Binance e ndaluar në Malajzi, ofroi 14 ditë zbulim për të mbyllur operacionet

Shkëmbimi i kriptove në fakt është shërbyer me një njoftim për të ndaluar ofrimin e shërbimeve të tij në vend.

Binance u ndalua në Malajzi, duke marrë një njoftim prej 14 ditësh për të mbyllur operacionet

Malajzia është teatri më i fundit rregullator që erdhi pas Binance pasi autoritetet në vend kanë implikuar në të vërtetë gjigantin e këmbimit të vazhdimit të vrapimit në vend në mënyrë të paligjshme.

Sipas një deklarate të lëshuar të Premten, Komisioni i Letrave me Vlerë (SC) Malajzia në fakt i ka shërbyer një qortimi publik kundrejt Binance, duke kërkuar që shkëmbimi dhe të gjitha njësitë e tij të ndalojnë operacionet në vend.

SC specifikoi se Binance vazhdoi të funksiononte në Malajzi, pavarësisht paralajmërimeve të mëparshme. Në të vërtetë, në korrik 2020, CryptoPumpNews raportoi se Binance nuk lejohej të kandidonte në Malajzi.

Në atë kohë, KS lëshoi ​​një "Listë paralajmëruese për investitorët" e përbërë nga shkëmbime të shumta të pronave dixhitale që ofrojnë shërbime në vend pa lejen e duhur nga rregullatorët malajzian.

Binance ka 14 ditë shërbimi nga 26 korriku për t'iu përmbajtur porosisë që konsiston në çaktivizimin e faqes së saj dhe aplikacioneve celulare së bashku me përfundimin e çdo projekti mediatik për shërbimet e tij në vend.

Deklarata gjithashtu urdhëroi CEO të Binance Changpeng Zhao të sigurohet pajtueshmëri e plotë me urdhrin. Rregullatori i letrave me vlerë të Malajzisë gjithashtu nxiti banorët të heqin dorë nga tregtia me shkëmbimet e kriptove që funksionojnë në vend në mënyrë të paligjshme.

Binance nuk reagoi menjëherë ndaj CryptoPumpLajmet kërkojnë vërejtje.

Lidhur: CEO i Binance dëshiron të 'merret me rregullatorët' ndërsa shkëmbimi zgjerohet

Lajmet nga Malajzia shqetësuese Binance janë vetëm ato më të fundit në veprimet gjithëpërfshirëse rregullatore që synojnë veçanërisht gjigantin e këmbimit. Nga paralajmërimet tek ekzaminimet dhe tani kufizimet e drejtpërdrejta, platformat duken nën komoditetin e qenve roje monetare në të gjithë botën.

Më parë në korrik, rregullatori monetar i Italisë dha një kujdes kundrejt Binance, duke specifikuar se platforma nuk ishte e licencuar për të përdorur shërbime në vend. Përveç Italisë, kombe si Gjermania, Polonia, Japonia, Tajlanda, Singapori, Shtetet e Bashkuara dhe Mbretëria e Bashkuar, për të përmendur disa, në të vërtetë kanë dhënë gjithashtu paralajmërime për Binance.

Lexo artikullin:  Dolce dhe gjithashtu Gabbana për të lansuar një koleksion unik NFT

Binance, nga ana e saj në fakt ka ndërmarrë veprime për të zvogëluar rrethanat, me CEO -në e saj që siguron të merret me rregullatorët në mes të përgatitjes për rritje edhe më të madhe në të gjithë botën. Në të vërtetë ka pasur gjithashtu një valë modifikimesh të politikave në shkëmbim me kufizimet e tërheqjes të minimizuar për përdoruesit që nuk kanë përfunduar ende procedurat e konfirmimit të identitetit të platformës.

Ndërkohë, shkëmbimi në të vërtetë ka zbuluar gjithashtu strategji për mbylljen e derivateve të kriptove që shesin Evropën, duke filluar nga Gjermania, Italia dhe Hollanda.

Kjo histori është themeluese dhe do të përmirësohet.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju