Cili mund të jetë objektivi i mëposhtëm për Dogecoin?
Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pika e vetme e
Kryetari i Fed pretendon që monedhat e qëndrueshme kërkojnë politikë më të rreptë, bisedime mbi CBDC
Ai përmendi se monedhat e qëndrueshme kërkojnë politika më të rrepta nëse duan të jenë përbërës
A është Bitcoin SV 'duke u shembur në kohë reale' tani?
Bitcoin SV vazhdon të jetë në lajme për të gjitha arsyet e gabuara më pas
Dolce si dhe Gabbana për të lansuar një koleksion të veçantë NFT
Dolce si dhe Gabbana prezantuan drejtimin e parë të NFT -ve në bashkëpunim
Phantom ngre 9 milion dollarë për të prezantuar buxhetin kriptor me shumë zinxhirë
Ngjarja bamirëse e Serisë A u drejtua nga Andreessen Horowitz, me fejesë nga Variant
Komisioneri i SEC Hester Pierce thotë se "Ajo po punon për qartësinë e kripto"
Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim i SHBA (SEC) lëshoi ​​një letër që adresonte mbylljen e qendrës në MB
Çfarë do të thotë kjo për 'patate të skuqura blu' të DeFi-t
Ndërsa ndjenja më e madhe e kripto-tregut duket se ka rënë, adoptimi i DeFi është
Bitcoin (BTC) si dhe Eter (ETH) Humbin Mbështetjen Çelësi On-Zinxhir, Çfarë do të thotë për çmimin e tyre?
Norma e Bitcoin (BTC) zbriti e listuar poshtë shkallës vendimtare të ndihmës në zinxhir prej $ 33,000 një herë
Kompania e sigurisë Blockchain CertiK rrit 37 milion dollarë për t'u marrë me DeFi dhe gjithashtu rreziqet e kriptos
Raundi i financimit të Serisë B u bashkëdrejtua nga Coatue Management dhe gjithashtu Shunwei Capital,
Cardano, TRON, AAVE Analiza e Çmimit: 14 Korrik
Ndërsa çmimi i Bitcoin u ul sot, të gjitha altcoin -et kryesore po tregtonin gjithashtu në të kuqe.
Me Uniswap në një udhëkryq, këtu mund të presësh
Mund të mos jetë një rregull i madh, por kohët e fundit, është vërejtur se
Haute Couture shkon në NFT: Dixhitalizimi në Javën e Modës në Paris
Java e fundit e Modës në Paris shënon qartë epokën e re të dixhitalizuar për një klas të lartë
Bitcoin Cash, Cosmos, Analizë e Çmimit të VeChain: 14 korrik
Kapitalizimi i tregut për shumicën e altcoins kryesore ra pasi arinjtë ushtruan presion mbi
Zëvendësguvernatori i BoE thotë se kriptoja nuk është një 'rrezik i stabilitetit financiar'
Zëvendësguvernatori i Bankës së Anglisë, Jon Cunliffe komentoi statusin e tregut të kriptove, duke e thënë atë
Forkset e Londrës, Berlinit dhe Shangait të Ethereum dhe roli i tyre në Serenity
Rrjeti Ethereum po ndërmerr një veprim të madh drejt një blockchain të shkallëzuar PoS. Ketu eshte
Komuniteti i kriptos ndahet nëse Bitcoin është një mbrojtje e inflacionit
Vëzhguesit e tregut shprehën më shumë shqetësime për rënien e çmimit të Bitcoin mes një projekti të rëndësishëm
EOS, Monero, Analiza e Çmimit të IOTA: 14 korrik
Bitcoin u vlerësua në 32,024.68 dollarë dhe u ul me 4.1% mbi atë
Inflacioni në rritje i SH.B.A. bën presion shtesë në tregun e kriptove
Tregu total i kriptomonedhës mbetet të tregtohet nën presion me Bitcoin (BTC) dhe gjithashtu
Ndalimi i shfrytëzimit të Bitcoin është një vendim i lehtë për Kinën, thotë partneri i Bitmain EMEA
Gjysma e asaj që humbi për shkak të goditjes së Kinës ndaj minierave të Bitcoin nuk do të ndodhë