Senatori amerikan pyet Coinbase, Gemini, Binance, Tether se si po i mbrojnë konsumatorët

Senatori amerikan pyet Coinbase, Gemini, Binance, Tether se si po i mbrojnë konsumatorët

Senatori amerikan Sherrod Brown (D-Ohio), kryetar i Komitetit të Senatit të SHBA për Bankat, Strehimin dhe gjithashtu Urban, prezantoi të martën se ai në të vërtetë ka korresponduar me një sërë shkëmbimesh kriptomonedhash dhe gjithashtu ofrues të monedhave të qëndrueshme.

Ndër marrësit e letrave të tij janë Coinbase, Gemini, Paxos, Trusttoken, Binance us, Centre dhe gjithashtu Tether.

Senatori i pyeti këto biznese të kriptove se si ata &#x 201C; po mbrojnë konsumatorët dhe gjithashtu financuesit mes kërcënimeve të theksuara në rekordin aktual nga Presidenti &#x 2019; s Grupi i Punës për Tregjet Financiare &#x 201D;

Lajmi përfshin: &#x 201C;Senatori Brown theksoi problemet me të cilat mund të përballen konsumatorët dhe gjithashtu financuesit në njohjen e mënyrës sesi funksionojnë monedhat e qëndrueshme dhe gjithashtu kërcënimet e tyre të mundshme, duke përmendur termat komplekse që shumë biznese fshehin në shtypin e vogël. &#x 201D; Senatori ndër letrat e tij shkruante:

Unë kam një shqetësim thelbësor në lidhje me kushtet e pa standardizuara të përshtatshme për shlyerjen e monedhave të caktuara të qëndrueshme, se si ato kushte ndryshojnë nga zotërimet standarde dhe gjithashtu se si ato kushte mund të mos korrespondojnë në të gjithë sistemet elektronike të tregtimit të posedimit.

Senatori këmbënguli që &#x 201C; blerja e monedhave të qëndrueshme nëpërmjet një sistemi tregtimi mund të mos u ofrojë klientëve të njëjtat të drejta ligjore dhe gjithashtu privilegje si një blerje e drejtpërdrejtë nga një ofrues. &#x 201D;

Për më tepër, ai mbajti parasysh: &#x 201C;Klientët mund të kenë të drejta të ndryshme ligjore bazuar në sasinë e monedhave të qëndrueshme që kishin ose negociuar. &#x 201D; Senatori Brown gjithashtu kërkoi 6 edhe më shumë pyetje në letrat e tij të cilat mund të gjenden më poshtë.

Etiketat në këtë përrallë Binance,Binance us, Circle, Coinbase, shkëmbimet e kriptove, shkëmbimet e kriptomonedhave, Binjakët, Sherrod Brown, ofruesit e monedhave të qëndrueshme, Stablecoins, Tether, senatori amerikan, USDC, USDT

Çfarë mendoni për senatori Sherrod Brown që pyet shkëmbimet e kriptove dhe gjithashtu ofruesit e monedhave të qëndrueshme në lidhje me mënyrën se si ata po mbrojnë konsumatorët dhe gjithashtu financuesit? Le të kuptojmë në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju