Pse pretendimi i këtij analisti "Bitcoin për të shkuar në 15 mijë dollarë" mund të jetë i pabazuar

Bitcoin, me kalimin e viteve, ka fituar pjesën e tij të drejtë të mbështetësve dhe kundërshtuesve. Tani, ka shumë analistë që analizojnë dhe parashikojnë një të ardhme për monedhën mbretërore. Por ndonjëherë, këto parashikime dështojnë.

Më shpesh sesa jo, ajo që funksionon më mirë është një vështrim në metrikat e zinxhirit. Duke vëzhguar disa prej tyre, ndoshta mund të argumentohet se një pohim i tillë i bërë nga një analist popullor mund të rezultojë i gabuar. 

Bitcoin në 15,000 dollarë?

Jo ne te vertete. Nga perspektiva e një korrigjimi, një rënie e lehtë do të kishte kuptim dhe gjithashtu do të ishte e shëndetshme. Megjithatë, një pothuajse 62% rënia tingëllon mjaft e pamundur. Edhe për cinikët.

Kjo është kryesisht për shkak se numrat duket se tregojnë për konsolidimin në rastin më të mirë, duke zbritur mundësinë e një rënie të mprehtë. Në mënyrë që një rënie në 15k dollarë të bëhet realitet, tregu do të duhet të mbajë presion mujor ose një rënie të lirë. Në këtë pikë, asnjë skenar nuk duket i mundur. 

Në kohën e shkrimit, furnizimi i BTC ishte fitimi rritur me 17% nga 65.8% në 82.5% në vetëm 13 ditë. Për më tepër, fitimet e realizuara të regjistruara nga tregu janë gjithashtu në lartësinë 3 mujore.

Kjo është dëshmia më e madhe se vrapimi i ariut nuk ka gjasa tani. Për më tepër, furnizimi me likuid i cili përfaqëson hyrje dhe dalje kumulative gjatë jetëgjatësisë së njësisë ekonomike është në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave.

Një rritje e tillë si kjo është dëshmi se a) Bitcoin po lëviz nga duart më të vogla në duar më të mëdha dhe b) Asnjë treg ariu ose arinj që tërheq BTC në $ 15k

Po investitorët?

Tani për tani, edhe investitorët duket se po mbështesin veprimin e çmimeve bullish në tabela. Kjo mund të mbështetet nga rritja e ndjenjës së investitorëve dhe numri në rritje i adresave në baza ditore.

Mundësia e një rënie drastike të çmimit gjithashtu mund të kundërshtohet nga raporti MVRV. Sipas të njëjtës, Bitcoin është i pozicionuar mirë në zonën pozitive. Së fundi, NUPL gjithashtu zbuloi se BTC është në zonën e Besimit-Mohimit-Një shenjë tjetër e mirë për tregun.

Edhe një herë, tregu i kriptomonedhës është një pa rregulla. Pra, mund të ketë vetëm një shans të vogël që këto metrikë në zinxhir të jenë të gabuara dhe mund të ndryshojnë me rënien e një kapele. Nëse është kështu, dhe nëse BTC bie në 15 mijë dollarë, pavarësisht nga të gjitha provat që sugjerojnë të kundërtën, wow. 

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju