Fondi Pensional Publik i Shteteve të Bashkuara për Zjarrfikësit Shton Bitcoin dhe Ether me vlerë 25 milion dollarë në Portofol

Fondi Pensional Publik i Shteteve të Bashkuara për Zjarrfikësit Shton Bitcoin dhe Ether me vlerë 25 milion dollarë në Portofol

Zjarrfikësit e Houston &#x 2019; Fondi i Relief and Retirement (HFRRF), fondi i pensioneve për qytetin e Hjustonit &#x 2019; Zjarrfikësit, prezantuan të enjten se në fakt kishte blerë bitcoin dhe eter për strategjinë e specifikuar të avantazhit &#x 2019; s portofol. Lajmi përcakton:

Ky investim financiar vë në dukje investimin e parë financiar të prezantuar në posedimet elektronike nga një pension publik në SHBA

Sipas Bloomberg, Zjarrfikësit e Houston &#x 2019; Fondi i Relief and Retirement ka 5.5 miliardë dollarë në zotërime dhe ka shpenzuar 25 milionë dollarë në bitcoin dhe eter. Investimi financiar u ndihmua nga Grupi i Investimeve Dixhitale të Nju Jorkut (NYDIG), një krah investimi financiar në bitcoin i Stone Ridge Asset Management.

Fondi i pensioneve HFRRF kujdeset për përfitimet e jetës në pension për më shumë se 6,600 zjarrfikës energjikë dhe në pension dhe të mbijetuar nga zjarrfikësit. Zjarrfikësit aktivë kanë shtuar në fakt 9% të pagës së tyre në fondin për shkak të vitit 2004, me qytetin e Hjustonit duke shtuar një minimum prej dyfishi të kësaj sasie.

&#x 201C;Ne jemi të kënaqur që bëjmë këtë hap të parë përpara drejt e në globin e zotërimeve elektronike, &#x 201D; komentoi Ajit Singh, HFRRF &#x 2019; s oficeri kryesor i policisë së investimeve financiare. Ai sqaroi:

Ne në fakt kemi ekzaminuar zotërimet elektronike &#x 2019; transformuese e mundur për një kohë të gjatë &#x 2026; Përfundoi të ishte një kurs posedimi që mund të mos e shpërfillnim më.

Ai vazhdoi: &#x 201C; Ky investim financiar ndan idenë tonë në mundësinë e turbullt të teknologjisë moderne të shpërndarë të revistës për rritjen dhe demokratizimin e vlerës së krijuar përmes shpërndarjes. &#x 201D;

Singh u vlerësua gjithashtu nga Bloomberg duke pretenduar: &#x 201C; Unë e shoh këtë si një pajisje shtesë për të trajtuar rrezikun tim &#x 2026; Në fakt ka një kthim të favorshëm të parashikuar dhe trajton rrezikun tim. Ka një marrëdhënie të reduktuar me çdo kurs tjetër të pronës. &#x 201D;

Oficerit kryesor të policisë së investimeve financiare të HFRRF i pëlqente të blinte monedha direkt, në vend që të trajtonte rrezikun që lidhej me investimet financiare të lidhura me të ardhmen. Ai përshkroi: &#x 201C;Ne e bëmë &#x 2019; dëshira për të marrë ekspozimin e drejtpërdrejtë artificial. Ne zgjodhëm të shkonim direkt në shenjë. Sa më shumë e më shumë nxitje institucionale ndodhin, sigurisht që do të ketë shumë e shumë më tepër karakteristika që vendosen për furnizim dhe nevojë. Dhe duke pasur pasuri fizike &#x 2014; simbolet reale &#x 2014; na ofron në të ardhmen mundësinë e gjenerimit të fitimeve të mundshme. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Argo Blockchain siguron 25 milionë dollarë hua të mbështetura nga Bitcoin nga Galaxy Digital

Nate Conrad, kreu mbarëbotëror i administrimit të pronës në NYDIG, tha:

Ky investim financiar përfaqëson një minutë për bitcoin dhe vendndodhjen e tij në planet e pensioneve publike. Besimtarët janë të njohur në mënyrë progresive se si edhe një përvetësim i vogël i zotërimeve elektronike mund të ketë një ndikim të madh me kalimin e kohës.

A supozoni se shumë më tepër fonde publike të pensioneve do të marrin bitcoin dhe kriptovaluta të tjera të ndryshme? Le të njohim në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju