Kryetari i SEC thotë se kriptovaluta bie nën udhëzimet e shkëmbimeve të bazuara në siguri

Më shumë udhëzime po vijnë për zonën e kriptomonedhës, sipas SECChairman Gary Gensler

Kryetari i SEC thotë që kriptovaluta bie nën rregullat e shkëmbimeve të bazuara në siguri

Komisioni i Shkëmbimeve të Letrave me Vlerë, ose SEC, mund të sigurojë shpejt udhëzime krejt të reja për udhëzimin dhe regjistrimin e swap-eve të bazuara në siguri, të përbëra nga monedha e kriptuar.

Në një fjalim për Kryetarin e Komisionit Ligjor Derivat dhe të Ardhmes të Shoqatës së Avokatëve Amerikanë Gary Gensler përcaktoi modifikimet në lidhje me shkëmbimet e bazuara në siguri gjatë vitit të ardhshëm. Modifikimet janë zhvilluar për të rritur hapjen dhe për të minimizuar kërcënimin ndaj tregut. Kërkesat krejt të reja që do të hyjnë në ndikim në nëntor konsistojnë në mbrojtjen e re të palës tjetër, kërkesat për kapitalin dhe marzhin, menaxhimin e brendshëm të kërcënimeve, drejtuesit dhe zyrtarët kryesorë të pajtueshmërisë, njohjen dhe verifikimin e tregtisë dhe trajtimet e mbajtjes së të dhënave dhe raportimin. Duke filluar nga Shkurti i ardhshëm, për shembull, depot e informacionit të shkëmbimit do të parashikohen për të zbuluar informacionin në lidhje me marrëveshjet private për publikun e gjerë.

Gensler sqaroi:

"Kështu, unë i kam kërkuar stafit të marrë në konsideratë mënyrat se si mund të vazhdojmë të rrisim transparencën dhe të ulim rrezikun përmes autoriteteve tona të papërdorura, veçanërisht në lidhje me SEF të bazuara në siguri dhe raportimin e pozicionit."

Drejt përfundimit të fjalës së tij Gensler deklaroi se udhëzimet e raportimit të tregtisë do të përdorin për kriptovalutat nëse artikujt janë shkëmbime të bazuara në siguri:

“Mos gabo: Nuk ka rëndësi nëse është një token aksioni, një token me vlerë të qëndrueshme e mbështetur nga letrat me vlerë, apo ndonjë produkt tjetër virtual që siguron ekspozim sintetik ndaj letrave me vlerë themelore. Këto platforma - qoftë në hapësirën e financave të decentralizuara apo të centralizuara - janë të implikuara nga ligjet e letrave me vlerë dhe duhet të punojnë brenda regjimit tonë të letrave me vlerë. "

E ngjashme: A është koha që Shtetet e Bashkuara të zhvillojnë një 'test Ripple' për kriptën?

Çdo marrëveshje ose shitje tek individët me pakicë duhet të nënshkruhet nën Aktin e Letrave me Vlerë të vitit 1933. Gensler deklaroi se SEC do të përdorë të gjitha mjetet që u duhen për të siguruar që financuesit janë të siguruar në këto raste.

Rregulloret për kriptovalutat kanë qenë në të vërtetë një pikë e rëndësishme bisedimi brenda një shumëllojshmërie të kompanive të qeverisë federale amerikane në muajt e tanishëm. Kryetari i Rezervës Federale mbajti një qëndrim të ashpër për kërkesën për udhëzime më të rrepta për monedhat e qëndrueshme në 14 korrik, duke folur për mundësinë e një dollari dixhital të Shteteve të Bashkuara para Kongresit kohët e fundit. Një kosto u prezantua gjithashtu në kongres, e cila nënkuptohet për të ofruar kuptim më të lartë ligjor për pronat dixhitale dhe për të minimizuar shqetësimin e udhëzimeve të ardhshme në lidhje me argumentet e bazuara në blockchain. Të hënën, një konferencë mbi udhëzimet për monedhat e qëndrueshme nga Grupi Punues i Presidentit për Tregjet Financiare ndau se ata parashikojnë të lëshojnë sugjerime për udhëzime të tilla në muajt e ardhshëm.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju