Shumica e kapitalistëve institucionalë të përgatitur për të blerë posedime elektronike, pretendon kërkimi

Një hulumtim krejt i ri ka zbuluar se uria e kapitalistëve institucionalë për posedime elektronike, e përbërë nga kriptovaluta, po zgjerohet.

Shumica e investitorëve institucionalë të gatshëm për të blerë pasuri dixhitale, thotë studimi

Informacioni i ri zbulon se niveli i interesit të kapitalistëve institucionalë në kriptovaluta, si dhe shërbime të lidhura me kripto, mbetet të zgjerohet.

Fidelity Digital Assets, krahu i kriptos i administratës ndërkombëtare të pronës titulli Fidelity Investments Inc, caktoi Koalicionin Greenwich për të kontrolluar 1,100 kapitalistë institucionalë për të kuptuar supozimet e tyre në lidhje me investimet financiare elektronike të pronave.

Pjesa më e madhe e kapitalistëve të vlerësuar parashikojnë të blejnë pasuri elektronike në të ardhmen.

Studimi u krye midis dhjetorit 2020 si dhe prillit 2021 me angazhimin e kapitalistëve me vlerë të lartë, vendet e punës së anëtarëve të familjes, fondet mbrojtëse elektronike si dhe konvencionale, konsulentët ekonomikë si dhe vakëfet, raportoi Reuters.

Kuptimi i investimit financiar të pronës elektronike të specifikuar nga grupi i studimit konsistonte në blerjen e kriptovalutave drejtpërdrejt, blerjen e furnizimeve të firmave të lidhura me kripto ose ekspozimin e drejtpërdrejtë përmes zërave të ndryshëm të investimeve të tjera financiare.

Rreth 70% e individëve parashikojnë të blejnë pasuri elektronike brenda 5 viteve në vijim. Nëntë nga 10 që duan të shpenzojnë parashikojnë profilet e firmës së tyre ose të klientëve të tyre, përfshirë pasuritë elektronike brenda të njëjtës kohë në dritaren e shtëpisë.

E ngjashme: Besnikëria për të përdorur akoma më shumë duar të kriptuara mes interesit institucional që zgjerohet

Fidelity Digital po funksionon për të qëndruar në krye të normës institucionale të interesit për posedimet elektronike. Kohët e fundit, firma u deklarua të ketë rritur në të vërtetë dimensionin e saj të personelit me rreth 70% për t'u kujdesur për urinë e kripto në zgjerim nga kapitalistët institucionalë.

Grayscale është një lojtar më shumë në lojën video të investimeve financiare institucionale. Përveç kriptovalutave të tilla si Bitcoin (BTC) ose Ether (ETH), kompania elektronike e administrimit të pronave gjithashtu synon të shkojë në globin e financimit të decentralizuar (DeFi).

Të hënën, Grayscale prezantoi një automobil të ri për investime financiare të synuara në posedimet e DeFi.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju