Koreja e Jugut për të bërë diçka në lidhje me të kundrejt shkëmbimeve të paregjistruara të kriptove

Shkëmbimet kripto që zhvillohen në vend që nuk regjistrohen deri në 24 shtator përballen me gjoba të mundshme dhe madje edhe me burg.

Koreja e Jugut për të ndërmarrë veprime kundër shkëmbimeve të paregjistruara të kriptove

Qeveria federale e Koresë së Jugut zbuloi sot se shkëmbimet e kripto do të merren me ndëshkim nëse në të vërtetë nuk janë regjistruar me dëshirë me autoritetet e vendit deri në 24 shtator.

Ky grup i ri i udhëzimeve me sa duket do të ndikojë si në shkëmbimet e bazuara në Korenë e Jugut ashtu edhe në Forex që drejtohen në tregjet Koreane. Sipas njoftimit, që konsiston në çdo shkëmbim ku mbështetet gjuha koreane, marketing është i përshtatur ndaj koreanëve, ose pagesa mund të përdoret Koreja e fituar.

Sipas Aktit specifik të informacionit financiar, ndëshkimi për shkëmbimet që vazhdojnë të funksionojnë pa regjistrim varet nga 5 vjet burg ose një gjobë prej 50 milion Fitimesh - afërsisht 43,500 $ USD.

Rekomandojmë që ka strategji për të penguar faqet që u përkasin shkëmbimeve të paregjistruara në të ardhmen.Banka: Koreja e Kakao zgjedh

Krahu blockchain i Koresë për testet dixhitale të fituara Përdoruesit e muajit shtator duhet të shqyrtojnë si 25 për të parë nëse shkëmbimi që ata po përdorin është regjistruar për të parandaluar ndonjë akuzë të lidhur.

Në atë datë, shitjet e bëra përmes shkëmbimeve të tilla do të ishin të paligjshme brenda vendit. Deklarata e hershme është e tanishme në një varg udhëzimesh që shqetësojnë kriptovalutat në të gjithë botën. Bashkimi Evropian sot, Strategjitë e zbuluara për të ndëshkuar dërgimin dhe marrjen e kriptovalutave me shpresën e kufizimit të pastrimit të parave të gatshme. Kryetari i Grupit Punues të Presidentit të SEC tha që kriptovaluta bie nën udhëzimet dhe udhëzimet e ndërrimeve të bazuara në sigurinë në Shtetet e Bashkuara dhe mban në mend se mund të vijë më shumë politikë. Një konferencë nga Tregjet Financiare në Rregullatorin dhe firmat e tjera të Shteteve të Bashkuara gjithashtu ndodhi sot duke shqetësuar përdorimin dhe kërcënimet e stabilitetit të monedhave.

sugjerimet parashikohet të sigurohen në muajt e ardhshëm. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju