Rrjeti kryesor V2 i ZKSwap do të dalë drejtpërdrejt nesër

Përmirësimet V2 të ZKSwap përbëhen nga listime të pakufishme të shenjave dhe kohë më të shpejta tërheqjeje.

Rrjeti kryesor V2 i ZKSwap do të dalë drejtpërdrejt nesër

Shkëmbimi i decentralizuar i kriptovalutave ZKSwap në të vërtetë ka zbuluar se rrjeti i saj i ardhshëm V2 do të mbijetojë më 28 korrik përmes rrjetit kryesor Layer 1 Ethereum. Një lançim i shtresës 2 është përgatitur të bëhet në një moment më pas në Binance Smart Zinxhir, Huobi Eco Zinxhir, dhe OKEx Zinxhir.

Kjo azhurnim do të paraqesë një sërë funksionesh të reja për detyrat e palëve të treta që kërkojnë të shënojnë shenjat e tyre për tregti, të tilla si lejimi i listave dhe grupeve të pakufishme të shenjave. Përditësimi gjithashtu do të zvogëlojë kohët e tërheqjes ndër-shtresore nga 40 minuta në 20 minuta dhe do t'u ofrojë përdoruesve aftësinë për të paguar kostot e tyre të tërheqjes duke përdorur një listë të zgjeruar të argumenteve, të tilla si Ether, Tether dhe shenjën ERC20 të vetë platformës, ZKS.

Sapo të lëshohet në të gjitha rrjetet e përgatitura, grupi mbajti në mendje se ZKSwap v2 do të jetë gati për birësim masiv, duke u siguruar që detyrat e listuara mund të lëvizin likuiditetin në të gjithë blockchains siç zgjedhin. Sa i përket shkallëzimit, marrëveshjet ndodhin në shtresën 2 për të ulur kohën dhe kostot e pritjes. Si rezultat, puna thotë se përdoruesit do të kënaqen me marrëveshje pa gaz çdo ditë po aq sa një kufizim i vendosur. Po ashtu shkëmbimi planifikon të mbajë një projekt në nisje për të siguruar një migrim pa probleme për kompanitë e likuiditetit.

Related: Rritja e robotikës DEX: AMM promovojnë një transformim tregtar në tregti

Pas prezantimit në shkurt të vitit 2020, ZKSwap siguroi mbi 1.7 miliardë dollarë në thjesht 6 muaj. Përdoruesit e saj shpërblehen në shenjën ZKS të platformës, e cila aktualisht kontribuon në qeverisjen e rrjetit. ZKSwap gjithashtu përfiton nga qasjet e shumta të marrëveshjeve të tilla si prova e aksioneve, ose PoS, prova e transferimit, ose PoT, dhe prova e-ZK-snarks, ose PoZK.

Shkëmbimet, të decentralizuara dhe ndryshe, në të vërtetë kanë vazhduar të kenë një kohë të vështirë për të kontrolluar në ditët aktuale. CEO i Binance Changpeng Zhao sapo zbuloi se ai përgatitet të largohet nga decentralizimi në një përpjekje për të përmbushur politikën edhe në vendet më të vështira. Ndërkohë, kompanitë kripto po largohen nga Kina majtas dhe djathtas për shkak të shtypjes së saj aktuale.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju