Australia Blockchain e quan shtetin për një port të sigurt kripto

Tregu Australian i kripto "nuk mund të përballojë të presë me vite për qartësi rregullatore", dhe klientët kanë nevojë për vetëbesim për të fituar akses në shërbimet e kriptos, argumentoi shoqata Australian blockchain.

Australia Blockchain e quan shtetin për një port të sigurt kripto

Blockchain Australia, një shoqatë e rëndësishme që përfaqëson tregun rajonal të kriptovalutave, në të vërtetë ka paraqitur zyrtarisht sugjerimet e saj udhëzuese për kripto qeverisë federale.

Shoqata paraqiti një kërkesë në Komitetin e Përzgjedhur të Senatit në Australi si një Qendër Teknologjie dhe Financiare të Premten e kaluar, duke thirrur qeverinë federale të furnizonte një liman të sigurt për ofruesit rajonalë të kriptove.

Duke treguar një sërë sugjerimesh rregullatore, Blockchain Australia shqetësoi kërkesën për një metodë të bashkëpunuar dhe të përfunduar për të përqafuar një "kornizë rregullatore të përshtatshme për qëllimin", duke garantuar zhvillimin dhe konkurrencën në vend duke përmirësuar rezultatet e klientit.

Mbështetësit e kripto theksuan se tregu rajonal "nuk mund të përballojë të presë me vite për qartësi rregullatore", dhe klientët rajonalë kanë nevojë për vetëbesim për të fituar akses në shërbimet e kontrolluara të kriptos në vend, duke specifikuar:

“Qeveria dhe rregullatorët përkatës duhet t'u sigurojnë ofruesve të aseteve kripto një port të sigurt deri në një kohë të tillë që ata të prezantojnë udhëzime ose legjislacion. Çdo legjislacion duhet të përmbajë një periudhë të përshtatshme tranzicioni dhe të mos zbatohet në mënyrë retrospektive. ”

Si pjesë e sugjerimeve, Blockchain Australia sugjeroi zhvillimin e një grupi pune rregullator që punon në të gjithë tregjet për të ndihmuar në ndërveprimin më të lartë midis tregut të kriptove dhe autoriteteve monetare. "Ushtrimi i parë që do të ndërmerret nga grupi duhet të jetë një ushtrim i hartëzimit, duke shqyrtuar punën e bërë në juridiksionet e huaja", - mbajti në mendje shoqata.

Related: Senatori njofton se mungesa e udhëzimeve mund të dëmtojë zhvillimin e kriptos Australiane

Kompania tregoi bashkëpunim me autoritete të shumta Australiane, të përbërë nga Komisioni Australian i Letrave me Vlerë dhe Investimeve (ASIC), Autoriteti Rregullues Australian i Rregullimit, Banka Rezervë e Australisë, Komisioni Australian i Konkurrencës dhe Konsumatorit dhe Zyra Australiane e Taksave Blockchain Australia veçanërisht i kërkoi ASIC të azhurnojë udhëzimi rajonal i shërbimit të kujdestarisë referuar si RG133 për të deklaruar qartë se kompanitë e çertifikuara të kujdestarisë mund të ofrojnë shërbime të kujdestarisë së pasurive kripto.

Lexo artikullin:  Thai SEC lëshon licencë për projektin e pasurive të patundshme me bazë Ethereum

Lajmi ndjek lojtarë monetarë rajonalë që zbuluan më shumë çështje në lidhje me tregun e kriptovalutave në Australi. Në mes të korrikut, Australia Secure Exchange paraqiti një kërkesë në Komitetin e Përzgjedhur të Senatit për Kujdesin e Teknologjisë së Rregullatorit Financiar mbi rreziqet e sigurisë së ruajtjes së kriptove në shkëmbimet qendrore të kriptove.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju