Elon Musk shprehet se Bitcoin mund të ketë goditur standardin e tij në burimet e rinovueshme

"Unë dua të bëj pak më shumë zell për të konfirmuar që përqindja e përdorimit të energjisë së rinovueshme ka shumë të ngjarë në ose mbi 50% dhe se ekziston një trend drejt rritjes së këtij numri," deklaroi CEO i Tesla.

Duke folur CEO "The ₿ Word" në të vërtetë ka lënë të kuptohet se tregu i kripto është në metodën e tij drejt një të ardhme më të gjelbër, megjithatë Bitcoin nuk do të pranojë pagesa në Twitter thjesht. Jack Dorsey në Ark Invest - një rast virtual i Cathie Wood (BTC) me Steve Lee CEO Square Crypto, Tesla i Musk dhe ndërmjetësuesi “ka shumë të ngjarë” nga maji–

"Duket se ekziston një trend pozitiv në përdorimin e energjisë së Bitcoin", deklaroi Musk "Nuk ka asnjë mënyrë në të cilën mund të dyfishoni ose trefishoni sasinë e energjisë në një periudhë kaq të shkurtër kohe me burimet e ripërtëritshme […] Misioni i Tesla është përshpejtimin e energjisë së qëndrueshme. Ne nuk mund të jemi kompania që e bën atë dhe të mos bëjmë zellin e duhur për përdorimin e energjisë së Bitcoin. ”

Ai mendon për rinisjen e pagesave të kripto për kamionët e saj - një politikë që CEO deklaroi se biznesi do të binte

"Duket sikur Bitcoin po zhvendoset shumë më tepër drejt burimeve të rinovueshme dhe një bandë e impianteve të qymyrit të rëndë që ishin duke u përdorur pa dyshim janë mbyllur, veçanërisht në Kinë. Unë dua të bëj pak më shumë zell për të konfirmuar që përqindja e përdorimit të energjisë së rinovueshme ka shumë të ngjarë në ose mbi 50% dhe se ekziston një trend drejt rritjes së këtij numri. Nëse është kështu, Tesla do të rifillojë të pranojë Bitcoin ”.

Lidhur - sidoqoftë deklaroi se ai kërkonte të punonte me kujdes para se të vendoste.Elon Musk deklaroi Twitter, duke shprehur hezitim me shpejtësinë me të cilën rrjeti kishte lëvizur në të vërtetë drejt burimeve të gjelbra të energjisë. Jack Dorsey përfshiu: Bitcoin:

Në maj pranon bisedë me CEO të Musk Tesla në rastin e Bitcoin "përdorim gjithnjë e më i shpejtë i lëndëve djegëse fosile". Shkurti zbuloi se Tesla nuk do të pranonte më "me prirje pozitive në të ardhmen".

Lexo artikullin:  Victory Capital skedon aplikacionin SEC për kripto ETF

Pagesat Musk për shkak të nivelit të rrjetit të zotërimit të kriptove në Dogecoin, rrjedhimisht ranë nën $ 40,000 për herë të parë duke pasur parasysh që ai "i çdo rëndësie" më vonë sqaroi se biznesi do të rifillonte marrëveshjet me BTC kur kishte verifikim se minatorët po përdornin më shumë se 50% energji e rregullt Tesla gjithashtu zgjidhi disa nga pretendimet e specialistëve se ai në të vërtetë kishte menaxhuar një pump-dhe plani i hedhjes ofroi postime në rrjetet e tij sociale mbi kriptovalutat e përbëra nga BTC dhe Ether (DOGE). Tesla deklaroi 3 pasuritë e vetme Bitcoin që ai zotëronte përtej SpaceX dhe

"Nëse çmimi i Bitcoin ulet, unë humbas para", aksionet ishin BTC, DOGE dhe Musk (ETH), të cilat as ai dhe as

“Unë mund pump, por unë nuk hedh hapa. Unë definitivisht nuk besoj në çmimin e lartë dhe shitjen e tij ose diçka të tillë. "

Të ngjashme kishin ofruar ndonjë Jo duke pasur parasysh që deklarata që ndalon pagesat e kriptos. Musk deklaroi Bitcoin:

Si Crypto, News, mos e fajësoni Musk për energjinë e papastër - çështja e Prillit qëndron shumë më thellëTesla PumpBitcoin raportoi, Ai deklaroi në Dogecoin se

në të vërtetë kishte ofruar një pjesë të zotërimeve të saj (*) - me fitime neto prej afërsisht 272 milion dollarë në atë kohë - për të treguar likuiditetin e posedimit si një mundësi për para. (*) në ​​të vërtetë nuk ka ekspozuar sa nga kriptot posedon ai personalisht, megjithatë deklaroi se edhe djali i tij një vjeç ka disa (*). (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju