Senatori amerikan Lummis falënderoj Zotin për Bitcoin ndërsa Kongresi diskuton rritjen e tavanit të borxhit

Senatori amerikan Lummis falënderoj Zotin për Bitcoin ndërsa Kongresi diskuton rritjen e tavanit të borxhit

Senatorja Cynthia Lummis përgëzoi Bitcoin gjatë fjalimit të saj në dyshemenë e Senatit kohët e fundit në lidhje me rritjen e kufizimit të borxhit amerikan. Senatori në fakt ka qenë një tregtar bitcoin sepse 2013 dhe gjithashtu në të vërtetë në mënyrë të vazhdueshme ka specifikuar që bitcoin është një dyqan i shkëlqyeshëm me vlerë.

Lummis përmendi se ndërsa ligjvënësit po rishikonin jashtëzakonisht rritjen e kufizimit të borxhit, &#x 201C; praktikisht asnjë person nuk po diskuton mbi borxhin &#x 201D; vetveten. &#x 201C; Ne po marrim më afër 30 trilionë dollarë. Sigurisht, nëse shpenzimet që po argëtohen nga festimi i madh dhe gjithashtu menaxhimi i Biden kalon, sigurisht që do të kalojë më shumë se 30 trilionë dollarë, &#x 201D; ajo paralajmëroi.

Senatori nga Wyoming sqaroi:

Vendet në fakt tradicionalisht kanë pasur një tendencë të ulen kur borxhi tejkalon PBB -në e tyre.

Duke cituar planin e shpenzimeve të Kongresit në vendin e punës duke specifikuar në shkurt se borxhi publik me siguri do të shkonte përtej kombit &#x 2019; PBB-ja këtë vit, senatori tha me zë të lartë: &#x 201C; Rritja e tavanit të borxhit që po rishikohet më poshtë është shumë më tepër kosto që mund të ndodhin pa zgjidhur proporcionin tonë të borxhit ndaj PBB-së. Ne nuk mund të zhvillohemi të tillë. Untshtë e pabesueshme në shkallët më të thella. &#x 201D;

Senatori paralajmëroi, &#x 201C; po i afrohemi shpejt një kohe kur me siguri do të jemi të paaftë për &#x 201D; paguajmë pronarët tanë të borxhit.

Ajo vazhdoi të ndante:

Një nga faktorët që përfundova duke qenë kaq kurioz për paratë elektronike, në paratë jo-fiat, është për faktin se ato nuk lëshohen nga një qeveri federale. Bitcoin nuk lëshohet nga një qeveri federale kështu që &#x 2019; nuk shikon borxhet financiare që shtohen nga qeveritë federale.

Lummis këmbënguli, "Nëse ka shumë të ngjarë të lejojmë uljen e parave, duke pasur mësimet e sfondit para nesh, dhe gjithashtu duke dështuar për të vepruar, ne jemi vërtet të pabesueshëm. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Analiza e çmimit 7/26: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LTC

Ajo specifikoi: &#x 201C; Me rastin që të ndodhë ai rezervë, kam ndërmend të siguroj që paratë jo-fiat &#x 2014; paratë që nuk lëshohen nga qeveritë federale, paratë që nuk i takojnë zgjedhjeve politike &#x 2014; mund të zgjerohet, mund të lejojë individët të ruhen, mund të jetë atje me rastin që ne të dështojmë në atë që kuptojmë se duhet të bëjmë. &#x 201D; Koha që &#x 201C; Shtëpia &#x 2019; ende nuk ka dëshmi në shekullin 21 se ne do ta bëjmë këtë. Senati dhe gjithashtu edhe një herë, në SHBA

Kështu dhe gjithashtu Zoti, herë pas here, kreu i shteteve të të dyja ngjarjeve në fakt e kanë shtuar borxhin në mënyrë të papërgjegjshme, pa ndonjë strategji për ta zgjidhur atë, &#x 201D; senatori shpjegoi, duke përfshirë: Kjo, them falë

Çfarë bitcoin, dhe gjithashtu para të ndryshme të tjera jo-fiat, që shkojnë përtej papërgjegjshmërisë së qeverive federale, përfshirë edhe tonën. Senatori Lummis është një ngarkues i detyrimit tonë &#x 2026; për të zgjidhur këtë problem të afërt, të parashikueshëm, të madh. Le të merrni parasysh

&#x 2019; vërejtje? (*) ne e kuptojmë në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju