Menaxheri më i madh i Aseteve në botë Blackrock sheh kërkesë 'Shumë pak' për kriptovalutat

Larry Fink, CEO i Blackrock, globi '& rsquo; Mbikëqyrësi më i madh i zotërimit, foli për bitcoin në CNBC të Mërkurën ndërsa kompania e tij zbuloi një fitim tremujor më të mirë se sa pritej. Blackrock '& rsquo; Pasuritë nën administrim kapën një dokument 9.49 trilionë dollarë në tremujorin e dytë nga 2 trilionë dollarë një vit më parë.

Duke përsëritur pozicionin e tij të mëparshëm në lidhje me kriptovalutën, Fink deklaroi: “& ldquo; (*), në 2 javët e mia të fundit të udhëtimit të organizatës, asnjë shqetësim nuk ishte pyetur në të vërtetë për këtë. Përsëri thjesht nuk është përbërës i përqendrimit në jetën në pension, si dhe financuesve të qëndrueshëm. " & rdquo; Ai CEO përfshiu: Shikoni jashtëzakonisht pak në lidhje me nevojën kapitaliste për ato lloj pikash.

Ne, me të vërtetë të sinqertë, ata mund të mos përfshijnë Por për ato lloj nevoje.Blackrock vazhdoi: "& ldquo;

Ai, sigurisht që do të thosha për të gjitha fondet e planit të pensionit si dhe siguruesin, për të gjitha RIA-të me të cilat po flasim për klientët e tyre në emër të jetës së tyre në pension, diskutimi ka të bëjë me saktësisht se si duhet të shfletoj profil, saktësisht sa duhet të mendoj për profilin tim mbi një perspektivë të gjatë. "& rdquo; Por

Ndërsa CEO ka deklaruar në mënyrë të përsëritur se kompania e tij e administrimit të posedimit nuk sheh nevojë për kriptovaluta midis klientëve të saj, ai nuk është i dobët ndaj klientëve të ardhshëm të kriptomonedhës. Blackrock në 2015,

Në dhjetor deklaroi se bitcoin e bën SHBA shumë më pak të përshtatshme si dhe "& ldquo; mund të zhvillohen drejt në një treg ndërkombëtar ". & rdquo; Fink, (*) & rsquo; Policia kryesore e investimeve financiare deklaroi se kriptomonedha është më poshtë për të mbetur, si dhe Bitcoin mund të ndryshojë arin. Në nëntor, një tjetër përfaqësues i Blackrock deklaroi se ari është shumë më pak i besueshëm si një kaçubë përkundrejt rritjes së kostos së jetesës sesa bitcoin, si dhe në mars, Blackrock deklaroi se kripto mund të jetë një "& ldquo; kurs i mrekullueshëm posedimi. ”& rdquo; Prilli filloi të blinte bitcoin nëFink

Lexo artikullin:  A funksionojnë rastet COVID-19 si një sinjal tregtar Bitcoin?

Blackrock SEC duke deklaruar në shkurt zbuloi se një marrëveshje e ardhshme për bitcoin me vlerë 6.15 milion dollarë. A mendoni në prill për vërejtjet e Blackrock '& rsquo; CEO i Bitcoin, si dhe kriptomonedhave?

Ajo që ne njohim në zonën e vërejtjeve të renditura më poshtë. Blackrock

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju