Synthetix kalon në shtresën-dy alfa, nis bankat e Olimpiadës në platformën e alternativave

Përdoruesit e platformës Thales me bazë në Synthetix tani mund të bëjnë bankare për rezultatin e rasteve olimpike.

Synthetix ndez alfa shtresën-dy, nis bastet e Olimpiadës në platformën e opsioneve

Procedurat e tregtimit të derivateve të decentralizuara dhe pronave artificiale, Synthetix, në të vërtetë ka lëshuar tregtinë në platformën e shkallëzimit Optimistic Ethereum 2.

Nisja e shumëpritur u zbulua nga shkëmbimi i procedurave Synthetix Kwenta më 30 korrik. Ai lejon që shkëmbimi të përdorë marrëveshje më të shpejta dhe kosto më të ulëta duke përdorur inovacionin pozitiv të përmbledhjes.

Fillimisht, do të ketë thjesht 4 posedime artificiale të ofruara për tregtim në shtresën 2– sUSD, sETH, sBTC dhe sLINK. Informacioni i mbledhur nga kjo fazë e nisjes dhe shqyrtimit alfa do të bëjë të mundur që procedura të rrisë tregtimin synth në shtresën 2 dhe të bëhet gati për fillimin beta, specifikohet deklarata.

Tregtimi në shtresën 2 do të përdorë një ulje të përafërt 50X të kostove të gazit dhe "shpejtësi të shpejtë të transaksioneve".

Lagjja Synthetix do të mbajë gjurmët e efikasitetit të hershëm në platformën e shkallëzimit dhe ngadalë do të votojë në posedime shtesë artificiale për tregtim si të duan.

Optimiste Ethereum (OΞ) përdor një risi përmbledhëse që supozon se të gjitha marrëveshjet janë të duhura dhe jo për të vërtetuar secilën. Përdoruesit thjesht kërkojnë të ndërhyjnë nëse shohin një marrëveshje të pasaktë ku mund të dërgojnë një "dëshmi mashtrimi".

Në fillim të këtij muaji, Uniswap zbuloi fillimin e variacionit të tij 3 në platformën Optimistic Ethereum.

Në një avancim të lidhur, platforma Thales me bazë Synthetix në të vërtetë thjesht është lëshuar. Thales është një platformë DeFi që siguron tregtimin e dizajnit të alternativave binare e cila lejon tregtarët të hipotezojnë mbi lëvizjen e normës së tregut themelor ose pronës kripto. Ekzistojnë 2 rezultate të mundshme, prandaj mendohen për binare.

Lexo artikullin:  Currency.com bëhet anëtar ekzekutiv i grupit vetërregullues të tregtisë CryptoUK

Related: Thales mbledh 2.5 milion dollarë për platformën e alternativave binare në mjedisin Synthetix

Thales DApp përdor më shumë se 60 prona të ndryshme, të përbërë nga kripto -monedha, produkte, aksione dhe artikuj të indeksit, për të zhvilluar tregje, për të prodhuar argumente alternative alternative binare dhe për t’i tregtuar ato në platformë.

Në të vërtetë ka prezantuar disa tregje sportive Olimpike provë të cilat bëjnë të mundur që përdoruesit të bëjnë bankare në variabla të tillë si "A do të fitojnë SHBA më shumë medalje ari?" ose "A do të fitojë medalja e artë skuadra e basketbollit për meshkuj e Australisë?" Përgjigjet janë binare me një rezultat po ose jo të cilat mund të vendosen me një shenjë sLONG ose sSHORT.

Ende në temën e shtresës 2, Loopring DEX ka zbuluar një bashkëpunim me ofruesin e shërbimeve të nivelit 2 StarkWare. Bashkëpunimi në fakt ka paraqitur një krijues të tregut të automatizuar ndër-L2 që ndan likuiditetin në të gjitha shtresat e quajtura dAMM, me "d" që do të thotë "i decentralizuar". Loopring në fakt ka parashikuar që platforma do të përfundojë duke qenë "një nga primitivët më themelorë për shkallëzimin e DeFi".

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju