Chainlink nis orakujt e të dhënave në zgjidhjen e shkallëzimit të Arbitrum One's Ethereum

Orakujt e informacionit të Chainlink tani gjenden në Arbitrum One, me grupin që po përgatitet të lëshojë shpejt Vërtetimin e Rezervës dhe Funksionin e Rastit të Verifikueshëm në shtresën e dytë.

Chainlink nis orakujt e të dhënave në zgjidhjen e shkallëzimit të Arbitrum One's Ethereum

Kompania kryesore e orakullit të informacionit Chainlink ka zbuluar në fakt nisjen e saj efektive në Arbitrum One-zbatimi beta mainnet i shërbimit të shkallëzimit Ethereum të shtresës dy, Arbitrum.

E shpallur më 12 gusht, nisja do të mundësojë projektuesit që zhvillojnë në Arbitrum One të kenë akses në informacionin e tregut monetar drejtpërdrejt në zinxhir, duke ofruar performancë të përmirësuar në shkëmbimet e decentralizuara, monedhat stabël algoritmike dhe artikuj të tjerë të sofistikuar DeFi në rrjetin Arbitrum One.

Shumë procedura kryesore DeFi aktualisht kanë zbuluar një qëllim për të përdorur orakujt e informacionit të Chainlink për zbatimet e tyre të Arbitrum, të përbërë nga Aave, MCDEX dhe Tracer DAO. Ed Felten, bashkëthemelues i Offchain Labs-grupi prapa Arbitrum, përmendi:

"Sigurimi i projektuesve të marrëveshjeve të mençura në Arbitrum One me qasje vendase në rrjetet oracle të Chainlink ishte jetike për të garantuar që të gjitha rastet e përdorimit të marrëveshjes së mençur që ekzistojnë në blockchain Ethereum mund të transferohen në mënyrë të përsosur në Arbitrum pa asnjë modifikim."

Ndërsa prurjet e normave të shprehura në dollarë të Chainlink janë aktualisht aktive, grupi përgatitet të lëshojë me shpejtësi çifte të reja dhe informacione, duke mbajtur parasysh nevojën në rritje për "marrëveshje të mençura hibride brenda zinxhirit/jashtë zinxhirit" në lojërat sportive, video dhe sektorët e shenjave të padëgjueshme.

Chainlink gjithashtu përgatitet të lëshojë funksionin e tij të verifikueshëm të rastësishëm në Arbitrum One, duke bërë të mundur prodhimin e numrave të rastësishëm të arsyeshëm të arsyeshëm për lojëra video dhe aplikacione të tjera. Shërbimi i Chainlink's Proof of Reserve gjithashtu do të dalë në Arbitrum One, duke mundësuar që pasuritë e kolateralizuara të shqyrtohen dhe të quhet çdo API në internet.

Lexo artikullin:  FTX duke lançuar platformën sportive NFT, mbështet ligën e sporteve LCS me një marrëveshje 7-vjeçare

Related: Rrjeti i Shtresës 2 Arbitrum anijet nisur mbrojtur, sjell në procedura të rëndësishme DeFi

Offchain Labs lëshoi ​​Arbitrum One në fund të majit, duke shënuar një pikë kthese të rëndësishme në zhvillimin e komunitetit të shtresës dy të Ethereum. Rrjeti në fakt ka marrë në konsideratë atë që solli shumë grupe udhëheqëse që zhvilloheshin në Ethereum, të përbërë nga Reddit, Uniswap dhe SushiSwap– të cilët sot e shpjeguan Arbitrum si një shërbim "besueshmërisht neutral", ndryshe nga rrotullimet konkurruese solutio Optimizëm, i cili refuzoi të vendosë shkëmbimin në listën e bardhë.

Optimizmi në të njëjtën mënyrë ka bërë gjithashtu një zhvillim të konsiderueshëm aktual, me Synthetix duke bërë të mundur tregtimin në shërbimin e shkallëzimit të nivelit të dytë 2 javë më parë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju