Krijuesi DAO të likuidojë Fondacionin si dhe të decentralizohet edhe një herë

Strategjitë e krijuesit DAO për të përfunduar hartën e saj drejt administratës së decentralizuar me shpërbërjen e strukturës së saj në muajt e ardhshëm.

MakerDAO të shpërndajë Fondacionin dhe të bëhet me të vërtetë e decentralizuar përsëri

Metoda pioniere e decentralizuar e parave, Maker DAO, në të vërtetë ka zbuluar se struktura e saj do të likuidohet zyrtarisht në muajt e ardhshëm, duke shënuar ndër pikat e fundit të kthimit në hartën e metodës për administratën e decentralizuar.

Një artikull i 20 korrikut përcakton kompaninë e vetëqeverisjes së decentralizuar të Maker, ose DAO, si aktualisht "plotësisht e vetë-mjaftueshme" - me lagjen e saj të shpërndarë në të gjithë botën "tani përgjegjëse për çdo aspekt të protokollit të Krijuesit".

"Decentralizimi i plotë i Krijuesit do të thotë që zhvillimi dhe funksionimi i ardhshëm i Protokollit dhe DAO do të përcaktohet nga mijëra ose ndoshta miliona anëtarë të entuziazmuar të komunitetit, të gjithë të vendosur për të zgjeruar përfitimet e monedhës dixhitale për njerëzit në të gjithë globin."

Shkrimtari i artikullit, CEO i Fondacionit Maker, Rune Christensen thekson theksimet nga udhëtimi gjashtë-vjeçar i punës, me Christensen që fillimisht kishte ekspozuar strategjitë e tij në një artikull të Reddit duke përshkruar vizionin e tij për një shenjë të qëndrueshme të Ethereum të quajtur "eDollar" gjatë marsit 2015.

Fondacioni Maker u zhvillua si një bamirësi e besuar për të mbikëqyrur përparimin e punës, si dhe financimin në shtator 2018, me sa duket me kërkesë të financuesve të saj shumë të hershëm. Ndërsa Christensen zhvilloi Fondacionin me synimin për ta likuiduar atë brenda 2 deri në 3 vjet, zhvendosja ushtarakizoi stresin e brendshëm ndërmjet avokatëve të Fondacionit si dhe atyre që e shihnin entitetin e ligjshëm si në krah me vlerat thelbësisht anarkike të kriptos.

Ai e përkufizon Krijuesin se "ka bërë një rrugë të gjatë në një periudhë relativisht të shkurtër", duke kaluar nga një DAO i prezantuar së fundmi, drejt një Fondacioni, si dhe përsëri te një DAO përsëri.

"Ndërsa Fondacioni luajti një rol specifik dhe të rëndësishëm në zhvillimin e mëtejshëm të Protokollit të Krijuesit dhe rritjen e një ekipi global, ai u krijua që të ekzistonte vetëm përkohësisht," theksoi Christensen

Në maj 2017, më shumë se 2 vjet pasi Christensen ekspozoi Maker në Reddit, metoda kreu një lançim minimal të ProtoSai - paraardhësi i sajtit të parë të Maker, SAI ose Dai i Vetëm-Kolateral

Lexo artikullin:  Regjistroni aktivitetin e rrjetit dhe një bum të 2-të NFT dërgojnë më shumë kosto WAX

KLSH me siguri do të kënaqej me një lançim me shumicë në dhjetor të vitit 2017, si dhe fluks për gati 2 vjet, me Maker duke prezantuar Dai multi-kolateral (DAI) përgjatë nëntorit të 2019 - duke bërë të mundur që DAI të prodhohet përkundrejt një sërë pronash elektronike të pranuara nga Maker administrata.

Related: Sektori Australian i parave elektronike synon të njohë ligjërisht DAO-të

Ndërsa Maker me siguri do të bëhej një metodë prezantuese DeFi e vendosur në krye të pozicioneve të tregut me vlerë të përgjithshme të siguruar, 2020 nuk ishte e gjitha lundrimi i thjeshtë për Maker, me individë që prezantonin një padi të klasit të veprimit kundrejt strukturës në pasojat e "Black E enjte ”në Mars Ngjarja pa Maker të hidhte afërsisht 6.64 milion dollarë DAI për likuidime zhytëse pasi kostoja e Ether u shemb 50% për afërsisht 24 orë.

Marsi 2020 sigurisht do të shihte që Fondacioni Maker të zhvendosë marrëveshjen e MKR-së në administratën e lagjes, duke shënuar fillimin e udhëtimit të punës për të rivendosur administratën e decentralizimit - me Christensen që e përcakton strukturën si "krejtësisht të pakuptimtë".

Metoda sigurisht që do të përfshinte gjithashtu ndihmë për USDCcoin të efektshëm të Circle atë muaj, debat irritues në lidhje me ndihmën e Maker për pronat e kripto qendrore si siguri për shenjën e saj të qëndrueshme të decentralizuar.

Në Mars të këtij viti, "Njësitë Thelbësore" u zhvilluan për të bashkëpunuar me monitorimin në të gjithë grupet e shumta të metodës, si dhe detyrat. Struktura sigurisht që do të kthente fondet e avancimit prej 84,000 MKR te Maker DAO në maj, me vlerë gati 500 milion dollarë në atë kohë.

Sipas DeFi Llama, Krijuesi DAO aktualisht është metoda e parave të decentralizuara në vendin e gjashtë me një vlerë të përgjithshme të siguruar prej 5.62 miliardë dollarësh.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju