Kini kujdes për këto nivele nëse tregtoni Bitcoin, Ethereum

Bitcoin dhe Ethereum janë 2 kriptovalutat më të mëdha (nga kapitalizimi i tregut) dhe lëvizjet e tyre reflektojnë në të gjithë kripto-tregun. Natyrisht, ngritja dhe rënia e tyre kanë një ndikim në çmimet e çdo altcoin gjithashtu. Duke pasur parasysh kushtet aktuale të tregut dhe paqëndrueshmërinë e vazhdueshme që vijon aktualisht, është e nevojshme të shënohen nivelet e rëndësishme për këto 2 monedha.

Analisti popullor Rekt Capital ishte i fundit që spekuloi se cilat mund të jenë këto nivele. Sidoqoftë, është më mirë që këto nivele të shikohen në kontekstin e disa matjeve të zgjedhura. 

Bitcoin, Ethereum - Të gjitha njësoj?

Të dy veprimet e çmimeve të kriptos e bëjnë atë të duket sikur janë në një gjendje të ngjashme. Bitcoin kishte, për pjesën më të madhe të këtij viti, duke e mbajtur veten mbi vijën më të lartë të ulët (të zezë) 6-mujore. Kjo linjë ishte një mbështetje e rëndësishme për monedhën mbret. Sidoqoftë, kjo mbështetje u shndërrua në rezistencë me mbylljen e javës së kaluar, dhe lëvizja e çmimeve të kësaj jave deri në kohën e këtij raporti mbeti e kuqe nën vijën e duhur. 

Meqenëse kjo pikë më e ulët është shkelur, linja 50 WEMA (blu) tani është një nivel shumë kritik. Nëse kriptovaluta vazhdon të tregtojë nën të, tregu i Bitcoin do të mbetet mjaft i dobët. Për më tepër, marrja e nivelit më të ulët si mbështetje do të bëhet shumë e vështirë për monedhën mbret. Për më tepër, struktura e vazhdueshme e tendosjes së rënies në të cilën Bitcoin është konsoliduar që nga rrëzimi i majit gjithashtu ngre shqetësime serioze.

Kjo u tha, për 2 javët e fundit, lëvizja e BTC është lëkundur rreth linjës së saj të mesit. Nëse vazhdon ta bëjë këtë, ka një shans që një prishje e qëndrueshme dhe e konsiderueshme në tabela të mos jetë e mundur. Ky, ndoshta, mund të jetë motivimi i nevojshëm që Bitcoin të rimarrë nivelin më të ulët.

As Ethereum nuk po lëviz shumë ndryshe. Cryptocurrency popullore ka lëvizur mjaft afër nivelit më të ulët të saj gjithashtu, me shfaqjen e një pykë në rënie në tabelën javore duke ngritur shqetësime. Edhe nëse vazhdon një shkelje e nivelit më të ulët, vija e ulët e prirjes do të jetë mbështetje e fortë për ETH.

Në kohën e shtypit, për shembull, ETH kishte rënë përsëri nën $ 2,000 përsëri. Sidoqoftë, linja e ulët e trendit ishte ende e fortë.

Lexo artikullin:  Sondazhi tregon 3 në 4 Investitorë të Kriptos që kanë fituar një investim, Crypto Përfaqëson 12% të Portofoleve Mijëvjeçarë

Një nivel tjetër i rëndësishëm, në këtë rast, linja 20 EMA e cila qëndron në linjë përgjatë vijës më të lartë të trendit të ulët, ka vepruar gjithashtu si një nivel kritik mbështetjeje për çmimin e kriptomonedhës më të madhe në botë në të kaluarën. 

Çfarë thonë metrikat?

Metrikat, për momentin, ndajnë një nuancë mjaft bearish. Vëllimet e tregtisë në vend kanë qenë të ulëta që nga përplasja e majit, por rënia e vazhdueshme u përkeqësua në kohën e shkrimit. Treguesi ra në një minimum prej 4 muajsh në nivelet e tij para majit, nuk është një shenjë e mirë. Për më tepër, si raporti MVRV ashtu edhe ndjenja e tregut nuk dukeshin mirë. 

Në kohën e shkrimit, MVRV paraqiti një përfitim shumë të ulët. Për më tepër, ndjenjat e tregut nuk ishin në gjendje të mirë, pasi ndjenja pozitive ra në nivele shumë të ulëta. 

Kështu, duke marrë parasysh këta faktorë, duket se prishja e ETH-së në tabela është një mundësi. Sidoqoftë, siç u tha më parë, askush nuk mund të parashikojë paqëndrueshmërinë e tregut. Investitorët duhet të ndjekin nga afër veprimin e çmimeve pasi një investim i kujdesshëm është i vetmi investim inteligjent.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju