Platforma përpiqet t'i sjellë bizneseve dhe individëve të ardhmen e tokenizimit

Një platformë e re e shenjave të decentralizuara përpiqet t'i paraqesë secilit person të veçantë hyrjen në botën e tokenizimit.

Platforma përpiqet t'i sjellë bizneseve dhe individëve të ardhmen e tokenizimit

Tokenizimi është shumë nga një ide krejt e re. Për perspektivë, shenjat janë përdorur përsëri në Perandorinë Britanike kur kishte një mungesë të parave të gatshme dhe do të përdoreshin kur banorët paguajnë me para të gatshme ose pagesa të Forex -it të tyre të lindjes. Sot, ideja identike po përdoret së bashku me ekspertizën blockchain për të përmirësuar likuiditetin dhe për të zvogëluar kohën e kërkuar për të ekzekutuar një tregti.

Ndërsa pothuajse të gjitha pjesët mund të simbolizohen në blockchain, rrjedha e saktë e krijimit të shenjave është e zgjatur dhe e kushtueshme. Ndonjëherë edhe të kërkosh ndihmën e ndërtuesve të aftë në mënyrë të plotë.

Duke njohur potencialin për detyra të reja që përplasin markën, platforma Tokel ka synuar të ndihmojë bizneset dhe organizatat të përfitojnë nga ekonomia simbolike, krijimi dhe administrimi i shenjave dhe shenjimi i pronës. Midis tyre mund të jenë gjithashtu korporata që përpiqen të krijojnë shenja të emetimit të borxhit, posedim të shenjave të mbështetura nga pasuritë ose lloje të ndryshme të shenjave të sigurisë.

Disa nga rrethanat e përdorimit që pasuan përqafojnë ndryshimin e VIN -ve në një automobil me një shenjë NFT për të siguruar siguri dhe pandryshueshmëri shtesë ose ofruar organizatorëve të shfaqjeve të drejtpërdrejta me sasi identike të shenjave si vende për t'i lejuar ata të fitojnë një honorar nga rishitja e biletave.

Në ide, ideja e tokenizimit siguron shumë përparësi. Sidoqoftë, vendi ku bizneset luftojnë është në mungesën e aftësive për të krijuar dhe trajtuar një blockchain të pavarur. Platforma e decentralizuar e shenjave, Tokel, po përpiqet të rregullojë këtë pengesë.

Bashkimi me sistemin simbol financiar

Tokel është një ndërmarrje grupore që i jep një platforme që u siguron individëve dhe bizneseve hyrje në shenjat dhe opsionet e krijimit të NFT që e bëjnë shumë të drejtpërdrejtë zbatimin në një jetë të rregullt. Platforma është secila platformë me burim të hapur dhe një platformë e përkushtuar, simbolike dhe jofungele (NFT).

Stafi thotë, "Tokel në fakt hap derën për secilin person të veçantë për të hyrë në shenja dhe NFT në një prirje të arsyeshme, të decentralizuar. Pavarësisht nëse jeni krijues, koleksionist, tregtar, ndërmarrje, ndërmarrje, zhvillues ose person simbol, do të jeni në gjendje të përfitoni sa më shumë dhe të përfitoni nga ekspertiza dhe opsionet që platforma Tokel duhet të ofrojë. "

Lexo artikullin:  Solar hackathon synon të rrisë zhvillimin e kriptos në Indi

Tokel synon të ndryshojë rrjedhën aktuale të krijimit të NFT dhe shenjave, duke e bërë të lirë dhe me të vërtetë të lehtë që çdokush mund të marrë pjesë në sistemin financiar simbolik. Kjo është bërë e arritshme me anë të përzierjes së Teknologjive Komodo dhe shtimit të opsioneve të tyre të sapo -ndërtuara. Partneriteti me Platformën Komodo i ka lejuar stafit të Tokel të shfrytëzojë ekspertizën themelore, së bashku me sigurimin e dPoW që siguron komunitetin nga sulmet 51%.

Së bashku, këto shkenca të aplikuara i mundësojnë Tokel-it të dërgojë opsione simboli nga skaji në skaj tek krijuesit, bizneset dhe detyrat njësoj. Me këto shkenca të aplikuara, klientët marrin hyrje në proceset e thjeshta të krijimit të shenjave për të krijuar dhe trajtuar shenja, si dhe për t'u furnizuar me një eksplorues simbolik dhe integrime të xhepave. Këto shenja pastaj mund të blihen, blihen ose dërgohen me anë të tregut TokenDEX & NFT të platformës. Çdo shenjë e re e krijuar me një ofrim minimal prej 1 do të kualifikohet për artikulim.

Më shumë njohuri për Tokel

Hapja e dyerve

Kohët e fundit, platforma kreu një ofrim paraprak DEX (IDO), të cilin anëtarët e stafit e imagjinojnë të jetë vendimtar për financimin e vazhdueshëm të ndërmarrjes dhe zbulimin e vlerës së monedhës së tyre TKL $. IDO ndodhi në AtomicDEX, alternativa e decentralizuar për Platformën Komodo.

Një 8 milion Tokel Airdrop për mbajtësit e Komodo u prezantua gjithashtu për të ndodhur brenda javës së datës së lëshimit të IDO. Përdoruesit mund të marrin pjesë thjesht duke i mbajtur fondet e tyre në kuletat që u japin hyrje në çelësat e tyre personal.

Duke parë përpara, platforma Tokel prezantoi planet për të nisur tregun NFT për artistët dhe klientët për të blerë, promovuar dhe tregtuar NFT. Në TokenDEX, krijuesit e shenjave mund të tregtojnë menjëherë shenjat e tyre, duke çrrënjosur dëshirën për listime alternative të kushtueshme. Platforma gjithashtu tregon se udhërrëfyesi i tyre do të përfshijë një rekreacion mosmarrëveshjes që është duke u ndërtuar, përveç një uebfaqeje të lehtë për t’u përdorur për biznese dhe individë që mund të lansohet në të ardhmen e afërt.

Lexo artikullin:  Kjo platformë tregtare po ndërton Coinbase për NFT

Mësoni më shumë rreth Tokel

Disclaimer. kriptoPumpLajmet nuk miratojnë asnjë material ose produkt përmbajtësor në këtë faqe në internet. Ndërsa ne synojmë t'ju ofrojmë të gjitha të dhënat jetësore që mund të marrim, lexuesit duhet të bëjnë analizën e tyre më herët sesa të ndërmarrin ndonjë veprim që lidhet me firmën dhe të mbajnë përgjegjësi të plotë për zgjedhjet e tij ose të saj, as ky tekst nuk mund të mendohet- si një rekomandim financimi.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju