Pishinat e riaktivizuara të Ethereum shkaktojnë një rritje prej 78% të çmimit të THORChain
RUNE duket e përgatitur për të zgjatur fitimet e saj pasi rezultoi ringjallja e pishinave me bazë ETH
5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, SOL, AVAX, ALGO, AXS
Tregtarët po shikojnë për të parë nëse kthimi i BTC i 20 ditëve të zhvendosjes së kthimeve të zakonshme
Mos ki frikë, investitor: Gjetja e stabilitetit mes paqëndrueshmërisë së tregut të kriptove
Paqëndrueshmëria në tregjet e kriptove është pikërisht këtu për të mbetur. Kështu, duke kuptuar energjinë,
Shiba Inu rritet mbi 45% në dy ditë për të arritur një maksimum të të gjitha kohërave
Zhytja më e fundit e kostos së shenjës SHIB është e lidhur me një favorizues të vazhdueshëm
Dyqanet e kriptove OTC vërshojnë Hong Kongun, por rregulloret mund të ndikojnë në praninë e tyre
Shkëmbimet e kriptove me tulla dhe llaç janë të shpeshta në Hong Kong, por konsideratat mbeten të paqarta
Kanalet e YouTube u hackuan dhe u riemëruan për mashtrime kripto që transmetojnë drejtpërdrejt
Grupi i Analizës së Kërcënimeve të Google (TAG) i shoqëron sulmet me një ekip të cyberpunkëve të punësuar
Si një algoritëm kripto me një strategji të vetme i ktheu 100 dollarë në 36,205 dollarë në 10 muaj
Warren Buffett pohoi se ""(* )ne marrim nga sfondi, është që individët e bëjnë
Bitcoin vendos fatin e 60 mijë dollarëve pasi mbyllja javore i mban tregtarët e BTC në këmbë
Mund të shkojë ende në çdo rast për demat në prag të çfarë
Komisioni i Etikës në Teksas kërkon rregull pro-kripto për kontributet politike
Nëse autorizohen, donacionet dhe kontributet e kriptomonedhës do të raportohen si kontribute në natyrë
Polygon paguan 2 milion dollarë shpërblim për defektin që mund të kishte kompromentuar 850 milion dollarë në fondet e përdoruesit
Cyberpunk i kapelës së bardhë hipotezoi se gabimi mund të ishte zhvilluar nga ""
Reddit mund të përgatitet të lançojë platformën e vet NFT
Sisteme të tjera të rrjeteve sociale të përbëra nga Twitter dhe gjithashtu Facebook kanë funksionuar në të vërtetë
Analiza e çmimeve 10/22: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, SOL, DOT, DOGE, LUNA, UNI
BTC si dhe ETH u kthyen në program pasi të dy pronat kërkojnë bazën
Altcoins shpërthejnë edhe kur çmimi i Bitcoin bie në 60,000 dollarë
RUNE, OKB si dhe MOVR nxitën më shumë edhe kur investitorët vazhdojnë të tërheqin
Analistët mbajnë objektivin e tyre të çmimit prej 250 mijë dollarësh Bitcoin edhe pse BTC bie nën 60 mijë dollarë
Tregjet e kriptove devijojnë edhe më keq pas arritjes së niveleve të larta të dokumenteve më parë në
Propozimi i ri synon të rrisë vlerën e monedhës Binance duke djegur tarifat e BSC
BEP -ja e re mund të zvogëlojë sasinë e plotë të BNB që vlejnë gjithashtu
200 ATM Bitcoin të instaluar në Walmart… me plane për 8000 gjithsej
Walmart planifikon që në një moment të krijojë 8,000 ATM Bitcoin në SHBA
Bitcoin zgjeron korrigjimin pasi Ethereum sheh refuzimin e 'pikturës së përsosur' në nivelet më të larta të të gjitha kohërave
Një veprim kopjues nga ETH i lë financuesit dukshëm të pakënaqur, si dhe i vendos ato
Shumë popullor: ETF e së ardhmes së Bitcoin në rrezik për të arritur kufirin e sipërm për kontratat
Nevoja e paparë për fondin e së ardhmes ProShares mund të rezultojë në kontrata më të gjata që mund
Themeluesit kryesorë të DeFi mbështesin lojën "luaj për të fituar" që shpreson të jetë Flappy Bird tjetër
Një lojë krejt e re e bazuar në blockchain për të fituar lojë e quajtur Fancy Birds shpreson të përsëritet
CEO i Ripple thotë se SEC e ndihmoi Ethereum të kapërcejë XRP si kriptomë nr.2
Shefi i Ripple pretendon se firma e tij është trajtuar në mënyrë të padrejtë, gjë që i ka dhënë Ethereum
Lista e pritjes së portofolit të kriptoportos Robinhood arrin 1 milion njerëz
Shefi ekzekutiv i Robinhood, Vlad Tenev deklaroi se kripto si një klasë asetesh është pikërisht këtu