Ndërsa grumbullimi i GBTC Bitcoin ngadalësohet, Shkalla e Gri Akumulon Asete Kripto Alternative

Ndërsa grumbullimi i GBTC Bitcoin ngadalësohet, Shkalla e Gri Akumulon Asete Kripto Alternative

Meqenëse mbikëqyrësi i posedimit filloi 7 vjet më parë, Grayscale Investments në fakt ka mbledhur një pjesë të madhe të kriptomonedhës. Siç është sot, biznesi është mbikëqyrësi më i madh i posedimit në mbarë botën kur ka të bëjë me menaxhimin e kriptomonedhës.

Biznesi fillimisht prezantoi Trustin e Investimeve të Grayscale Bitcoin (OTCQX: GBTC) dhe që atëherë, ai në fakt ka përfshirë 12 kripto -monedha të dallueshme në kompani '& rsquo; s artikuj të investimit financiar. Të dhënat e dhëna nga'1000x. grup & rsquo; s panelin e kontrollit institucional zbulon se Grayscale hasn & rsquo; në fakt po grumbullonte bitcoin (BTC) këtë vit.

Ndërsa grumbullimi i GBTC Bitcoin ngadalësohet, Shkalla e Gri Akumulon Asete Kripto Alternative 1000x grupi '& rsquo; sasia e vlerësuar e bitcoin (BTC) e mbajtur nga Grayscale më 31 korrik 2021. (*) tabelë që zbulon sasinë e vlerësuar të bitcoin (BTC) të mbajtur nga

Ajo në fakt ka qëndruar e sheshtë në vitin 2021. E vërteta e shkallës gri, 1000x. grupi '& rsquo; S hyrjet tremujore të investimeve financiare institucionale (jo kumulative) që ndajnë prurjet e bitcoin nga zotërimet alternative dixhitale tregojnë In në fakt ka mbledhur një mori pasurish të tjera kripto. Vlera gri e AUM dhe pronat e përgjithshme për secilën

Ndërsa grumbullimi i GBTC Bitcoin ngadalësohet, Shkalla e Gri Akumulon Asete Kripto AlternativeFondi sipasGrayscale com '& rsquo; Informacioni u regjistrua në Bybit 31, 2021. Korrik nga bybt.com edhe më shumë zbuloni të njëjtën gjë, pasi blerjet e BTC, ETH dhe ETC nuk janë parë në të vërtetë në 30 ditët e fundit.

Statistikat e ditës tregojnë se një rritje në litecoin (LTC), bitcoin money (BCH) dhe zcash (ZEC). Shtatë statistika gjithashtu zbulojnë një rritje që buron nga monedhat si shkëlqyeshëm (XLM), zinxhiri (LINK) dhe filecoin (FIL). Informacioni javor zbulon një nxitje në çdo posedim kripto që siguron mujore, përveç BTC, ETH, ETC dhe XLM.

'& rsquo; s Stillshtë Akoma Nivel Gri, Fondi Më i Madh 2Grayscale Ka & rsquo; Mbajtja më e madhe në lidhje me vlerën e fiatit është bitcoin (BTC) pasi ato mbajnë 650.27 K BTC me vlerë 27.15 miliardë dollarë në kohën e kompozimit. (*) për sa i përket argumenteve më të mbajtura, do të ishte 72 milion të shkëlqyera (XLM) megjithatë Depoja XLM sapo vlerësohet në 20.73 milion dollarë. Fondet e Shportës së Monedhave Dixhitale

Grayscale mban 3.15 milion ethereum (ETH) me vlerë 8 miliardë dollarë dhe eteri është zotërimi i dytë më i madh në lidhje me vlerën e fiat. Gjithashtu mban 12.3 milion ethereum classic (ETC) me vlerë 636.76 milion dollarë dhe 1.58 milion litecoin (LTC) me vlerë 229.64 milion dollarë. Shkalla gri koha e kompozimit,

Lexo artikullin:  Dogecoin përfundon duke qenë kriptovaluta e 7-të e pranuar në Coinbase Commerce

Ndërsa grumbullimi i GBTC Bitcoin ngadalësohet, Shkalla e Gri Akumulon Asete Kripto Alternative

Grayscale mban 319.4 K para Bitcoin (BCH) me vlerë rreth 175.52 milion dollarë Në biznesin Grayscale gjithashtu ka 2 fonde të ndryshme që është një shportë e monedhave të ndryshme dixhitale. E diela sapo prezantoi fondin e saj të decentralizuar të financimit (defi) dhe sot ka 6.3 milion dollarë AUM. Kompania '& rsquo; Fondi i madh i kapitalizimit ka 403.2 milion dollarë AUM midis BTC, ADA, BCH, LTC, LINK dhe ETH. Grayscale mendoni për Grumbullimin e një pjese të madhe të monedhave dixhitale alternative në vend të bitcoin?

Ajo që ne kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë. Shkallë gri

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju