3e4617e2a88259d7ce639ac87c0b1ef2 - Bitcoin Cash, Solana, Analiza e Çmimeve të Kozmosit: 12 Shtator 1
Bitcoin Cash, Solana, Cosmos Analiza e Çmimeve: 12 Shtator
Bitcoin dhe Ethereum u konsoliduan në tabelat e tyre përkatëse, megjithatë, disa altcoins vunë re veprime të ndara
Ethereum, Litecoin, Analiza e Çmimeve të Ortekut: 12 Shtator
Ethereum ka qenë duke blerë dhe shitur anash me një fitim të vogël prej 1.70%. ETH
Ajo që tregtarët duhet të dinë se Solana ka arritur përsëri nivelet e ulëta të mëparshme
Përgjegjësia: Gjetjet e vlerësimit të ardhshëm janë opinionet e vetme të autorit dhe
A është një tubim Bitcoin Cash i arritshëm tani
Përgjegjësia: Gjetjet e vlerësimit të ardhshëm janë të vetmet opinione reale të autorit
A është koha që tregtarët Ethereum Classic të përgatiten për më shumë humbje
Një çmim i dyfishtë në 77.5 dollarë, katastrofë e shënuar për Ethereum Classic sepse alt vuajti
Ndërsa eksitimi po zvogëlohet, prisni që Cardano të qetësohet në nivelet më të ulëta të mëparshme
Dy ditët e fundit kanë qenë interesante për Cardano. Platforma u realizua në mënyrë efikase
A në Z të asaj që Ethereum duhet të bëjë për të ruajtur strukturën bullish
Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pika e vetme e
Chainlink: Ja kur mund të pritet një përmbysje bullish
Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pikëpamjet e vetme të
EOS mund të rimarrë kontrollin bullish vetëm nëse…
Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pikëpamjet e vetme të
Cardano: Një përrallë e dy shpërthimeve, por që ka më shumë gjasa
Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pikëpamjet e vetme të
Bitcoin: Investitorët nuk duhet të kenë frikë nga një rënie e zgjatur, përveç nëse…
Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pikëpamjet e vetme të
Pse të largoheni nga Binance Coin është opsioni më i mirë tani
Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pika e vetme e
Tregtarët që humbën vrapimin e demit të Tezos mund të qëndrojnë gjatë këtu
Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pikëpamjet e vetme të
XRP mund të jetë në rrezik të rishikojë këto nivele më të ulëta, por çfarë duhet të bëjnë tregtarët
Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pika e vetme e
Cardano, SUSHI, VeChain Analiza e Çmimeve: 09 Shtator
Në pjesën e pasme të Bitcoin si dhe trajektores së çmimit më të lartë të Ethereum, altcoins shtesë
Binance Coin, BAT, Dogecoin Analiza e Çmimeve: 09 Shtator
Monedha Binance u rrit me 6.1%, si dhe u ruajt në nivelin më të ulët të saj shumëjavor
EOS, Tron, Waves Analiza e Çmimeve: 09 Shtator
Tron regjistroi një rritje të konsiderueshme prej 8.8% si dhe u zhvendos më hollësisht në
Pse do të jetë një lojë pritjeje për tregtarët e Litecoin
Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pikëpamjet e vetme të
Struktura bullish e MATIC mund të varet nga këto nivele që mbahen
Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pika e vetme e
Tezos, AAVE, Solana Analiza e Çmimeve: 09 Shtator
Ndërsa Bitcoin si dhe Ethereum zbuluan tregues të vegjël të rimëkëmbjes, altcoins të shumta u zhvendosën
Monero, DASH, Analiza e Përbashkët e Çmimeve: 09 Shtator
Me çmimin e Bitcoin duke u rikuperuar disi dhe gjithashtu duke qëndruar mbi 46 mijë dollarë në kohën e shtypit, të shumta