Gjykatësi lejon Ripple të shkarkojë autoritetet e SEC që vendosën që ETH nuk është një mbrojtje

Bill Hinman mund të kontaktohet me ne për të treguar në vërejtjet e tij të vitit 2018 në lidhje me pozicionin e mbrojtjes së Ethereum.

Gjykatësi lejon Ripple të shkarkojë zyrtarin e SEC që vendosi që ETH nuk është siguri

Kompania me bazë në San-Francisco Ripple me të vërtetë ka shënuar një sukses të vogël shtesë në luftën e saj të vazhdueshme me Sigurimet e SHBA si dhe Komisionin e Shkëmbimit.

Gjyqtarja e Gjykatës së Qarkut të SH.B.A. Sarah Netburn në fakt ka hedhur poshtë lëvizjen e SEC për të zvogëluar depozitimin e mbikëqyrësit të mëparshëm të Divizionit të SEC të Divizionit të Financave të Korporatave, William Hinman, në një gjykim në New York të Enjten.

Në qershor 2018, Hinman pretendoi në një fjalim që bazuar në kuptimin e tij të rrjetit Ethereum si dhe kornizën e tij të decentralizuar "ofertat dhe shitjet aktuale të Ether nuk janë transaksione të letrave me vlerë".

Depozitimi mund të përfshijë edhe më shumë peshë në çështjen e Ripple që shenja XRP nuk është një mbrojtje. Nëse nuk ka joshje nga SEC, Ripple mund t'i kërkojë Hinman të tregojë në lidhje me mendimin që qëndron pas zgjedhjes së tij në ETH në atë kohë, dhe më pas të përpiqet të përdorë atë samrationale në XRP.

Ripple në të vërtetë ka thënë se SEC nuk mund ta kontrollojë XRP si një mbrojtje pasi që është një tender ligjor i përdorur për blerje globale si dhe për banesa.

Sipas Bloomberg, SEC merrej me thirrjen, duke deklaruar se shqyrtimi "do t'i nënshtronte zyrtarët e nivelit të lartë të qeverisë në depozita në lidhje me çdo ligj, rregullore ose politikë për të cilën u këshilluan ose folën dhe që më vonë do të mbështesë një veprim përmbarimor".

Autoriteti rregullator monetar gjithashtu tha që nuk flet përmes personelit të tij ose komisionerëve privatë, por vetëm përmes aktiviteteve të zbatimit, kështu që çdo gjë që Hinman pretendonte ndonjëherë më parë është bekuar si "diskutuese". SEC informoi gjyqtarin për përfitimin e procedurës diskutuese të quajtur gjithashtu "Përjashtimi 5" me siguri do të hamendësohej nëse Hinman rrëzohej.

Gjykatësi Netburn përmendi se kjo nuk ishte një çështje "ekzekutuese e ekzekutimit të SEC", duke përfshirë që depozitimi i Hinman nuk do të "hapte dyert e përmbytjes". Ajo mbeti të deklarojë se situata "përfshin vendime të konsiderueshme të politikave në tregjet tona, sasia e polemikave është thelbësore dhe interesi i publikut, në këtë rast, është i konsiderueshëm".

Lexo artikullin:  Bitcoin godet $ 40K pas një mungese 6-javore, por aktiviteti në zinxhir është 'disi i dobët'

Related: A është XRP një Siguri? Ne kurrë nuk mund ta dimë

Në dhjetor 2020, SEC paraqiti një padi kundër Ripple duke deklaruar kompaninë, CEO Brad Garlinghouse si dhe themeluesi Chris Larsen, në të vërtetë kishin kryer një "ofertë të paregjistruar, të vazhdueshme të letrave me vlerë të aseteve" me shitjet e tyre të XRP.

Në fund të qershorit, SEC akuzoi fanatikët e Ripple ose ndryshe të quajtur "Ushtria XRP" për ofrimin e "deklaratave të rreme" kundrejt menaxhimit të saj në rrjetet sociale. Autoriteti rregullator kërkoi që takimi të kalonte duke shtypur lëvizjen nga Ripple për të thirrur Hinman duke përmendur pasi sigurisht që do të vendoste përparësi për "një paradë të kërkesave për dëshminë e zyrtarëve të lartë të qeverisë" si dhe për të penguar procedurat e qeverisë federale.

Në një fjalim të jashtëm në nëntor 2020 para se Hinman të largohej nga kompania, ai vuri në dukje dokumentin e SEC si të hapur për teknologjitë moderne si kripto-monedhat si dhe bllokimin e rrjeteve pa kërkesën për azhurnimin e strukturës ekzistuese qeverisëse.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju