A do të arrijë Ethereum në nivelet e tij të larta para Bitcoin?

Ndërsa Bitcoin zbulon tregues bearish, detyra në zinxhir rekomandon që Ethereum mund të shkojë për të arritur nivelin e tij historik para BTC.

Ethereum për të arritur çmimin e tij të lartë gjatë gjithë kohës më herët se Bitcoin?

Siç u përmend nga CEO i CryptoQuant Ki Young Ju në një mesazh, indikacionet mund të rekomandojnë që ETH me siguri do të arrijë ATH-në e tij më shpejt se BTC në afat të gjatë.

Fluksi neto i këmbimit është një tregues që mbështetet në 2 metrikë: hyrjen si dhe shkarkimin. E para është sasia e përgjithshme e pronës që zhvendoset nga çanta individuale në shkëmbime.

Ndërsa e fundit është thjesht e kundërta; është sasia e përgjithshme e Ethereum (ose Bitcoin) që largohet nga kuletat e këmbimit. Kur vlera e prurjes rritet, kjo tregon se edhe më shumë kripto po dërgohen në shkëmbime për funksionet e marketingut ose blerjes së altcoin.

Nga ana tjetër, kur treguesi i shkarkimit zbulon një ngritje, kjo tregon se shumë më tepër kapitalistë duan të modifikojnë monedhat e tyre, ose ndoshta t'i tregtojnë ato me pazare OTC.

Leximi i lidhur | Sinjali bullish që rezultoi në një rritje prej 250% të Bitcoin po provokohet përsëri

Merrni 110 USDT Futures Bonus plotësisht falas!

Statistikat e rrjedhës neto për Bitcoin ose Ethereum janë thjesht dallimi i 2 indikacioneve të mësipërm. Një vlerë e favorshme zbulon se prurjet janë shkarkime frustruese, prandaj ndoshta sugjerojnë se ekziston një stres marketingu atje.

Në mënyrë të ngjashme, një vlerë negative e rrjedhës neto mund të tregojë se ekziston një stres përvetësues atje pasi shkarkimet janë më të mëdha se prurjet.

Tani, më poshtë është se si duket rrjedhja neto standarde e zhvendosjes 30-ditore (MA) për Ethereum gjatë vitit të kaluar:

marrje e shpejtë

Ethereum zbulon rritje të mëdha negative në muajt aktual | Burimi: CryptoQuant

Siç shfaqet grafiku i mësipërm, ETH ka parë në të vërtetë disa rritje të mëdha negative kohët e fundit. Kjo tregon se ekziston një stres përvetësues atje pasi disa kapitalistë po tërheqin kripton e tyre nga shkëmbimet, si dhe po mbajnë në çanta individuale.

Kjo zbulon se për shkak të nevojës së lartë, si dhe reduktimit të ofertës, situata e likuiditetit të shitjes nga ana e ETH mbetet të rritet. Një atmosferë e tillë mund të ndihmojë në rritjen e normës afatgjatë.

Lexo artikullin:  Revolve Games shton dimensione të reja në lojërat për të fituar në Blockchain

Leximi i Lidhur | Balenat Bitcoin kërkojnë të blejnë njomën me vlerë 222 milion dollarë të Stablecoins në Shkëmbime

BTC, megjithatë, nuk duket aq e privilegjuar. Shkëmbimi merr, një tregues që zbulon sasinë e përgjithshme të monedhave në kuletat e këmbimit, të heqë dorë nga rënia në maj Kjo tregon që shkëmbimet po marrin ende një sasi të konsiderueshme monedhash për funksionet e marketingut.

Për më tepër, norma ekzistuese e ETH është më e mirë për ATH sesa ajo e BTC. Pra, duke parë foton më të madhe, Ethereum mund të arrijë ATH-në e tij shumë më shpejt se Bitcoin në planin afatgjatë.

Mimi ETH

Në momentin e kompozimit, norma e Ethereum shkon rreth $ 3k, praktikisht 6% në 7 ditët e fundit. Grafikët e mëposhtëm ndihmojnë në shfaqjen e modeleve në normën e kriptomonedhës gjatë 3 muajve të mëparshëm:

Grafiku i Çmimeve Ethereum

Përplasjet e ETH ranë me 6% në 24 orët e fundit | Burimi: ETHUSD në TradingView .

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju