Instalimet globale të kripto ATM-ve janë rritur me 70% në 2021 

2021 në të vërtetë ka parë konfigurimin e mbi 10,000 ATM-ve të reja kripto në të gjithë botën, me Shtetet e Bashkuara të marrin drejtimin.

Instalimet globale të kripto ATM janë rritur me 70% në 2021

Përkrah aprovimit dekadë të kriptovalutës, vrulli pas konfigurimit të bankomatëve kripto vazhdon në të gjithë botën. Bazuar në informacionin më aktual të Coin ATM Radar, konfigurimet e ATM-ve të kriptos në 2021 kanë parë një rritje prej 71.73%, duke sjellë numrat nga 13,993 në Janar 1 në 24,030 në kohën e raportimit.

Vitin e kaluar, numërimi në të gjithë botën u rrit në 13,993 ATM me një zhvillim prej 119.56% pasi u vendosën 7,620 pajisje krejt të reja. Deri më tani, 2021 në të vërtetë ka parë konfigurimin e 10,037 ATM. Për t'i mbajtur gjërat në këndvështrim, informacioni rekomandon që bankomatët kripto po vendosen me një shpejtësi prej afërsisht 52.3 ATM çdo ditë.

Shtetet e Bashkuara aktualisht udhëheqin këtë zonë, pasi kanë ngritur pothuajse 48 ATM çdo ditë, bazuar në informacionin e marrë në 7 ditët e fundit. Siç raportohet nga Crypto PumpLajmet në Mars, numri i ATM -ve në SHBA u rrit në 177% në një vit, duke qëndruar në 16,835.

Bankomatët e kriptos mund të aksesohen në të gjithë 75 vendet sovrane dhe mundësohen nga 42 prodhues. Informacioni i Coin ATM Radar për prodhuesit gjithashtu rekomandon që Genesis Coin të kontrollojë këtë zonë me 40.9% të tregut, ndërsa General Bytes zotëron rreth 24% të tregut. 35% e tregut që qëndron ndahet për të përmendur disa lojtarë, të përbërë nga BitAccess, Coinsource dhe Bitstop

E ngjashme: Dyqani i qosheve të Rrethit K do të presë ATM të panumërta kripto

Një nga mbajtësit më të mëdhenj të rrjetit ATM Bitcoin (BTC), Bitcoin Depot, zbuloi kohët e fundit një bashkëpunim me Circle K për të vendosur kripto ATM në të gjithë SH.B.A. dhe Kanada Bashkëpunimi në fakt ka dhënë që çoi në konfigurimin e më shumë se 700 ATM Bitcoin .

Bitcoin Depot drejton mbi 3,500 kripto ATM që lejojnë përdoruesit në SH.B.A. dhe Kanada të blejnë mbi 30 lloje kriptovalutash, të përbërë nga Bitcoin, Ether (ETH) dhe Litecoin (LTC)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju