Ky sistem DeFi mundëson që NFT të përdoren si siguri për kreditë e makinave

Ky sistem DeFi synon të miratojë NFT si siguri - duke u mundësuar klientëve të hapin likuiditetin nga antikitet e tyre kripto.

Kjo platformë DeFi lejon që NFT të përdoren si kolateral për kredi

Një sistem DeFi ka futur në të vërtetë një rrjet huazimi dhe gjithashtu huazimi që mundëson që simbolet jo të këndshëm të përdoren si siguri.

Rrjeti ETNA pretendon se po krijon një koleksion sendesh që janë zhvilluar për të operuar në një mënyrë të ndërlidhur - duke zhvilluar një shembull të konsiderueshëm përdorimi për NFT në të njëjtën kohë.

DeBank e detyrës gjithashtu lejon ata që mbajnë ETNA, kriptomonedhën vendase të sistemit, të kenë hua për makinat e aksesit mbi një bazë pa interes.

Diku tjetër, një strukturë e prodhimit të NFT referohet si një industri e gjitha-në-një për antike kripto - duke sjellë zhvillues elektronikë të artit dhe gjithashtu agjenci të mbledhjes me njëri-tjetrin ndërsa garanton se simbolet mund të tregtohen menjëherë.

Përtej globit të parave, Rrjeti ETNA gjithashtu synon të trondisë globin e lojërave kompjuterike duke furnizuar një mjedis të kryqëzuar që lejon lojën standarde kompjuterike të futet në blockchain. Rrjedhimisht, pronat konvencionale të lojërave video mund të digjitalizohen, dhe gjithashtu lojtarët nga e gjithë bota mund të përfundojnë në thelb në një mori ngjarjesh.

Ky funksion i fundit mund të jetë posaçërisht thelbësor për të ndihmuar programuesit e lojërave antike video për të pranuar risi krejt të re, dhe gjithashtu për të zgjeruar ndjeshëm tregun e synuar që mund të vlerësojë zhvillimet e tyre. Blockchain dhe kriptovalutat në të vërtetë kanë shkuar në skajin kryesor të hapjes së lojërave për të fituar në masa - duke hapur shkallë të pakrahasueshme të përfshirjes midis lojtarëve, ndërsa u mundëson atyre që të kenë me të vërtetë prona në lojë si kurrë më parë në të kaluarën.

Një sistem i larmishëm financimi

DeBank në fillim po punon në Binance Smart Chain, megjithatë strategjitë mbeten në zonë për tu zgjeruar ngadalë në një larmi të bllokimeve të tjera të ndryshme. Poligoni në të vërtetë është thirrur si rrjeti që po ndjek në listën e kontrollit të Rrjetit ETNA.

Rrjeti ETNA pretendon se DeBank është sistemi fillestar i financimit për të mbështetur përdorimin e NFT si siguri - dhe gjithashtu një shumëllojshmëri e normave të interesit sigurohen duke u mbështetur në llojin e posedimit që transferohet nga debitori. Në ekzistencën, ETNA mbështetet së bashku me BNB, ETH, BTC, BUSD USDT dhe gjithashtu DAI. Më shumë prona ka të ngjarë të përfshihen në të ardhmen, së bashku me një sistem të listës së bardhë për bordin e shumicës së simboleve jo-kërcënues.

Lexo artikullin:  ThorChain hedh 7.6 milion dollarë në 'Chaosnet' duke përdorur, i siguron cyberpunk një dhuratë për të kthyer fondet

Detyra gjithashtu do të thotë të mbrojë një certifikatë që sigurisht do të bëjë të mundur që Rrjeti ETNA të sigurojë karta debiti për klientët, dhe gjithashtu këto aplikacione aktualisht po vlerësohen.

Një udhërrëfyes i plotë

Duke parë paraprakisht, rrjeti i financimit dhe gjithashtu i huazimit nga DeBank është gati të kthehet si një aplikim në internet - dhe gjithashtu azhurnimet sigurisht që do të bëhen në ndërfaqen e përdoruesit të tregtisë së zonës në industrinë NFT të Rrjetit ETNA në tremujorin e 2-të. Një funksion i ankandit publik NFT sigurisht që do të paraqitet gjithashtu.

Në pesëdhjetë përqindëshin e dytë të këtij viti, zgjidhjet e DeBank sigurisht që do të zgjerohen në aplikacionet mobile, faqja e lojërave kompjuterike të ETNA-së me siguri do të përfshihet dhe gjithashtu do të zbulohet një bashkëpunim i rëndësishëm i lojërave kompjuterike.

Rinovimet e mëtejshme ka shumë të ngjarë të bëhen në ofertat e saj NFT deri në fund të vitit 2021– dhe gjithashtu pas vitit, një fiat on-devijim sigurisht do të jetë i qëndrueshëm në të gjithë mjedisin e tij. Kjo sigurisht që do të shoqërohet me një aplikacion celular të gjitha në një, zgjidhje financiare, lëshimin e kartave të debitit dhe gjithashtu avancimin e teknologjive moderne edhe më të zgjuara.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju