USDC për të konsoliduar rezervat në para të gatshme dhe thesare amerikane

Kreu i shtetit Coinbase Emilie Choi parashikon që plani i azhurnuar i rezervave të USDC të mbetet në ndikim të plotë deri në shtator

USDC për të konsoliduar rezervat në para të gatshme dhe thesare amerikane

Kreu i shtetit dhe COO i Coinbase, Emilie Choi, në të vërtetë ka zbuluar se rezervat që mbështesin monedhën e qëndrueshme të USD USDC (USDC) sigurisht që do të kombinohen në para të gatshme dhe thesare të qeverisë federale amerikane.

Një artikull i 22 Gushtit nga Konsorciumi CENTER, njësia që u zhvillua në bashkëpunim nga Qarku kryesor i biznesit të zgjidhjeve ekonomike të Coinbase dhe blockchain në SHBA, që ka të bëjë me USDC, specifikoi se rezervat e USD Coin sigurisht që shpejt do të mbahen plotësisht në “para dhe periudhë të shkurtër të Thesarit të SHBA. "

Në Twitter, Choi shoqëroi rregullimin në plan të reagimit kundrejt rezervave të USDC duke rritur paratë e kaluara, përputhjet me para dhe thesaret amerikane në maj Ndryshimet në rezervat e USDC nuk ishin raportuar deri në korrik, duke intensifikuar problemin publik në lidhje me mbështetjen e monedhës së qëndrueshme.

Choi theksoi se plani i ri me siguri do të mbahet deri në shtator, duke pasur parasysh se 2 regjistrimet e mëposhtme të vërtetimit të USDC vazhdojnë të zbulojnë një profil të larmishëm për rezervat e shenjës së qëndrueshme.

"Këto modifikime po kryhen me shpejtësi dhe sigurisht që do të pasqyrohen në vërtetimet e ardhshme nga Grant Thornton," përfshinte artikulli.

Regjistri i vërtetimit të muajit të kaluar USDC për maj zbuloi se paratë u mbështetën 61% nga "përputhjet me para dhe para", dhe 12% nga thesaret e SHBA

Certifikatat e Depozitave të shprehura në dollarë amerikanë përbënin 13%të mbështetjes së shenjës, ndërsa letra e biznesit përbënin 9%, dhe obligacionet e kompanisë përbënin 5%. Obligacionet komunale gjithashtu përbënin 0.2% të mbështetjes së stabilcoin.

Lexo artikullin:  Sulmet Bitcoin sulmojnë rezistencën e fundit para $ 50K me çmimin BTC të mbyllur çdo ditë tani vendimtare

Related: Sigurimi Tether pretendon se në fakt ka rritur pronësinë e përgjithshme me 21 miliardë dollarë në vlerësimin e ri të kontabilitetit

Që nga fillimi i tij në Shtator 2018, USD Coin në të vërtetë është zgjeruar për të treguar një kapital tregu prej gati 28 miliardë dollarësh dhe është zgjeruar në 5 blockchains të ndryshëm.

Në qershor, Qendra zbuloi përgatitjen për USDC për të filluar në të gjithë 10 rrjetet blockchain.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju