Auditorët ekspozojnë mbështetjen e USDC ndërsa Jim Cramer shfaqet sistemi i alarmit mbi paratë e çmendura të Tether
Grant Horton në të vërtetë ka kryer një auditim të përfitimeve të USDC dhe gjithashtu Jim
Projektuesi i ETH Virgil Griffith përsëri pas hekurave pasi gjoja shqyrtoi llogarinë e Coinbase
Griffith ka të ngjarë të investojë 2 muajt e ardhshëm pas hekurave para testit të tij
Krijuesi DAO të likuidojë Fondacionin si dhe të përfundojë edhe një herë me të vërtetë i decentralizuar
Strategjitë e krijuesit DAO për të përfunduar hartën e saj drejt administratës së decentralizuar me shpërbërjen e
Auditorët zbulojnë mbështetjen e USDC pasi Jim Cramer duket sistem alarmi mbi paratë e çmendura të Tether
Grant Horton në të vërtetë ka kryer një auditim të përfitimeve të USDC dhe gjithashtu Jim
Projektuesi i ETH Virgil Griffith përsëri pas hekurave pasi supozoi se ekzaminoi llogarinë e Coinbase
Griffith ka të ngjarë të investojë 2 muajt e ardhshëm pas hekurave para testit të tij
Krijuesi DAO të likuidojë Fondacionin dhe gjithashtu të përfundojë duke u decentralizuar edhe një herë
Strategjitë e krijuesit DAO për të përfunduar hartën e saj drejt administratës së decentralizuar me shpërbërjen e
Enjin synon të përdorë NFT për të reklamuar qëndrueshmërinë si dhe të drejtat e barabarta si pjesëmarrëse në marrëveshjen e KB
Biznesi më parë deklaroi se ishte i përgatitur të lejonte NFT-të neutrale ndaj karbonit gjithashtu deri në vitin 2030
Enjin përgatitet të përdorë NFT për të reklamuar qëndrueshmërinë dhe gjithashtu të drejtat e barabarta si pjesëmarrëse në marrëveshjen e KB
Biznesi më parë pretendonte se kishte për qëllim të lejonte NFT-të neutrale ndaj karbonit deri në 2030, dhe gjithashtu
FTX rrënon dokumentin e financimit të kriptos me ngritjen e 900 milion dollarë për t'u shkëmbyer me dekor
Shkëmbimi i nënprodukteve të kriptës në të vërtetë ka parë vlerësimin e tij të rritet gjatë vitit të kaluar,
FTX shkatërron dokumentin e financimit të kriptos me 900 milion $ mbledhje për të përfunduar duke qenë dekacorn shkëmbimi
Shkëmbimi i nënprodukteve të kriptës në të vërtetë ka parë vlerësimin e tij në qiell gjatë vitit të kaluar,
Tregu i sofistikuar i NFT dhe gjithashtu galeria furnizon pasuri të patundshme elektronike për dizajnerët dhe gjithashtu agjencitë e mbledhjes
Stili dhe eleganca janë pjesët kryesore për këtë treg krejt të ri NFT, i cili
Propozimi i ri i BE synon të shtrëngojë ligjet për dërgimin e kriptovalutave
Komisioni Evropian synon të pengojë transferimet e mëdha konfidenciale të kriptovalutave në një iniciativë
Propozimi i ri i BE kërkon të shtrëngojë rregulloret për dërgimin e kriptovalutave
Komisioni Evropian kërkon të bllokojë transferime të mëdha anonime të kriptomonedhës në një përpjekje
Industria e sofistikuar e NFT dhe gjithashtu galeria ofron pronë elektronike për projektuesit dhe gjithashtu agjencitë e mbledhjes
Stili dhe gjithashtu klasa janë fokusi kryesor kryesor për këtë industri krejt të re NFT,
Platforma sociale NFT DeFine mbledh 5 milion dollarë nga investitorët aziatikë
Tregu për argumentet jo-kërcënues, ose NFT, duket se po rritet në Azi. Disa
Pas projektit të faqeve të mediave sociale '7/20', Sushi ekspozon të gjitha-në-një AMM 'Trident'
AMM markë e re sigurisht do të përfshijë 4 zgjedhje të rregullueshme të pishinës dhe gjithashtu do të sigurojë
CEO i Fondeve të Osprey pretendon se Shtetet e Bashkuara me siguri do të pranojnë Bitcoin ETF në 2022 'më shpejt "
Greg King, CEO i siguruesit të fondit të besimit Bitcoin Osprey Funds, merr SEC SEC
Partneriteti i fundit i Mastercard për të ndihmuar bankat të shpërndajnë karta kripto
Partneriteti ka për qëllim thjeshtimin e konvertimeve të kriptomonedhës në fiat brenda rrjetit ekzistues të pagesave të Mastercard News
Crypto është një 'kategori e pasurive të paprovuara', thotë CEO i UBS Ralph Hamers
Shefi i UBS tha se banka vazhdon të kërkojë kujdes kur bëhet fjalë për
Banka e Koresë zgjedh krahun blockchain të Kakao për testet dixhitale të fituara
ConsenSys, një kompani e madhe softuerike Ethereum, do të kontribuojë me teknologjinë e saj në CBDC të Koresë së Jugut
Rothschild Investment Corp në fakt ka rritur ekspozimin e saj të drejtpërdrejtë në Bitcoin me 300% duke marrë parasysh atë Prill
Rothschild Investment Corp në fakt ka fituar edhe më shumë ekspozim të drejtpërdrejtë të Bitcoin dhe Ether