Vlera e kyçur në Defi rrëshqet 5% në 24 orë, AMM dhe Rebaze Tokenet marrin humbje dyshifrore

Vlera e kyçur në Defi rrëshqet 5% në 24 orë, AMM dhe Rebaze Tokenet marrin humbje dyshifrore

Në momentin e kompozimit, TVL në procedurat defi në një mori blockchains është 250.55 miliardë dollarë, sipas metrikës nga defillama.com. Vlera e akumuluar defi e bllokuar në fakt ka rënë 5.08% gjatë ditës së fundit dhe metoda Curve kontrollon shumë TVL të siguruara me 8.07% epërsi.

Vlera e kyçur në Defi rrëshqet 5% në 24 orë, AMM dhe Rebaze Tokenet marrin humbje dyshifrore

Prodhuesi i automatizuar i tregut (AMM) Curve rregullon 20.23 miliardë dollarë TVL që është rritur 1.13% këtë javë të kaluar. Makerdao është metoda e dytë më e madhe defi TVL me 18.56 miliardë dollarë në kohën e kompozimit. Metoda e tretë më e madhe defi TVL vjen nga Convex Finance me 15.14 miliardë dollarë sot.

Dominimi i Ethereum Defi TVL 65%, (*24 *) Zinxhiri inteligjent 6%, Terra 5%

TVL për blockchain zbulon se Ethereum rregullon 164.36 miliardë dollarë nga 250.55 miliardë dollarë në defi të dielën (*24 *) Smart Chain (BSC) regjistron 16.61 miliardë dollarë dhe zinxhiri është zinxhiri i dytë më i madh në lidhje me TVL-të e metodës defi.

Vlera e kyçur në Defi rrëshqet 5% në 24 orë, AMM dhe Rebaze Tokenet marrin humbje dyshifrore

Pas BSC është Terra (13.29 miliardë dollarë), Orteku (12.03 miliardë dollarë), Solana (12.46 miliardë dollarë) dhe Tron (5.48 miliardë dollarë). Në momentin e kompozimit, Ethereum rregullon 65.58% të vlerës prej 250.55 miliardë dollarësh të mbyllur në defi. Ndërsa BSC rregullon 6.62% epërsi, TVL në Terra regjistron 5.30%.

Rebase dhe AMM Defi Tokens Slide &#x 2014;Crosschain Bridge TVL rrëshqet 26% në 30 ditë

Statistikat nga coingecko.com tregojnë se kapitalizimi i përgjithshëm i tregut të prodhuesve kryesorë të tregut të kompjuterizuar (AMM) defi tokens në fakt ka rënë 13.6% në 17.2 miliardë dollarë. Për më tepër, metrikat zbulojnë se argumentet e ribazimit në fakt kanë rënë 5.1% në një reduktim prej 6.09 miliardë dollarë të dielën.

Uniswap-i kryesor i pronës së kriptove AMM (UNI) në fakt ka rënë 15% gjatë 7 ditëve të fundit. Uniswap përputhet me zëvendësimin e petullave (16.7%), tokenin kontur dao (27.2 ), 1 inç (26.3%), sushi (23.9%) dhe bankor token (10.1%).

Shenjat e ribazimit si Olympus (OHM) ranë 17.1% këtë javë të kaluar ndërsa paradise (TIME) në fakt ka rënë 18.5%. Klima dao (KLIMA) ka rënë me 50.6% gjatë 7 ditëve të fundit dhe e gjerë (AMPL) ka rënë 17.7%.

Lexo artikullin:  Artisti nigerian Davido lançon tokenin e fansave që u jep 'fuqinë fansave'

Vlera e kyçur në Defi rrëshqet 5% në 24 orë, AMM dhe Rebaze Tokenet marrin humbje dyshifrore

Statistikat mujore zbulojnë se TVL-të e urave të kryqëzuara në të vërtetë kanë rënë 26.9% dhe sot atje &#x 2019; s 2440 miliardë dollarë TVL në ura për Ethereum, sipas Dune Analytics Lider është ura Ronin me 6.9 miliardë dollarë dhe Avalanche ka 6.6 miliardë dollarë dhe Polygon ka 5.6 miliardë dollarë.

Etiketat në këtë përrallë 1 inç, shenja AMM, Krijues i Automatizuar i Tregut, Orteku, BSC, urë me zinxhir tërthor, token kontur, para të decentralizuara, DeFi, aktivitet defi, defillama.com, DEX, Ethereum, Klima dao (KLIMA), makerdao, Olympus (OHM), Zëvendësimi i petullave, argumentet e ribazimit, Solana, SUSHI, Terra, vlera e përgjithshme e kyçur, tron, TVL, uniswap, unswap (UNI), Wonderland (TIME)

Çfarë mendoni për gjendjen e parave të decentralizuara (defi) sot? Na lejoni të kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju