Senatori amerikan i propozon Kongresit miratimin e kriptomonedhës për pagesa

Senatori amerikan Ted Cruz propozon që Kongresi të miratojë kriptomonedhën për pagesa

Senatori amerikan Ted Cruz në fakt ka paraqitur një rezolutë të etiketuar "Adoptimi i kriptomonedhës në Kongres si një shkëmbim pagese për rezolutën e transaksioneve", &#x 201D; përshkruar gjithashtu si &#x 201C; PRANO Rezolucionin, &#x 201D; në Senat të hënën.

Rezoluta propozon që kriptomonedha të miratohet në &#x 201C; lokalet e ngrënies, pajisjet shitëse, si dhe dyqanet e pranishme në kompleksin Capitol &#x 201D; Sipas mesazhit të rezolutës:

Arkitekti i Kapitolit, Sekretari i Senatit dhe gjithashtu Shefi Administrativ i Dhomës së Përfaqësuesve do të &#x 2026; merrni dhe gjithashtu bëhuni pjesë e marrëveshjeve për ofrimin e zgjidhjeve ushqimore dhe gjithashtu shitjen e pajisjeve në ndërtesa të tilla Kapitol me individë që me siguri do të miratojnë zotërimet elektronike si shlyerje për artikujt.

Ata gjithashtu do të &#x 201C; motivoni dyqanet aktuale në ndërtesa të tilla Kapitol që të miratojnë zotërimet elektronike si shlyerje për artikujt, &#x 201D; rezoluta përfshin.

Cruz informoi Breitbart News të hënën se Kongresi mund të udhëheqë në vendndodhjen e kriptomonedhave duke i përqafuar ato si shlyerje dhe gjithashtu duke rritur mirëkuptimin e kriptove në Kongres.

&#x 201C;Meqenëse klientët e kuptojnë shumë më mirë dhe gjithashtu mirëpresin kriptomonedhën, shitësit po miratojnë ndjeshëm kriptomonedhën si një qasje shlyerjeje. Kongresi normalisht po ecën ngadalë për të adoptuar teknologjinë e re moderne, &#x 201D; senatori nga Teksasi diskutoi për revistën, duke përfshirë:

Kostot e mia sigurisht që do të vendosin që Kongresi të zgjidhë këtë problem duke pasur dhoma drekë legjislative, pajisje shitëse dhe gjithashtu dyqane të pranishme që miratojnë pagesat me kripto.

Çfarë konsideroni senatori Cruz &#x 2019; s propozim për nxitjen e kriptove? Le të kuptojmë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju