Karura nis shkëmbimin e decentralizuar në Polkadot dhe Kusama

Karura Swap në të vërtetë ka hapur tregtinë për Kusama / Karura– KSM / KAR– e vendosur pasi platforma shndërrohet në një nga DEX-et e para që lëshohet në Polkadot dheKusama

Karura nis shkëmbimin e decentralizuar në Polkadot dhe Kusama

Karura, aplikimi Polkadot (DOT) i procedurës Acala, prezantoi platformën e saj të shkëmbimit të decentralizuar (DEX) Karura Swap.

Sipas deklaratës së lëshuar të Premten, platforma DEX është tani e drejtpërdrejtë, me KSM / KAR që është tregtia e parë e vendosur në bursë.

Për informacionin e dhënë nga deklarata, Karura Swap në fakt ka arritur marrëveshje me një vlerë të përgjithshme paraprake të mbyllur në veri prej 3.4 milion $ me më shumë se 1,000 furnizues të veçantë të likuiditetit (LP).

Grupi ekspozoi se lëshimi i DEX nënvizoi avantazhet e tij "tipar Bootstrap" që furnizon një kuti rëre likuiditeti për tregtimin e çiftit me mjedisin me mure, duke shmangur dukshëm kontrollin e drejtimit paraprak dhe të tregut gjatë gjithë fillimit paraprak të një grupi tregtar.

"Me Bootstrap, Karura synon të fuqizojë tregtinë e pabesueshme me normë të drejtë të tregut për të pasqyruar parimet e financave të drejta dhe të hapura për të gjithë", përfshinte artikulli.

Në të vërtetë, grupi inaugurues KSM / KAR udhëtoi përmes fazës së bootstrap dhe në të vërtetë sapo u drejtua pasi kënaqi objektivin e mandatit të likuiditetit. Me fillimin e DEX, Karura Swap përfundon duke qenë shkëmbimi i parë i decentralizuar në Polkadot dhe Kusama dhe mundësia e parë për tregtimin e pabesueshëm të argumenteve Kusama në një DEX.

Komplete të tjera tregtare që do të prezantohen në Karura Swap mund të përdorin gjithashtu funksionin Bootstrap. LP-të mund të zgjedhin të sigurojnë një ose të dy argumentet në pishinën gjatë gjithë procedurës, ndërsa tregtia qëndron pezull derisa të arrihet objektivi i caktuar i likuiditetit.

Related: Qendra DeFi Karura bëhet fituesi i parë i ankandit të slotëve parachain Kusama

Me Karura të imagjinuar si një qendër DeFi në Kusama, grupi deklaroi funksione të tjera si huatë e qëndrueshme Bitcoin të kUSD, programet e grumbullimit dhe minierave të likuiditetit mbeten në punë. Këto procedura të përfshira i përkasin strategjive për të zhvilluar rrjetin brenda qirasë së rrjetit 48-javor të mbrojtur duke fituar një vend të ankandit parachain.

Lexo artikullin:  Kjo platformë e lojërave video ofron fitime simbolike duke garuar me NFT

Siç është raportuar më parë nga CryptoPumpLajmi, Karura përfundoi të ishte fituesi i parë i ankandit të para-zinxhirit Kusama në 22 qershor me mbi 501,000 KSM të përfshirë në procedurën e huazimit të turmës. Këto ankande slot zbulojnë parachains që do të kontribuojnë në zinxhirin e stafetave Kusama që punon si një rrjet miqësor për Polkadot.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju