Thyerja: Shtëpia e Bardhë mbështet vetëm ndryshime të vogla në propozimin e taksave të kriptos

Lagjja e kriptove po grumbullohet kundrejt një ndryshimi në strategjinë e objekteve amerikane që do të ruante kërkesat rigoroze të raportimit për projektuesit dhe vlerësuesit duke falur minatorët.

Thyerja: Shtëpia e Bardhë mbështet vetëm ndryshime të vogla në propozimin e taksave të kriptos

Lagjja e kriptove po bën presion kundrejt ndryshimeve në aranzhimet e kriptos të strategjisë së objekteve të Shtëpisë së Bardhë-e cila kërkon të mbledhë 28 miliardë dollarë për financimin e objekteve përmes taksës së zgjeruar mbi marrëveshjet kripto dhe të zbatojë kërkesat krejt të reja të raportimit për "ndërmjetësit" e kriptove.

Më 6 gusht, senatorët Mark Warner dhe Rob Portman propozuan një "ndryshim të minutës së fundit" në objektet që ofrojnë për të hequr provat e minierave dhe shitësit e kuletave të softuerit dhe harduerit nga shpenzimet. Sidoqoftë, formulimi i ndryshimit rekomandon që dizajnerët e kriptove dhe vërtetuesit e provës së aksioneve do t'i nënshtroheshin raportimit dhe taksave të zgjeruara, të cilat disa i kanë referuar në fakt si "të papërdorshëm".

Disa orë më vonë, reporteri i shtypit ekonomik i Washington Post, Jeff Stein shkroi në Twitter se Shtëpia e Bardhë po mbështet zyrtarisht ndryshimin e tyre.

Nëse është e saktë, kjo tregon se Shtëpia e Bardhë nuk po mbështet një ndryshim konkurrues të propozuar nga senatorët Cynthia Lummis, Pat Toomey dhe Ron Wyden që siguroi një listë shumë më të gjerë të përjashtimeve të përbërë nga për çdo entitet që "vërteton transaksionet e librave të shpërndarë", njësitë "në zhvillim". asetet dixhitale ose protokollet e tyre përkatëse ”, përveç minatorëve.

"Duke sqaruar përkufizimin e ndërmjetësit, ndryshimi ynë do të sigurojë që ndërmjetësit jo-financiarë si minatorët, vlerësuesit e rrjetit dhe ofruesit e tjerë të shërbimeve nuk u nënshtrohen kërkesave të raportimit të specifikuara në paketën e infrastrukturës bipartizane," shkroi Toomey në Twitter.

Drejtori ekzekutiv i Coin Center, Jerry Brito, goditi ndryshimin shumë më të kufizuar të Warner dhe Portman si "katastrofik", duke implikuar Kongresin e "zgjedhjes së fituesve dhe humbësve".

Ndryshimi shumë i vogël në fakt ka marrë një dënim të gjerë nga lagjet kripto, me shumë vëzhgues që theksojnë se rrjetet e provës së aksioneve dhe projektuesit e aplikacioneve softuerike do të kapen nga legjislacioni i ri.

Lexo artikullin:  BNY Mellon bashkohet me State Street për të shërbyer shkëmbimin e ri të kriptove

Një peticion që kërkon nga njerëzit që të bëjnë presion kundrejt ndryshimit aktualisht ka dalë drejtpërdrejt në FightForThe Future.org, me faqen që po troket ligjin për "zgjerimin dramatik të mbikëqyrjes financiare" dhe dëmtimin e zhvillimit.

Më 2 gusht, Fondacioni Elektronik i Kufirit (EFF) lëshoi ​​një artikull të shkurtër duke kritikuar ndryshimin për të përbërë nga projektues që nuk menaxhojnë pronat dixhitale në emër të përdoruesve në fushën e tij.

Në mënyrë të veçantë, EFF mori objektivin në formulimin e përfshirë në ndryshimin që specifikon një "ndërmjetës" të kriptomonedhës si çdo privat "përgjegjës dhe që siguron rregullisht çdo shërbim që ndikon në transferimin e pasurive dixhitale", duke pohuar se "pothuajse çdo entitet brenda ekosistemit të kriptomonedhës [mund] të konsiderohet një "ndërmjetës" "sipas kuptimit krejt të ri. EFF përfshinte:

"Mandati për të mbledhur emra, adresa dhe transaksione të klientëve do të thotë që pothuajse çdo kompani madje e lidhur në mënyrë tangjenciale me kriptomonedhën mund të detyrohet papritur të vëzhgojë përdoruesit e tyre."

Related: Mike Novogratz shpërthen autoritetet e Shteteve të Bashkuara për kuptimin e keq të tregut të kriptove

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju