Vasyl Virastyuk, Njeriu më i Fortë në Planet ka Tokenizuar Autografin me Projektin e Filografisë

Vasyl Virastyuk, Njeriu më i Fortë në Planet ka Tokenizuar Autografin me Projektin e Filografisë fillimi i shtypit

NJOFTIMI PËR SHTYP. Vasyl Virastyuk, njeriu më i fortë në planet në 2004 dhe 2007, bëri shenjë autografin e tij me anë të progresistit Sfida NFT FILOGRAFIAMe Burri i fortë ishte i pari që filloi një partneritet me PHILOGRAPHY.BIZ. Ai siguroi autografin e tij autentik për të siguruar një version të kufizuar të autografëve të koleksionueshëm NFT dhe për t'i promovuar ato. Ky është shenja e parë NFT e sfidës, e cila mund të rrisë vlerën e saj kolektive dhe vlerën e financimit në të ardhmen.

Vasyl Virastyuk është pronari i titujve të Njeriut më të fortë në botë 2004 dhe 2007 dhe një numër kampionësh botërorë në garat e burrave të fortë. Sipas mediave të respektuara on-line, atleti është ndër 10 meshkujt më të fortë në botë në të kaluarën historike të njerëzimit.

Vasyl Virastyuk ka vendosur mjaft informacione botërore. Midis tyre:

  • Lëvizja e 5 karrocave me peshë 101.5 ton.
  • Lëvizja e 10 automjeteve me një peshë të plotë 16.5 ton në një distancë prej 18.5 metra.
  • Lëvizja e shtatë automjeteve me një peshë të plotë prej 11 ton në një distancë prej 25 metrash.

Vasyl Virastyuk është një pionier i fortë. Ai ishte i pari që punoi me akull kur brenda një minute ngriti dhe futi 4 kuba akulli me peshë 150 kg secila në pragun e 130 cm të tepërt.

Nën menaxhimin e tij, ekuipazhi ukrainas Strongman ka marrë 4 raste titullin World Strongman National. Në vitin 2007 ai mundi Žydrūnas Savickas, dy herë kampionin botëror të IFSA. Pas kësaj fitoreje, ai u bë atleti i parë në të kaluarën historike të burrit të fortë që fitoi secilin titullin e Njeriut më të Fortë në Botë dhe një titull Botëror IFSA.

Çfarë është PROJEKTI FILOGRAFIA NFT?

FILOGRAFIA NFT PROJEKT është platforma e parë e depozitimit dhe shitjes publike në botë për autografët e shenjuar NFT. Ekuipazhi i PHILOGRAPHY bashkëpunon zyrtarisht me të famshëm botërorë nga filmi, tradita, aktivitetet sportive, politika dhe ndërmarrjet dhe tokenizon autografët e tyre autentikë. Të gjitha autografet konfirmohen (verifikohen) nga të famshmit.

Lexo artikullin:  Binance bën thirrje për rregullim global të kriptove ndërsa fillon fushatën reklamuese 'Crypto Is Evil'

Ekuipazhi i FILOGRAFIS organizon në mënyrë të pavarur orë autografike dhe intervista me të famshëm. Më pas, ekuipazhi konverton autografe në shenja NFT - autografe të koleksionueshme NFT të të famshëmve. PHILOGRAPHY.BIZ prodhon botime të kufizuara të koleksioneve të autografëve celeb dhe i shet ato në tregjet botërore NFT - OpenSea dhe Rarible.

Shumëllojshmëria e kufizuar e autografeve NFT siguron një rritje në asortimentin dhe vlerën e financimit të aktivit dixhital në planin afatgjatë. Hapi i mëvonshëm në rritjen e platformës PHILOGRAPHY është integrimi i tij me shtëpitë publike të shitjes britanike dhe amerikane.

Tregu NFT konfirmoi zhvillimin përfundimtar të vitit. Në gjysmën e parë të vitit 2020, qarkullimi i plotë i shenjave NFT arriti në 232.5 milion dollarë. Kurioziteti në rritje në shenjat NFT po tërheq investime të reja. Vetëm disa ditë në të kaluarën, Visa bleu shenjën NFT "CryptoPunk" për 150,000 dollarë. Që nga gjysma e dytë e vitit 2021, tregu i shenjave NFT ka kaluar kufirin prej 3 miliardë dollarësh dhe konsulentët parashikojnë që ai do të zhvillohet shtesë.

"PHILOGRAPHY NFT PROJEKT është oqeani blu në botën e investimit në autografe të koleksionueshme të të famshëmve", deklaroi Vasyl Virastyuk, njeriu më i fortë në botë i 2004 dhe 2007.

Intervista e legjendës së fortë mund të zbulohet në faqen zyrtare të sfidës - PHILOGRAPHY.BIZ. Ai konfirmon se autografi i Vasyl Virastyuk është i vërtetë dhe është bërë nga njeriu më i fortë në botë për FILOGRAFI.

PHILOGRAPHY NFT PROJECT PROJEKT krijoi dhe zhvillon një sfidë të frikshme, e cila transformon tregun aktual të financimit në autografe të koleksionueshëm të të famshëmve. Platforma PHILOGRAPHY ka krijuar një softuer teknologjik progresiv për të mbrojtur tregtarët drejt autografëve të rremë. Falë kësaj sfide, mbledhësit e autografëve ka të ngjarë të sigurohen për vërtetësinë e tyre.

Ju duhet të blini autografe të mbledhura të konfirmuara NFT të të famshëmve në faqet e internetit të specializuara - Deti i Hapur, E Raribueshme dhe FILOGRAFIA.BIZ

 

Kjo është një nisje për shtyp. Lexuesit duhet të bëjnë kujdesin e tyre të duhur më herët sesa të ndërmarrin ndonjë veprim që lidhet me firmën e promovuar ose ndonjë prej bashkëpunëtorëve ose ofruesve të saj. Bitcoin.com thjesht nuk është përgjegjës, drejtpërdrejt ose jo drejtpërdrejt, për çdo dëmtim ose humbje të përshpejtuar ose të pretenduar se mund t'i atribuohet ose në lidhje me përdorimin ose mbështetjen në çdo material, artikuj ose ofrues të përmbajtjes të folur në nisjen për shtyp.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju