Qeveria federale franceze promovon një firmë për të kontrolluar kripton në të gjithë BE-në

Propozimi sigurisht do të çonte në udhëzime të qëndrueshme për paratë elektronike në të gjithë BE-në.

Qeveria franceze bën thirrje për një agjenci për të rregulluar kripton në të gjithë BE

Qeveria federale e Francës në të vërtetë ka rekomanduar që Sigurimi Evropian dhe gjithashtu Autoriteti i Tregut, ose ESMA, duhet të kontrollojnë detyrën e parave elektronike në të gjithë Bashkimin Evropian.

Nëse miratohet, kjo me siguri do të zhvillonte një autoritet të vetmuar mbi fushën e kriptos në të gjithë bllokun tregtar dhe gjithashtu sigurisht do të zhvillonte udhëzime të qëndrueshme në të gjithë bashkimin me ESMA, siç rekomandohet nga autoriteti rregullator i sigurisë franceze, Autorite des Marches Financiers, ose AMF.

Propozimi i AMF thotë:

“Po kështu, dhënia e ESMA-s fuqia e mbikëqyrjes së drejtpërdrejtë të ofertave publike të kripto-pasurive në BE (shqyrtimi i letrave të bardha) dhe ofruesve të shërbimeve të kripto-aseteve do të krijonte ekonomi të dukshme të shkallës për të gjithë mbikëqyrësit kombëtar dhe do të përqendronin ekspertizën në një mënyrë efikase , për përfitimin e përbashkët evropian. ”

Vitin e kaluar, propozimet u krijuan një strukturë qeverisëse në të gjithë BE-në për paratë elektronike. ESMA është një firmë qeverisëse ekonomike me bazë në Paris që kërkon të forcojë mbrojtjen kapitaliste në BE, të rrisë performancën e tregjeve ekonomike dhe gjithashtu të nxisë pjesëmarrjen ndërmjet shteteve pjesëmarrëse.

Të ngjashme: Autoriteti rregullator i sigurisë së BE njofton në lidhje me rreziqet e kriptomonedhave 'të parregulluara'

Nëse propozimi i AMF përqafohet, sigurisht që do të synonte të maksimizonte përvojën që ESMA ka në menaxhimin e parave elektronike dhe gjithashtu sigurisht do të siguronte siguri të ligjshme për kompanitë e parave elektronike që drejtojnë të gjithë BE-në.

Rregullimi i parave elektronike në të vërtetë ka përfunduar duke qenë një faktor i rëndësishëm bisede për qeveritë federale në të gjithë globin. Të hënën, Sekretari i Thesarit i Shteteve të Bashkuara mblodhi Grupin e Punës të Presidentit për Tregjet Financiare së bashku me Zyrën e Kontrollorit të Valutës dhe gjithashtu Korporatën Federale të Sigurimit të Depozitave për të folur në lidhje me ligjin e monedhave të qëndrueshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju