, megjithatë Kongresi në fakt deri më tani ka shpërfillur kërkesat e specialistëve të tregut dhe rregullatorëve federalë për të zhvilluar një strukturë të plotë ligjore", & rdquo; shpjegoi ai.

Në mënyrë të veçantë, shpenzimi do të & ldquo; krijojë kuptime statutore për zotërimet dixhitale dhe letrat me vlerë të posedimit dixhital dhe do t'i ofrojë Komisionit të Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim (SEC) me autoritet mbi letrat me vlerë të posedimit dixhital dhe Komisionit të Tregtimit të të Ardhurave të Mallrave (CFTC) me autoritet mbi zotërimet dixhitale. " & rdquo; Gjithashtu do të:

Siguroni siguri juridike në lidhje me statusin rregullator për 90% kryesorë të tregut të posedimit dixhital (sipas kapitalizimit të tregut dhe vëllimit të tregtimit) përmes një sundimi të përbashkët SEC/CFTC.

Për më tepër, shpenzimi do të "& ldquo; Kërkojë marrëveshje të posedimit dixhital që nuk janë të regjistruara në ditarin e shpërndarë haptas për t'u raportuar në një Depo të Regjistruar të Tregtisë së Aseteve Dixhitale brenda 24 orëve për të zvogëluar kapacitetin për mashtrime dhe për të promovuar hapjen." & Rdquo ;

Rezerva Federale do të ketë & ldquo; autoritet specifik për të siguruar një variacion dixhital të dollarit amerikan, ”& rdquo; shpenzimet më shumë shtete, përfshirë se Sekretari i Thesarit i SHBA do të ketë “& ldquo; autoriteti për të lejuar ose kufizuar dollarin amerikan dhe monedhat e tjera me bazë fiat. " & rdquo; Shpenzimet e plota mund të shihen këtu.

Çfarë konsideroni këtë strukturë të tregut dixhital të aseteve dhe shpenzime për mbrojtjen e investitorëve? Le të kuptojmë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju