South China Morning Post për të tokenizuar arkivin 118-vjeçar me NFT

Spote të Hong Kongut si Kowloon Walled City me siguri do të tokkenizohen si dhe do të shfaqen në metaverse me bazë The Sandbox Ethereum.

South China Morning Post për të tokenizuar arkivin 118-vjeçar me NFT

Letra veterane e bazuar në Hong Kong South China Morning Post (SCMP) po prodhon një koleksion të NFT-ve duke përdorur një kriter krejt të ri të shenjave të quajtur "ARTIFACT", i zhvilluar për të ruajtur pronat historike në blockchain.

Në letrën e saj ARTIFACT, SCMP ofron një përmbledhje të punës, e cila është një kornizë standarde e meta të dhënave që mund të përdoret për të siguruar që minutat vitale nga arkivi i pronave të medias 118-vjeçare të SCMP mund të mbrohen me posedim të shpërndarë, si dhe gjak qarkullimi.

Gary Liu, CEO i SCMP, në të vërtetë ka pohuar se "blockchain ofron potencial të madh për të ruajtur në mënyrë të pandryshueshme gazetarinë që dëshmon dhe shpjegon historinë. Projekti 'ARTIFACT' është një mundësi për të zbuluar, mbledhur, ekspozuar, tregtuar dhe ringjallur momente dhe objekte domethënëse nga përvoja jonë kolektive njerëzore. "

NFT-të e SCMP me siguri do të ndikohen përgjithësisht nga arkivi i letrës i fotografisë dixhitale, imazheve estetike, vizualizimeve të informacionit si dhe infografive të dokudramës. Përfaqësimi i "drafteve të para të historisë" gazetaresk, këto përbëhen nga mesazhe, fotografi, anime si dhe imazhe të krijuara nga SCMP për më shumë se një shekull.

Ndërsa kriteri i simbolit sigurisht që do të jetë blockchain-agnostik në planin afatgjatë, SCMP në të vërtetë ka zgjedhur disa blockchains për të filluar punën e saj si dhe për të zbardhur mundësitë e tij. Për të ndihmuar në rinovimin e sfondit të saj si dhe përfshirjen e një tregu të madh të synuar, ai në fakt është bërë pjesë e bashkëpunimit me metaverse me bazë Ethereum The Sandbox, një filial i fillimit të bllokimit të markave Animoca

Në bashkëpunim me seminaret e lojërave video të lagjes, si dhe muzikantët elektronikë, The Sandbox sigurisht do të prodhojë një koleksion të lojrave video interaktive të bazuara në voxel 3D, si dhe përvojat shoqërore të bazuara në vendet moderne, si dhe pikat historike, si dhe artefakte në Hong Kong si dhe tokaKina

Monumente si Qyteti me Mure të Kowloon si dhe Star Ferry sigurisht që do të përfshihen në metaverse me bazë blockchain. Liu në të vërtetë ka treguar se lojtarët, për shembull, do të kenë aftësinë të përjetojnë në thelb skena nga Hong Kong në vitet 1950 si dhe të mësojnë për ndërlikimet e tij historike me mbulimin e SCMP nga momenti.

Lexo artikullin:  Dhurimi i Buterin prej $ 1B SHIB i ndërlikuar për të dalë në para, thotë menaxheri i fondit

Të ngjashme: Nifty News: The Walking Dead sulmon Sandbox, miniera me qira NFTs, CryptoPunk në galerinë e artit

Sandbox në të vërtetë ka prezantuar që më 22 korrik, lojtarët me siguri do të kenë aftësinë për të blerë histori përveç punës së SCMP në llojin e simboleve të vendit të origjinës të metaverse. Duke folur për bashkëpunimin, Liu informoi SCMP sot se "shpresa jonë është që me kalimin e kohës, ne do të krijojmë ambiente metaverse për njerëzit që të përjetojnë Hong Kong historik, Kinë historike dhe të mësojnë për bukurinë dhe kompleksitetin e kësaj pjese të botës. ”

Brenda metaverse të The Sandbox, simbolet LAND mund të organizohen si dhe të bashkohen drejtpërdrejt në pasuri dixhitale nga shoqërues ose klientë të ndryshëm të The Sandbox. Për shembull, programuesi i lojërave video Atari në fakt ka shfrytëzuar këto zona të kufizuara elektronike për të pritur variacione 3D të vokselizuara të lojërave video tradicionale.

Lojtarët individualë mund të blejnë vetë LAND-in, si dhe t'i përdorin ato si vende për ndërtim, si dhe të lëshojnë vetë përmbajtjen e tyre të pavarur të lojërave video.

Deri më tani, Sandbox ka pasur më shumë se 40 milion instalime në të gjithë botën në celular, si dhe ka gjeneruar mbi 1,300 Ether (ETH) me shitjet e para dhe të 2-ta të TOKS. Metaverse është vendosur për një publik publik Alpha gjatë këtij sezoni veror.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju