Banka e Rusisë kërkon që tregu i aksioneve të mos rendisë ndërmarrjet e lidhura me kripto

Sugjerimet e reja të tregut të aksioneve të Bankës së Rusisë nuk i përdorin për të rezervuar monedhat dixhitale të bankave dhe pronat dixhitale të licencuara të ofruara në Rusi

Banka e Rusisë u kërkon bursave të mos rendisin firmat e lidhura me kripto

Ndërsa biznesi në të gjithë botën i kriptovalutave në mënyrë progresive mendon të dalë në publik, banka rezervë ruse në të vërtetë ka këshilluar zyrtarisht shkëmbimet rajonale për të parandaluar listat e lidhura me kripto.

Banka e Rusisë dha një letër informacioni të hënën, duke kërkuar që tregu i aksioneve ruse të mbajë larg listave të biznesit të huaj dhe rajonal të lidhur me një seri të gjerë shërbimesh kripto.

Banka rezervë përpunoi që shkëmbimet rajonale nuk duhet të shënojnë stoqe të ofruara nga biznesi, shërbimi i të cilave varet nga vlera e tregut kripto, që përbëhet nga prona dixhitale monetare të siguruara jashtë Rusisë, indekse kripto-gjurmimi, përveç derivateve të kripto dhe fondeve kripto. Gjithashtu, Banka e Rusisë këshilloi mbikëqyrësit e pronave të lënë këto instrumente në fondet e përbashkëta.

Banka theksoi që tregu i aksioneve duhet të parandalojë veçanërisht furnizimin me ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj këtyre shërbimeve të investimeve financiare për financuesit e pa-akredituar.

"Rekomandimet e Bankës së Rusisë synojnë një masë parandaluese - ato janë krijuar për të parandaluar një miratim të investitorëve masivë të instrumenteve të tilla", përmendi banka në një njoftim kryesor të Enjten. Sugjerimet nuk përdoren për të rezervuar monedhat dixhitale të bankës dhe pronat dixhitale të licencuara të dhëna në Rusia, deklarata kontrollon.

Related: Banka rezervë e Rusisë për të studiuar kërcënimet e investimeve financiare kripto

Banka rezervë vazhdoi të deklarojë se kriptovalutat dhe pronat dixhitale kanë të bëjnë me paqëndrueshmëri të lartë, zbulim të kostove jotransparente, likuiditet të ulët, përveç kërcënimeve të reja dhe rregullave. "Blerjet e instrumenteve financiare të lidhura me pasuri të tilla sjellin rritje të rreziqeve të humbjeve për njerëzit që nuk kanë përvojë dhe njohuri të mjaftueshme", përfshiu banka.

Zhvendosja më e re e Bankës së Rusisë tregon edhe më shumë hezitimin e organizatës për të pranuar tregun e kriptovalutave, duke bërë jehonë të kufizimeve të krahasueshme në kombe të tilla si Kina Siç është raportuar më parë, banka rezervë ruse në të vërtetë ka mbajtur bankat e rëndësishme rajonale siç është Tinkoff nga ofrimi i tregtisë së kriptovalutave.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju