Polygon paguan 2 milion dollarë shpërblim për defektin që mund të kishte kompromentuar 850 milion dollarë në fondet e përdoruesit
Cyberpunk i kapelës së bardhë hipotezoi se gabimi mund të ishte zhvilluar nga ""
Reddit mund të përgatitet të lançojë platformën e vet NFT
Sisteme të tjera të rrjeteve sociale të përbëra nga Twitter dhe gjithashtu Facebook kanë funksionuar në të vërtetë
Analiza e çmimeve 10/22: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, SOL, DOT, DOGE, LUNA, UNI
BTC si dhe ETH u kthyen në program pasi të dy pronat kërkojnë bazën
Altcoins shpërthejnë edhe kur çmimi i Bitcoin bie në 60,000 dollarë
RUNE, OKB si dhe MOVR nxitën më shumë edhe kur investitorët vazhdojnë të tërheqin
Analistët mbajnë objektivin e tyre të çmimit prej 250 mijë dollarësh Bitcoin edhe pse BTC bie nën 60 mijë dollarë
Tregjet e kriptove devijojnë edhe më keq pas arritjes së niveleve të larta të dokumenteve më parë në
Propozimi i ri synon të rrisë vlerën e monedhës Binance duke djegur tarifat e BSC
BEP -ja e re mund të zvogëlojë sasinë e plotë të BNB që vlejnë gjithashtu
200 ATM Bitcoin të instaluar në Walmart… me plane për 8000 gjithsej
Walmart planifikon që në një moment të krijojë 8,000 ATM Bitcoin në SHBA
Bitcoin zgjeron korrigjimin pasi Ethereum sheh refuzimin e 'pikturës së përsosur' në nivelet më të larta të të gjitha kohërave
Një veprim kopjues nga ETH i lë financuesit dukshëm të pakënaqur, si dhe i vendos ato
Shumë popullor: ETF e së ardhmes së Bitcoin në rrezik për të arritur kufirin e sipërm për kontratat
Nevoja e paparë për fondin e së ardhmes ProShares mund të rezultojë në kontrata më të gjata që mund
Themeluesit kryesorë të DeFi mbështesin lojën "luaj për të fituar" që shpreson të jetë Flappy Bird tjetër
Një lojë krejt e re e bazuar në blockchain për të fituar lojë e quajtur Fancy Birds shpreson të përsëritet
CEO i Ripple thotë se SEC e ndihmoi Ethereum të kapërcejë XRP si kriptomë nr.2
Shefi i Ripple pretendon se firma e tij është trajtuar në mënyrë të padrejtë, gjë që i ka dhënë Ethereum
Lista e pritjes së portofolit të kriptoportos Robinhood arrin 1 milion njerëz
Shefi ekzekutiv i Robinhood, Vlad Tenev deklaroi se kripto si një klasë asetesh është pikërisht këtu
Demat luftojnë për të mbajtur çmimin e Ethereum mbi 4K dollarë përpara skadimit të opsioneve të së premtes prej 435 milion dollarë
Çmimi i ETH nuk arriti të pushtojë sinjalet e tij të mëparshme të të gjitha kohërave, por nënprodukte
Valkyrie Bitcoin ETF i së ardhmes do të nisë në Nasdaq më 22 tetor
ETF-ja e së ardhmes Bitcoin e Valkyrie me siguri do të shkojë në kohë reale në Nasdaq thjesht disa
Fondi pensional për zjarrfikësit e Teksasit thuhet se ndan 25 milion dollarë për Bitcoin dhe Ether
Fondi është përgjegjës për avantazhet e më shumë se 6,600 personave energjikë dhe pensionistë
Solana fiton mbi 26% brenda dy ditësh - 250 dollarë objektivi i çmimit SOL më pas?
Rritja më e re e çmimeve të Solanës vjen në vazhdën e niveleve të reja të Bitcoin të të gjitha kohërave
Bitcoin hedh 6% në betejë për mbështetje të lartë të të gjitha kohërave mes rënies së normave të financimit
Tregjet e Bitcoin po pastrohen gradualisht nga rritja e paarsyeshme me një tërheqje të përjetshme
Projekti "Monedhë falas për të gjithë" synon të bëjë 1B pronarë kriptosh në 2 vjet
I mbështetur nga a16z dhe gjithashtu i bashkë-themeluar nga Sam Altman, Worldcoin sigurisht që do të sigurojë plotësisht
Oligarku rus i sanksionuar i kërkon bankës qendrore të përqafojë Bitcoin
Thesari i Shteteve të Bashkuara i kërkoi biznesit të kriptomonedhës të sigurojë përputhshmërinë me lejet kohët e fundit. Lajme
Agjencia shtetërore e planifikimit kinez bën thirrje për opinion publik mbi ndalimin e minierave të Bitcoin
Zhvendosja mund të nënkuptojë strategji nga autoritetet kineze për të ndryshuar pozicionin e saj të mëparshëm të pafavorshëm
Shkëmbimi i kriptove FTX mbledh 420 milionë dollarë nga 69 investitorë
Baza individuale e FTX është zgjeruar në të vërtetë me 48%, ndërsa sasia e profesionit të saj të zakonshëm është rritur