Amazon kërkon një zyrtar të ri për të mbikëqyrur metodën e monedhës dixhitale

Pozicioni krejt i ri i Amazon-it ka nevojë për një kuptim të thellë të monedhës dixhitale dhe mjediseve të kriptomonedhave dhe inovacioneve shoqëruese.

Amazon kërkon ekzekutues të ri për të mbikëqyrur strategjinë e monedhës dixhitale

Gjiganti i teknologjisë Amazon po kërkon të zhytet në monedhën dixhitale dhe avancimin e bllokimit me një punësim të ri të rëndësishëm brenda grupit të tij të përqendruar në pagesa.

Miratimi i pagesave dhe grupi i përvojës së Amazon është në kërkim të një monedhe dixhitale dhe rezultateve të artikujve të bllokuar në krijimin e metodës së biznesit të monedhës dixhitale dhe bllokut të zinxhirit përveç një udhërrëfyesi artikulli. Grupi është përgjegjës për pagesat e konsumatorëve të Amazon në faqet e internetit të Amazon dhe përmes shërbimeve të tij në të gjithë botën.

Postuar të Enjten, funksioni krejt i ri kërkon një udhëheqës të artikujve të aftë me know-how në blockchain, valutat dixhitale të bankave rezervë dhe kriptomonedhat për të "zhvilluar rastin për aftësitë që duhet të zhvillohen" dhe për të drejtuar vizionin total të artikujve.

Çelja e re e monedhës dixhitale Amazon do të punojë me kujdes me grupe në të gjithë Amazon për të krijuar udhërrëfyesin, i përbërë nga përvoja e klientit, metoda teknike dhe aftësitë, shënimet botuese.

Aplikimi ka nevojë për një sërë çertifikimesh të lidhura me industrinë, të përbërë nga një “kuptim i thellë” i mjedisit të monedhës dixhitale dhe kriptovalutave dhe inovacioneve shoqëruese.

Related: Amazon 'do të duhet të' prodhojë kriptën e vet në të ardhmen, deklaron CEO i Binance

Duket e pasigurt nëse Amazon po mendon të lëshojë monedhën e vet dixhitale si pjesë e procedurës së miratimit të pagesës me qira krejt të re. Kompania nuk reagoi menjëherë ndaj CryptoPumpLajmet kërkojnë vërejtje.

Botimi i detyrës më të re deklaron vëmendjen në rritje të Amazon ndaj monedhës dixhitale pasi biznesi në të vërtetë ka qenë duke krijuar qartë një shërbim të ri për t'u mundësuar konsumatorëve të saj që të bëjnë pazar duke përdorur monedhën dixhitale. Në fillim të këtij viti, Amazon publikoi një kërkesë për detyrë për të prezantuar një artikull të ri pagese dixhitale të quajtur "Pagesat Dixhitale dhe në Zhvillim", në fillim duke u përgatitur për të paraqitur përpjekjet në Meksikë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju