Si grumbullimi i likuiditetit ndër-zinxhir mund të formësojë të ardhmen e DeFi

Çfarë do të lehtësojë barrën e përdoruesve të DeFi dhe do të heqë disa nga pengesat për hyrjen për pjesëmarrësit e rinj të tregut? Ky projekt e sheh të ardhmen e DeFi si bashkë-ekzistencë shumë-zinxhirëshe.

Si grumbullimi i likuiditetit ndër-zinxhir mund të formësojë të ardhmen e DeFi

Meqenëse shkëmbimet e decentralizuara tani përfaqësojnë një sasi të konsiderueshme të vëllimit të tregtimit të kriptove, është e qartë se këto platforma do të luajnë një rol të madh në ekonominë e zgjuar të së ardhmes.

Krijuesit e automatizuar të tregut, në veçanti, ndryshuan lojën duke eleminuar plotësisht nevojën për libra porosie dhe duke i zëvendësuar ato me likuiditete. Ky model ishte një fitore fitimprurëse për tregtarët që ekzekutuan shkëmbime dhe ofruesit e likuiditetit të stimuluar për të furnizuar shenjat e tyre dhe për të fituar tarifa nga tregtarët.

Edhe çështjet sporadike të likuiditetit në DEX, të shkaktuara nga një treg nganjëherë i fragmentuar, u trajtuan nga shfaqja e grumbulluesve DEX - platforma që në thelb do të bashkonin likuiditetin e fragmentuar në një platformë të vetme.

Për pjesën më të madhe, megjithatë, këta grumbullues DEX janë të kufizuar në lidhjen e likuiditeteve të likuiditetit në Ethereum. Kjo padyshim kufizon nivelin e aksesit me shumë zinxhirë në të vërtetë të mundshëm gjatë tregtimit në një DEX. Për më tepër, siç qëndrojnë gjërat, vëllimi i tregtimit në DEX ende zbehet në krahasim me shumicën e shkëmbimeve të centralizuara.

Dhe ndërsa Ethereum mund të jetë rrjeti më i spikatur në industri, nuk është për të gjithë. Nuk është sekret që mbingarkesa e rrjetit dhe mungesa e shkallëzueshmërisë kanë shkaktuar tarifa të larta transaksioni në Ethereum.

Tregtarët i kanë shikuar zgjidhjet dhe zinxhirët e Shtresës 2 si Binance Smart Chain, HECO dhe Polygon si alternativa, por barrierat e transaksioneve mes tyre ende i kufizojnë zgjedhjet e tyre në mënyrë të konsiderueshme.

Në disa raste, natyra e ndërlikuar e kryerjes së një tregtie të shoqëruar me këto çështje likuiditeti i ka shtyrë tregtarët DeFi drejtpërsëdrejti në shkëmbimet e centralizuara.

Arlyshtë e qartë, ndërveprimi midis blockchains është nevoja e orës. Grumbulluesit e likuiditetit ndër-zinxhir i trajtojnë këto çështje që mbizotërojnë në shkëmbimet e decentralizuara duke grumbulluar burime likuiditeti nga DEX-të e ndryshëm nëpër zinxhirë dhe grupet e tyre ndër-zinxhirore.

Lexo artikullin:  Kina dëshiron që ligjvënësit e Shteteve të Bashkuara të 'ndalojnë së bëri probleme' nga juani elektronik

O3 Swap është një agregator i tillë ndër-zinxhir DEX që punon në zgjerimin e tregjeve të shenjave në dispozicion dhe rritjen e likuiditetit dhe vëllimeve të tregtimit, duke lehtësuar transaksionet ndër-zinxhirore për përdoruesit përreth.

O3 Swap e përshkruan veten si protokolli i parë i grumbullimit ndër-zinxhir që mundëson tregtimin falas të aktiveve vendase midis zinxhirëve heterogjenë duke vendosur 'grumbullues + pishë ndër-zinxhirësh të aseteve' në zinxhirë të ndryshëm publik dhe Shtresa 2 duke u dhënë përdoruesve akses në transaksionet ndër-zinxhirore me një kliko

Projekti e sheh të ardhmen e DeFi si bashkë-ekzistencë shumë-zinxhirëshe. Për momentin, ai mbështet transaksionet Ethereum, BSC, HECO, Polygon dhe NEO dhe katër zinxhirë ndër-zinxhirë: USD Pool (ERC20-BEP20-HRC20), ETH pool (ERC20-BEP20-HRC20), BTC Pool ( ERC20-BEP20-HRC20), dhe Pishina USDC (ERC20-BEP20-Poligon).

Me përdorimin e algoritmeve speciale, grumbulluesit DEX të tërthortë identifikojnë rrugët më optimale për të përmbushur urdhrat e tregtisë në të gjithë ekosistemet blockchain. Ky funksionalitet i rëndësishëm jo vetëm që do të lehtësojë barrën e përdoruesve ekzistues të DeFi, por gjithashtu do të heqë disa nga barrierat për hyrjen për pjesëmarrësit e rinj të tregut.

Mësoni më shumë rreth O3 Swap

Disclaimer. kriptoPumpLajmet nuk miratojnë asnjë përmbajtje ose produkt në këtë faqe. Ndërsa ne synojmë t'ju ofrojmë të gjithë informacionin e rëndësishëm që mund të marrim, lexuesit duhet të bëjnë kërkimet e tyre para se të ndërmarrin ndonjë veprim në lidhje me kompaninë dhe të mbajnë përgjegjësinë e plotë për vendimet e tyre, as ky artikull nuk mund të konsiderohet si një këshillë investimi.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju