Problemet e minierave të Bitcoin bien për herë të 4-të me radhë

Problemet e minierave Bitcoin në fakt kanë ngarkuar një ndryshim shtesë të pafavorshëm të Dielën, me çmimin e problemeve gati duke u përgjysmuar duke pasur parasysh atë mes të majit

Vështirësia e nxjerrjes së Bitcoin bie për të katërtën herë radhazi

Mes shtypjes së vazhdueshme të minierave të kriptovalutave në Kinë, nxjerrja e fitimeve të reja të Bitcoin (BTC) duke marrë shumë më lehtë pasi BTC në të vërtetë ka përjetuar një ulje shtesë të problemeve të minierave.

Më 18 korrik, rrjeti Bitcoin ngarkoi ndryshimin e 4-të të njëpasnjëshëm të pafavorshëm të problemeve të minierave, duke rënë me 4.8%, sipas informacionit nga udhëtari i Bitcoin BTC.com.

Ndryshimi më i ri i problemeve të minierave ndodhi në bllokun 691,488, duke ulur çmimin e problemeve nga 14.4 trilionë në 13.7 trilionë, shkalla më e përballueshme e regjistruar në qershor të vitit 2020. Matësit e problemeve aktualisht gati janë shkurtuar në gjysmë gjatë 2 muajve të mëparshëm, pasi arritën në mbi 25 trilionë më 13 maj.

Ndryshimi më i ri i minierave Bitcoin i përmbahet një koleksioni të problemeve të njëpasnjëshme që filloi me një rënie gati 16% më 29 maj. Modifikimet e mëtejshme të pafavorshme vazhduan me një rënie prej 5.3% në 13 qershor, si dhe një rënie të jashtëzakonshme prej 28% në 3 korrik - ulja më e rëndësishme e problemeve të minierave në rrjetin Bitcoin.

Related: Fitimet e minatorit Bitcoin hapa me 50% në 4 ditë duke pasur parasysh që problemi i dokumentit zvogëlohet

Problemi i minierave Bitcoin është një veprim sa i vështirë është nxjerrja e një blloku BTC, me një problem më të madh që kërkon energji shtesë të kompjuterit për të vërtetuar marrëveshjet, si dhe monedhat e reja të minave. Ndryshimi i problemeve të minierave të Bitcoin-it ndodh çdo 2,016 blloqe, ose çdo 2 javë, pasi Bitcoin është konfiguruar për t’u vetë-rregulluar në mënyrë që të mbajë një kohë blloku të synuar prej 10 minutash.

Ulja e problemeve të minierave të procedimit të Bitcoin është e disponueshme në reagim ndaj lëvizjes së vazhdueshme të minatorëve nga Kina e shkaktuar nga një shtypje e rëndësishme e minierave të kriptovalutave nga autoritetet rajonale. Ulja e vazhdueshme e problemeve bie paralelisht me uljen e hasharit të Bitcoin përveç uljes së tarifave tipike të blerjes së BTC.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju