DeFi në Bitcoin: Jack Dorsey prezanton departamentin krejt të ri Square për ta bërë atë 'shumë të lehtë'

Jack Dorsey në fakt ka hedhur strategji për të ndërtuar një sistem të hapur programues të përqendruar në prodhimin e zgjidhjeve Bitcoin DeFi.

DeFi në Bitcoin: Jack Dorsey nis ndarjen e re Square për ta bërë 'të lehtë'

Shefi ekzekutiv i Sheshit Jack Dorsey në të vërtetë ka përmendur që kompania po ndërton një departament të ri që sigurisht do të përqendrohet në strukturën e zgjidhjeve të parave të decentralizuara që përdorin Bitcoin.

Dorsey bëri lajmin duke përdorur Twitter më herët sot, si dhe zbuloi se departamenti i ri i Square do të ndërtojë me siguri një "platformë të hapur zhvilluesi me qëllimin e vetëm për ta bërë më të lehtë krijimin e shërbimeve financiare jo të kujdestarisë, të palejueshme dhe të decentralizuara. Fokusi ynë kryesor është Bitcoin ”

Mbështetësi i Bitcoin në fakt ka futur gjithashtu një llogari të përkushtuar Twitter në këtë punë, e cila referohet si "TBD" në këtë fazë, si dhe përfshin një imazh të llogarisë së artistit të preferuar Drake që vë sytë e kuq të lazerit.

Lajmi përmbahet nga më parë këtë muaj, kur Dorsey kërkoi në Twitter për të prezantuar se Square me siguri do të lëshojë librin e saj të xhepit të pajisjeve Bitcoin.

Më shumë përpara

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju