Sekretari i Thesarit i Shteteve të Bashkuara Yellen përshkruan planet për të rregulluar Stablecoins në bashkëpunim me Fed, SEC, CFTC

Sekretari i Thesarit i SHBA Yellen përshkruan planet për të rregulluar Stablecoins në bashkëpunim me Fed, SEC, CFTC

Sekretarja e Thesarit e SH.B.A. Janet Yellen zbuloi të Premten strategjitë e saj për të kapërcyer udhëzimet e stabilitetit të monedhave. Ajo sigurisht do të mbledhë një konferencë më 19 korrik të Presidentit '& rsquo; Grupi i punës në tregjet financiare (PWG) për të shqyrtuar këtë çështje. Konferenca sigurisht që do të shkojë gjithashtu nga Zyra e Kontrolluesit të Valutës (OCC) dhe gjithashtu Korporata Federale e Sigurimit të Depozitave (FDIC).

Yellen diskutoi, "& ldquo; Sjellja me njëri-tjetrin autoritetet rregullatore sigurisht që do të na lejojë të vlerësojmë avantazhet e mundshme të monedhave të qëndrueshme ndërsa lehtësimin e rreziqeve që ata mund të pozicionojnë për klientët, tregjet ose sistemin monetar." & rdquo; Asistenti i thesarit përshkroi:

Në dritën e zhvillimit të shpejtë të pronave elektronike, është shumë e rëndësishme që firmat të bashkohen në udhëzimet e këtij tregu dhe gjithashtu avancimin e çdo lloj referimi për autoritetet e reja.

Sipas lajmeve, "& ldquo; (*) PWG u krijua për të përmirësuar ndershmërinë, efektivitetin, rregullsinë dhe gjithashtu konkurrencën e tregjeve monetare të SH.B.A." & rdquo; (*) i përket PWG, së bashku me kryetarin e Të

Yellen i Bordit, kryetari i Guvernatorëve dhe gjithashtu Sistemi i Rezervave Federale (SEC), dhe gjithashtu kryetari i përkohshëm i Letrave me Vlerë (CFTC). Biseda e Komisionit të Shkëmbimit me siguri do të përmirësojë PWG '& rsquo; s & ldquo; Komisioni i Tregtimit të së Ardhmes së Mallrave në

Dhe gjithashtu Deklarata për Rregulloren Kryesore, & rdquo; lëshuar në Çështjet Mbikëqyrëse Relevante 2020. Disa Stablecoins pika të ndryshme të tjera, të dhënat sqarojnë se "& ldquo; Dhjetori në paraqitjen e tij dhe gjithashtu variabla të ndryshëm të tjerë, një Bitcoin i qëndrueshëm mund të përbëjë një siguri, produkt ose të fituar bazuar në qeverinë e SHBA legjislacionet për mbrojtjen, produktet dhe / ose nënproduktet. ” & rdquo;

Midis anktheve shtesë, "& ldquo; Në varësi të individëve dhe gjithashtu strukturat duhet të plotësojnë të gjitha të përshtatshme kundër pastrimit të parave dhe gjithashtu duke iu përgjigjur financimit të terrorizmit (LPP / LFT) dhe gjithashtu miraton përgjegjësitë para se të sjellë artikujt në treg." & Rdquo; Ajo & rsquo; Lajmet përfshijnë: Stablecoin PWG me siguri do të hedhë një vështrim në udhëzimin aktual të monedhave të qëndrueshme, do të përcaktojë rreziqet dhe gjithashtu do të krijojë referime për zgjidhjen e atyre rreziqeve.

Lexo artikullin:  Abkhazia mbyll dy ferma kripto, konfiskon pajisjet minerare

Thesari PWG parashikon të lëshojë referime me shkrim në muajt e ardhshëm.

A i mendoni vërejtjet e The?

Ajo që ne njohim në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë. Sekretarja e Thesarit Janet Yellen

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju