Pse qeveria e Shteteve të Bashkuara po ofron një dhuratë Bitcoin dhe gjithashtu kripto

Miliona kriptovaluta të ofruara nga Departamenti i Shtetit i SH.B.A.-së si dhuratë

Një nga shenjat kryesore të nxitjes së gjerë të kripto është qeveritë kryesore federale që pranojnë energjinë e mjedisit dhe gjithashtu lëshojnë para elektronike si një mjet për të optimizuar performancën e tyre. Në një veprim të jashtëzakonshëm nga qeveria federale Amerikane, Departamenti i Shtetit i SH.B.A.-së së fundmi mbajti një marrëveshje për të paguar një dhuratë të mirë me vlerë afërsisht $ 10 milion, ekuivalente me 317.83 BTC në kohën e krijimit, në fiat ose kriptovaluta në këmbim të njohurive të zbatueshme në lidhje me sulmet kibernetike të koordinuara nga qeveritë federale ndërkombëtare.

Ndërsa disa kompani të ndryshme të qeverisë federale amerikane merren me përfitime parash për detaje të krahasueshme, kjo është hera e parë që një firmë qeveritare në të vërtetë bën një lajm që konsiston në:

Firma pretendoi më mirë që një linjë treguesish ishte vendosur në të vërtetë me rrjetin e shfletuesit të internetit Tor për të njëjtën gjë, në mënyrë që të ruhej privatësia e kthesës.

Në fakt është raportuar se qeveria federale këtu dhe tani po përpiqet të rrisë iniciativat e saj anti-ransomware, së bashku me gjurmueshmërinë e vendbanimeve të kripto-monedhave që shkojnë së bashku me sulme të tilla.

Ndërsa mungesa e përgjegjësisë ka qenë në të vërtetë një bekim i vërtetë për punëtorët kibernetikë në të gjithë botën, autoritetet amerikane kohët e fundit ishin në gjendje të konfiskonin mbi 2 milion dollarë në kripto duke iu përmbajtur një greve në sistemin e tubacionit kolonial, paratë e shpengimit të të cilit ishin paguar në të vërtetë me pasuritë e konfiskuara.

Sipas McAfee, situata ekonomike në të gjithë botën duron një humbje më të madhe se 1 trilion dollarë në vit, e cila ka të bëjë me 1% të PBB-së në mbarë botën, ndaj krimit kibernetik dhe gjithashtu sulmeve të këtij lloji. Ndërsa ky veprim tregon qeverinë federale që kupton rrezikun që detyrat e tilla imorale të pozicionohen, ajo gjithashtu mund të krijojë një ndikim në njohuritë e dhëna atyre pasi variabli i rrezikut i gjurmueshmërisë së ripagimit të përkeqësohet.

Për më tepër, thekson se menaxhmenti mund të ketë të bëjë me praktikën e kriptovalutave në kryerjen e organizimit shtetëror.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju