Rregullatorët që inspektojnë rezervat e letrës së biznesit të Tether: Kontrolluesi i valutës

Tether është ende nën presion rregullator me sytë e hedhur tani drejt rezervave të letrës së tij të biznesit.

Rregullatorët që vëzhgojnë rezervat komerciale të letrës së Tether: Kontrolluesi i valutës

Kompania prapa stabilcoin-it kryesor botëror, Tether, po merret me presion më rregullator sot me qen roje monetare amerikane që inspektojnë strukturën e rezervave të saj.

Sipas një raporti të 27 korrikut të Bloomberg, Kontrolli në detyrë i monedhës Michael Hsu tha se rregullatorët po kontrollojnë rezervat e letrës së biznesit të Tether për të parë nëse çdo shenjë USDT vërtet mbështetet nga ekuivalenti i një dollar amerikan.

Një grup rregullatorësh të udhëhequr nga Sekretarja e Thesarit Janet Yellen ka mbajtur në të vërtetë një bisedë të nivelit të lartë, me dyer të mbyllura, mbi rreziqet e pozicionuara nga stacionet monetare dhe veçanërisht Tetër Duke cituar "njerëz të njohur me këtë çështje", raporti specifikoi se Grupi i Punës i Presidentit për Tregjet Financiare ishte i shqetësuar për pretendimet e Tether se mban sasi të mëdha letre biznesi. Ky lloj investimi financiar lidhet me detyrimet financiare që biznesi lëshon për të kënaqur kërkesat e tyre për financim afatshkurtër.

Grupi e krahasoi skenarin me një fond të përbashkët të pakontrolluar të tregut të parave të gatshme që mund të jetë i prirur për një eksod të financuesve. Furnizimi aktual shpërndarës i USDT është 62 miliardë sipas raportit të tij të hapjes.

Në mes të majit, Tether ekspozoi një ndarje të lirshme të rezervave të tij duke specifikuar se në të vërtetë kishte blerë instrumente përtej parave dhe ekuivalentëve të parasë, të përbërë nga Bitcoin, bono, kredi të mbrojtura dhe një përqindje e madhe e letrave të biznesit. Në një intervistë me CNBC më 21 korrik, këshilltari bazë i Tether Stuart Hoegner garantoi që një kontroll i plotë monetar i rezervave të tij do të vinte brenda muajve, jo viteve.

Related: Stablecoins nën analizë: USDT prisni lidhësin e 'letrës komerciale'

Më 19 korrik, Yellen nxiti ligjvënësit e vendosur të "veprojnë shpejt" për t'u siguruar që monedhat e qëndrueshme merren me udhëzimet e duhura, dhe një strukturë rregullative për to është zhvilluar.

Super-kodues hije

Më 27 korrik, senatorja cinike e kripto Elizabeth Warren i dërgoi një letër Janet Yellen duke kërkuar udhëzime më të larta për tregun e kriptove. Në një seancë dëgjimore të Komitetit të Bankave të Senatit, Warren zbuloi edhe një herë kundërshtimin e saj ndaj kriptos:

"Në vend që të lërë sistemin tonë financiar në dëshirat e bankave gjigante, kriptoja e vendos sistemin në tekat e disa grupeve hije, pa fytyrë të super-koduesve dhe minatorëve, gjë që nuk më duket më mirë."

Partneri në Anderson Kill Law, Preston Byrne, komentoi se "realiteti shumë më i frikshëm këtu është se sistemi financiar është në duart e Elizabeth Warren."

Lexo artikullin:  Ky sistem NFT vë në dukje rëniet unike nga atletët profesionistë të nivelit të lartë

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju