Pse këto metrika Bitcoin qëndrojnë një 'shkak për çështje'

Pse metrikat në zinxhir mbeten një 'shkak shqetësimi' për rikuperimin e çmimit të Bitcoin?

Shërimi i normës së Bitcoin gjatë javës së kaluar kishte qenë vërtet argëtues, për të thënë më pak. Monedha regjistroi fitime afër 23% gjatë gjithë kësaj kohe, me 12% ecje në 24 orët e fundit. Ajo mbante shumë mbi varietetin e normës 35 mijë dollarë, duke marrë parasysh që natën e kaluar edhe ashtu siç kishte filluar të lëvizte anash.

Edhe kur spekullatorët u shfaqën entuziastë për mbledhjen e normës, metrikat në zinxhir në lidhje me aktivitetin e monedhës qëndruan kryesisht të shurdhër gjatë javës. Lëvizja e normës së favorshme duket se ka pak ndikim në informacionin zinxhir, i cili nuk ka treguar indikacione të rritjes së aktivitetit ose rritjes së nevojës. Në kontrast, pasiviteti në të vërtetë ishte shfaqur në zinxhir ndërsa tregtarët kishin frikë nga veprimet e monedhës kryesore.

Së pari, larmia e adresave që komunikojnë me BTC panë një rënie të vazhdueshme gjatë gjithë javës, duke rënë me gati 26% në 632K ditën tjetër. Sidoqoftë, një shërim u pa në ditën e mëparshme, në të cilën adresat aktive u rritën në 770 mijë, megjithëse nuk ishte kuptimplotë me rritjen e normës së shumë pritur.

Kjo rënie në adresat aktive BTC, e cila tani tërhiqte shpejtësinë e saj, imagjinonte një divergjencë të mundshme bearish. Edhe ndërsa Bitcoin u shfaq bullish gjatë ditës së mëparshme, një rritje në aktivitetin e nivelit të rrjetit është një nevojë që tubime të tilla të mbështeten, pasi shpesh mendohet për një shenjë për nevojë, sipas një raporti nga Santiment.

Për më tepër, sasia e Bitcoin-it të veçantë që lëviz çdo ditë në vetvete pa një rënie të vazhdueshme gjatë gjithë javës. Ishte pezull në 71.6 k në kohën e kompozimit, duke mbajtur në mendje një ngritje të vogël duke marrë parasysh atë natën e kaluar. Ndërsa kjo mund të duket shumë, ishte larg nga maja e mesit të majit me 328 mijë monedha.

Realiteti që rrjedha e BTC në fakt kishte mbajtur parasysh rënien e vazhdueshme duke pasur parasysh se fillimi i fazës së korrigjimit rekomandoi që mbajtësit të ktheheshin në mënyrë progresive joaktive ndërsa 'vlera' e përgjithshme që po lëvizte po zvogëlohej vazhdimisht.

Lexo artikullin:  Modeli i ri i çmimit Bitcoin sugjeron që BTC nuk do të zbresë përsëri nën $ 39K

Raporti i përmendur më parë gjithashtu foli për raportin NVT të Bitcoin, i cili vazhdoi të mbetet në të kuqe, duke marrë parasysh se vonëMarçori Ky raport ka origjinën nga ndarja e kapakut të tregut të BTC me shumëllojshmërinë e monedhave që lëvizin në zinxhir. Meqenëse ky raport doli të ishte i lartë, tregonte se monedha mund të llogaritet keq.

Së fundmi, duke hedhur një vështrim në raportin e vlerës së tregut me vlerën e realizuar (MVRV) të pronarit kryesor dha një tjetër argument mbështetës. Raporti u ul në +4.095% në kohën e kompozimit, gjë që tregoi se të ardhurat tipike të të gjitha adresave që kanë marrë aktualisht BTC në muajin e kaluar ishin +4.095.

Një rritje në raportin MRVR është proporcionale e drejtë me fitimet e pakërkuara në zinxhir, e cila vetë lidhet drejtpërdrejt me mbajtësit që ofrojnë monedhat e tyre për të ulur ekspozimin e tyre të drejtpërdrejtë. Siç tregohet në grafik, raporti MVRV 30-ditor i Bitcoin u rrit ndjeshëm me mbi 22% në javën e kaluar, dhe ngritje të tilla në të vërtetë kanë sugjeruar kushte të 'mbivlerësuara' për monedhën në të kaluarën. Ai hyri në zonat e rrezikut të përbashkët, të cilat tentojnë të arrijnë kulmin midis 15% deri 25%, duke sinjalizuar kërkesën për stabilizim afatshkurtër.

Edhe pse këto shenja të plogështa qëndruan një "shkak shqetësimi", mund të duhet një kohë që tubimi aktual të shfaqet në zinxhir. Sidoqoftë, veprimtaria e vazhdueshme e ulët e rrjetit duke ecur përpara mund të tregojë se është një pengesë për veprimin e shërimit dhe ritmit të rritjes së monedhës kryesore që ecën përpara.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju