Digitizimi i bamirësisë: Ne mund të bëjmë shumë më mirë për të bërë mirë

Inovacioni në blockchain nuk do t'i bëjë thjesht kontributet në internet, por do të hapë rrugën për lloje të reja të mahnitshme të mbledhjes së fondeve bamirëse.

Digitalizimi i bamirësisë: Ne mund të bëjmë më mirë për të bërë mirë

Kërcënimet për mbledhjen e fondeve bamirëse po lihen në kalimin në aktivitetin online. Por marrja e motivimit nga modelet e pandemisë COVID-19 dhe inovacioni i ri i pagesave, mund të hapë dyert.

Ndryshimi vjen pavarësisht nëse jeni të përgatitur apo jo, megjithatë duke u përgatitur në mënyra që mund ta shfrytëzoni rastin. Viti i mëparshëm në fakt ka përshpejtuar ndjeshëm shkallën e përmirësimit dixhital - sigurisht, kontaktet individuale po lëviznin aktualisht në internet dhe pagesat pa kontakt po ndryshonin gradualisht paratë, megjithatë pandemia nuk e shtyu shumë botën, duke e shtyrë botën shumë më shpejt dhe më tej nga ç’kishte menduar dikush. . Kjo krijon pengesa të veçanta për sektorin jo-fitimprurës-dhe me ato, disa mundësi mahnitëse.

Related: Filantropia: Mungon drejtuesi i adoptimit të blockchain

Sillni mesazhin në shtëpi

Rastet e bamirësisë dhe mbledhja e fondeve në rrugë - 2 rrjedha të rëndësishme të fitimeve konvencionale - në fakt janë prerë në mënyrë dramatike nga pandemia. Sidoqoftë, bllokimi në fakt ka hapur një krijimtari frymëzuese, siç është Sfida 2.6, në të cilën kompanitë sportive dhe mbledhëse fondesh i kërkuan publikut të gjerë të dalë me pengesat e tyre personale për të mbushur hapësirën e lënë nga Maratona e Londrës. se, mirë, ata janë individualë.

Konsideroni sesi kapiteni Tom Moore mblodhi mbi 32 milionë euro (44 milionë dollarë) duke ecur në kopshtin e tij! Kjo tregon në mënyrë domethënëse sesi një përpjekje private mund të nxisë një angazhim shumë më të fuqishëm sesa mund të arrihet nga shteti, një grup maratonë: Kur avokatët mund të shohin frymëzimin prapa çdo pengese, ata janë të motivuar. Everythingshtë gjithçka në lidhje me tregimin dhe besueshmërinë. Për të qëndruar larg midis një mori shqetësimesh që pretendojnë për qendër të vëmendjes dhe për ta rikthyer kursin në ndjesitë e favorshme të sigurimit, është thelbësore të forconi "pse" - ta mbani atë individuale, ta mbani atë të raportueshme.

Por, ndërsa minuta të mëdha si kjo kapin krijimtarinë dhe tërheqin një vërshim kontributesh impulsive, bamirësitë kërkojnë kontribute të përsëritura dhe mbledhje fondesh nga kolegët për shëndetin e tyre monetar. Essentialshtë thelbësore që kompanitë të transformojnë donatorët e njëhershëm në avokatë të angazhuar të cilët janë të përkushtuar për të ndarë mesazhin e tyre.

Related: E ardhmja e filantropisë varet nga inovacioni në blockchain

Mbledhja e fondeve në internet mund të jetë veçanërisht e besueshme në këtë punë, falë fuqisë së tregimit. Sipas studimit kërkimor, 57% e individëve që gëzojnë një video për mbledhjen e fondeve vazhdojnë të japin një kontribut, megjithatë mendojnë se sa më shumë mund të bëhet. Një sit bamirësie ose aktivistësh mund të përfundojë si një vendndodhje për asistentët dhe të asistuarit si për të ndarë përvojat e tyre, frymëzimet e tyre dhe efektin e veprimeve të tyre. Si mund të barazohen veprimet private online në modifikim më të lartë? Si mund të zhvillojnë fqinjësinë mjetet sociale online? Dhe si mund ta aktivizojmë një grup që nuk u beson më grupeve të zhvilluara për të bërë gjënë ideale pasi të jenë dhënë kontributet, ose pranon që programi duhet të vendoset vetëm nga donatorët më të rëndësishëm?

Transparenca dhe përgjegjësia mbeten në nevojë në rritje në të gjitha elementet e jetës. Kështu është me shkaqet shoqërore: Individët e rinj duhet të dinë se bëjnë një dallim. Tregojuni atyre një histori të performancës së veprimeve të besueshme të shoqëruara me kujdestarinë e përgjegjshme dhe ata do të thonë fjalën për ju. Shpjegoni se cilat burime kërkohen dhe si do të përdoren dhe në të vërtetë janë përdorur. Grupet që përdorin rrjete të mediave sociale dhe mjete universale që janë të thjeshta për t'u fituar dhe kuptuar, do të pozicionohen më së miri për të fituar besimin dhe angazhimin e brezave që po piqen tani.

Lexo artikullin:  Shkoi në 31 sekonda: IDO e Yield Guild Games mbledh 12.5 milion dollarë nga vetëm 32 pjesëmarrës

Pagesat e integruara hapin dyer krejt të reja

Le të diskutojmë parimet e pagesave. Procedura e vërtetë e dhënies së një kontributi në internet mund të jetë një pengesë e konsiderueshme. Donatorët zakonisht kërkojnë të përfundojnë një lloj gjithëpërfshirës, ​​duke ofruar emrin e tyre dhe një numër teknikash kontakti, edhe para se të futen në informacionin e pagesës. Një minutë mirësie dhe një dëshirë e vërtetë për t'u përfshirë mund të thahet pasi gjithnjë e më shumë nevoja bëhen nga individë të cilët mendojnë se informacioni i tyre individual po ruhet në një bazë të dhënash.

Risi Blockchain mund ta thjeshtojë këtë veprim në mënyrë të konsiderueshme. Nëse një sit bamirësie ekzekutonte një shtresë të mikro pagesës që lejonte donatorët të ofronin çdo sasi me klikimin e një butoni - pa lloje për të mbushur, pa informacion individual për t'u larguar - a nuk do të parashikonit që për të hapur vullnetin e mirë, jo për të diskutuar sigurimin? Kjo është një mundësi e vërtetë. Sapo teknologjia të ketë marrë miratimin e përhapur, ajo jo vetëm që do t'i bëjë kontributet në internet më të lehta, por do të hapë rrugën për lloje të mahnitshme të mbledhjes së fondeve të reja.

E mbani mend Sfidën e Kovës së Akullit? Donacionet nga ai fenomen i rrjeteve sociale arritën në 115 milion dollarë, duke bërë të mundur që marrësi, Shoqata ALS, të dyfishojë financimin e tij për studimin kërkimor mbi sëmundjen. Gjatë bllokimit, pengesat TikTok dhe Instagram u përhapën si një zjarr i egër, edhe pse disa prej tyre ishin të lidhur me një kauzë. Imagjinoni se çfarë mund të arrihet nëse krijoni një pengesë virale në rrjetet sociale që e shfrytëzoi atë energji, e lidhi atë me një veprim që kishte rëndësi - dhe nguliti sistemin e kontributit drejtpërdrejt në postimet e prodhuara. Nëse audiencës i kërkohej të kontribuonte disa cent për ta shijuar videon dhe nja dy cent më shumë për të paraqitur të tyren, projektet virale mund të arrijnë më shumë sesa thjesht përhapjen e vetëdijes.

Lojërat e parëndësishme Freerice në të vërtetë kanë mbledhur rreth 1.4 milion dollarë (përmes marketingut) për Programin Botëror të Ushqimit të Kombeve të Bashkuara - funksionon për shkak të faktit se lojtarët inkurajohen pjesërisht nga varësia e lojës video kryesore, megjithatë gjithashtu nga ndjenja e të bërit shkëlqyeshëm . Lehtësimi i sigurimit përmes një sistemi të rrënjosur, të decentralizuar të mikropagesave mund të lëshohet për të integruar pak kontribute në para në çfarëdo mënyre të përpjekjeve të favorshme, transparente dhe të besueshme. Dikush madje mund të mendojë për një treg kompliment detajesh që i çon fondet drejt kauzave më të vlerësuara.

Related: Taksat tuaja kripto mund të kontribuojnë në bamirësi më tepër

Çfarë mund të siguroni?

Mbledhësit e fondeve kërkojnë të përdorin disa marketing të mprehtë duke besuar për të zgjeruar bazën e fitimeve të tyre. Kërkimi i kontributeve, në shumë metoda në disa platforma, është një domosdoshmëri. Por përdorni konceptin e shitjes së pjekjes: Çfarë mund të ofroni, në mënyrë që të merrni?

Çdo jo-fitimprurëse ka më shumë gjasa të ketë mirëkuptim ekspertësh. Nëse mund ta përdorë atë për të prodhuar një kurs online ose e-libër, ose për të mbajtur leksione specialistësh, kjo është një artikull i rëndësishëm. Donatorët online në përgjithësi ofrojnë më pak, kështu që ngjarjet e mbledhjes së fondeve kërkojnë të punojnë më shumë në kultivimin e tyre dhe ofrimin e kanaleve të ndryshme për kontribut. Rastet online ose hibride janë një alternativë tjetër, më pak e rrezikshme sesa rastet konvencionale të mbledhjes së fondeve (të cilat janë të ndjeshme ndaj motit dhe elementëve të tjerë të paparashikueshëm) dhe me shtrirje më të madhe. Pagesat e integruara bëjnë të mundur sigurimin e kësaj vlere shtesë në një mënyrë të qetë, pa rrezikuar mbrojtjen e informacionit ose duke investuar ndonjë shpenzim të lartë në marrëveshjet e përpunimit të pagesave.

Lexo artikullin:  Firma tregtare e miliarderit më të pasur të kripto zbulon se ka blerë 'shumë më shumë' Bitcoin nën 30K $

Synoni brezin e ardhshëm

Mos harroni se, mbi të gjitha, më shumë donatorë të rinj kanë më shumë gjasa të angazhohen me materiale dhe oferta online - dhe më shumë donatorë të rinj mund të sigurojnë një kohë të plotë të ndihmës. Pra, ngjarjet e mbledhjes së fondeve kërkojnë të marrin parasysh zakonet e të rinjve në internet. Ne e kuptojmë që Gjenerata Z është aktive në internet, veçanërisht në telefonat celularë, dhe është mbyllur nga sajtet e vjetëruara. Mediat sociale janë një pjesë e madhe e jetës së tyre, kështu që struktura e lagjes në internet është thelbësore. Dhe ata pothuajse nuk përdorin para.

Meqenëse pagesat e parave përfundojnë duke qenë një gjë e rrallë, kontributet e vogla të modifikuara kanë shkuar në të vërtetë në metodën e dinosaurit, ndoshta duke lënë më shumë se thjesht një hapësirë ​​monetare. Hedhja e disa monedhave në enën e bamirësisë deri në tigan, ose në pjatën "merr një qindarkë, lë një qindarkë" të njohur në disa zona të Shteteve të Bashkuara, krijoi një ndjenjë uniformiteti. A mund të japin mikropagimet një metodë për të rimarrë avantazhet sociale dhe financiare që buruan nga rrjedha konfidenciale e sasive të vogla të parave të gatshme? Dhe a mund të ndihmojnë ata për të angazhuar të rinjtë në një nivel që funksionon për ta, duke hapur nivele në rritje të ndihmës në të ardhmen?

Kërcimi përpara në rrjetet në distancë në 2020 mund të integrohet me risitë e pagesave në zhvillim për të sjellë mundësi transformuese për bamirësitë. E reja mund të shohë tani që larg nga të qenit një alternativë e keqe për aktivitetet personale, angazhimi në internet mund të jetë jashtëzakonisht efektiv në vetvete. Tani pagesat dixhitale mund të tregojnë një rritje të shkëlqyeshme të parave.

Stephanie Pra, ka të bëjë me mbledhjen e fondeve për të përdorur mësimet e nxjerra dhe për të zhvilluar modele krejt të reja për të ardhmen. Geeq është një ekspert ekonomik, ekspert politikash dhe bashkëthemelues i Përgjatë, një biznesi sigurie blockchain. Në profesionin e saj, ajo në fakt ka përdorur inovacionin brenda disiplinave të saj të ekspertëve. Qendra Kombëtare 2001, ajo ishte e para që përdori inteligjencën artificiale në informacionin e shkencave shoqërore në Aplikacionet e Superkompjuterizimit për më shumë Universiteti Vanderbilt vetëm kohët e fundit, ajo shqyrtoi përdorimin e procedurave të shpërndara të rrjeteve në kujdesin shëndetësor dhe sigurinë e klientit në funksionin e saj si folëse e lartë në Universitetin Stephanie Princeton është i diplomuar në Universitet dhe Rochester i (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju