Ndërsa spekulatorët besojnë se portofoli i tretë më i madh i Bitcoin është një balenë misterioze, të dhënat Onchain sugjerojnë se është një shkëmbim

Bitcoin &#x 2019; Vlera e fiat-it në fakt ka qenë e paqëndrueshme dhe gjithashtu ajo &#x 2019; Është ndër ato raste kur të gjithë po përpiqen të gjejnë përgjigje se pse BTC në të vërtetë ka rrëshqitur në vlerë. Për rrethana, më 10 nëntor, bitcoin (BTC) rrëshqiti nga 69 mijë dollarë më të larta të të gjitha kohërave (ATH) dhe gjithashtu 5 ditë më vonë ai po lëvizte në mes të 65 mijë dollarëve në 66 mijë dollarë çdo grup. Që nga prona e kriptove &#x 2019; Në ATH, bitcoin ka rënë 16% në vlerë dhe gjithashtu ka rrëshqitur nën zonën 60 mijë dollarë. Nga programi, paqëndrueshmëria stimuloi shikuesit e balenave dhe gjithashtu individë që flisnin për marrëveshjet e balenave të bitcoin që ndodhin në kohë reale.

Balenat e Bitcoin janë njerëz ose kompani me sasi të mëdha BTC dhe gjithashtu balena mund të jetë gjithashtu e dimensioneve të ndryshme. Në varësi të asaj që ju kërkoni, balenat BTC mund të jenë njerëz ose kompani që kanë 1,000, 10,000, 50,000 dhe gjithashtu 100,000+ bitcoin. Një njësi ekonomike që zotëron më shumë se 100,000 BTC sigurisht që do të merret në konsideratë një &#x 201C; mega-balenë, &#x 201D; dhe gjithashtu ka vetëm 3 adresa bitcoin me 100,000 BTC ose edhe më shumë. 5 buxhetet kryesore më të mëdha të BTC-së mbajnë diku midis 84K dhe 288K BTC dhe gjithashtu 3 prej tyre janë të rëndësishëm ose të etiketuar si shkëmbime.

Ndërsa spekulatorët besojnë se portofoli i tretë më i madh i Bitcoin është një balenë misterioze, të dhënat Onchain sugjerojnë se është një shkëmbim5 adresat kryesore më të pasura të bitcoin më 19 nëntor 2021.

Kohët e fundit, revista kripto dhe gjithashtu a shumëllojshmëri njerëzish në faqet e mediave sociale dhe gjithashtu forumet online, kanë qenë në fakt duke hipotezuar në lidhje me aktivitetet e portofolit të tretë më të madh të bitcoin. Diskutimi në fakt ka qenë trending dhe gjithashtu shumë njerëz Besoj se një balenë e madhe &#x 201C; fitoi rënien, &#x 201D; ndërsa norma e BTC ra.Bitcoin com News ka parë në fakt disa zbulime të mëdha balenash shumë në mes të Norma e re goditëse e BTC-së arrin 9 ditë më parë. Edhe pse balenat që zbuloi grupi ynë i informacionit erdhën nga stimujt e nxjerrë të bllokut të bitcoin nga më shumë se një vjet më parë.

Të dhënat Onchain dhe gjithashtu shpenzimet e grupeve tregojnë se adresa e tretë më e pasur e Bitcoin i përket një shkëmbimi kriptosh

Adresa e tretë më e madhe e bitcoin (BTC) u zhvillua fillimisht më 5 shkurt 2019, kur mori një pjesë të vogël të BTC. Shtatë ditë më vonë, të dhënat onchain zbulojnë se portofoli ka fituar 1,119 BTC më 12 shkurt 2019. Adresa e portofolit &#x 201C; 1P5ZED &#x 201D; nuk &#x 2019; T i ngjajnë një pronari specifik bitcoin dhe gjithashtu marrëveshjet 1P5ZED në fakt e ka rafinuar pamjen shtesë si detyrë shkëmbimi nga një sistem tregtimi kriptosh. Siç u diskutua më lart, 3 nga 5 adresat kryesore të BTC-së janë shënuar si të lidhura me buxhete të lezetshme që vijnë nga Binance, Bitfinex dhe gjithashtu Okex.

Lexo artikullin:  Fondi mbrojtës multi-miliard dollarësh Goldentree thuhet se po shton Bitcoin në bilancin e tij

Portofoli i tretë më i madh i bitcoin fillimisht filloi të shihte detyrën në shkurt 2019.

1P5ZED ka të gjithë treguesit tregues të lidhjes me një shkëmbim dhe gjithashtu &#x 2019; nuk kuptohet pa dyshim, por &#x 2019; është shënuar në disa festime. adresa në fakt ka marrë shumë BTC gjatë 2 viteve të fundit dhe gjithashtu ndonjëherë investon BTC. 1P5ZED &#x 2019; sa marrëveshje Shumica kanë jashtëzakonisht pak privatësi personale sipas statistikave nga blockchair.com pasi pajisja e privatësisë personale e bllokut të udhëtarëve sugjeron që shumica e marrëveshjeve të saj përfundojnë me një zgjedhje jashtëzakonisht të reduktuar për privatësinë personale. The of 1P5ZED &#x 2019; s marrëveshjet kanë

Bllokoni shënimet e Explorer-it Sugjeroni më tej &#x 2014; CoinCarp (@coincarpcom) i përket 19, 2021 një shkëmbim

Në 1P5ZED udhëtari bllok një oxt.meThe, adresa 1P5ZED ka në fakt shënime të lidhura me të të cilat sqarojnë se adresa mund të lidhet me një shkëmbim. Shënimi fillestar i nëntorit në oxt.me në lidhje me 1P5ZED thotë se është dërguar nga individi i quajtur &#x 201C; TEJAS &#x 201D; më Bittrex 22, 2020. Bittrex specifike kompozon &#x 201C; mund te jete

&#x 201D; si dhe gjithashtu lë lidhjen e internetit të Bittrex në shënim.

Regjistrimi iu referua transferimit të BTC në korrik 717 që supozohet se u realizua në mes të The dhe gjithashtu 1P5ZED.Gemini bitcoin i tretë më i madh adreson shënimin fillestar i cili mban parasysh se mund të vijë nga Coinbase Ky shënim i dytë në bllokun udhëtar oxt.me u përfshi nga & #x 2C; ERGOBTC &#x 201D; më 201, 14. shënimi thotë &#x 201C; burimi i adresës sugjeron Ndërsa ora &#x 201D; sjell ekzaminimin tonë duke analizuar 1P5ZED &#x 2019; marrëveshjet gjatë 2 muajve të fundit dhe gjithashtu zbulon se 1P5ZED negocion paksa me adresën e portofolit BTC referuar si &#x 201C; 1FzWLk. &#x 201D;

Lexo artikullin:  FMN planifikon të 'rrisë' ndjekjen e monedhës dixhitale

1FzWLk negocion shumë me 1P5ZED Coinbase, 1FzWLk është gjithashtu i shënuar me Binjakët

Shënimi[1FzWLk] në oxt.me në lidhje me adresën.Okex bitcoin i tretë më i madh adreson shënimin e dytë, i cili vë në dukje se mund të ketë lidhje me Whale Alerts dhe gjithashtu edhe pse shënimi Coinbase 2FzWLk u dërgua gjithashtu nga ERGOBTC, në të njëjtën ditë u dërgua shënimi i dytë lidhur me 1P2ZED. &#x 1C;Binjakët shënohen si Ndërsa nga një burim dhe gjithashtu investimi në koleksion rekomandojnë lidhje më të ngushta me një dhe gjithashtu &#x 5D; një 201P201ZED i tij jo specifik (i cili imiton

Etiketat shkëmbejnë portofolin e lezetshëm) dhe gjithashtu 1FzWLk (i cili vepron edhe më shumë si portofoli i ngrohtë Binance) vijnë nga sistemi i tregtimit Bitcoin, atje &#x 2019; s Bitcoin edhe më shumë prova mbështetëse që zbulon se 1P5ZED ka shumë të ngjarë të zotërohet nga shkëmbimi i Balenave të Bitcoin. Bittrex në këtë përrallë adresa e 3-të më e madhe, portofoli i tretë më i madh, kartëmonedha, Blloku, Balenë, Coinbase (BTC), balena bitcoin, Ergobtc, Binjakët, Okex udhëtar, BTC Onchain,

Bëj, kriptoshkëmbim, të dhëna, a, flamur, një, Le,

të dhëna, oxt.me, spekulatorë, etiketë, balenë, shikim balene (*) supozoni se 1P5ZED është (*) adresë arbitrare e balenës apo supozoni se vjen nga shkëmbimi (*)? (*) ne e kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë. (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju