Një udhëzues gjithëpërfshirës për tregtimin e lëkundjeve

Përgjegjësia: Mesazhi i listuar më poshtë është një shkrim reklamues që nuk u kompozua nga reporterët e com Cryptonews.

Swing Trading

Me globin që përparon në drejtim të strategjive të degëzuara të tregtimit, tregtimi i lëkundur është modeli i ri i përsëritur. Tregtarët sot po përpiqen të gjejnë teknika të ndryshme tregtare. Diçka që përputhet me mënyrën e tyre të jetës, zgjedhjet e tyre si dhe teknikat e tyre të investimit. Duke qenë një nga llojet më të preferuara të tregtimit energjik, investitorët po përpiqen të gjejnë shanse afatmesme me ndihmën e llojeve të ndryshme të vlerësimit teknologjik duke përdorur aplikim tregtar i kopjuar

Asnjë pyetje shtesë, thuaj lamtumirë regjistrimit me pika-lejo këtë ndihmë për të shkruar me gjithçka që kërkon të mësosh rreth Swing Trading

Swing Trading | Hyrje

Swing Trading përqendrohet në konceptin e kapjes së "një hapi" atje. Ne të gjithë e kuptojmë saktësisht se si ndryshimet e normave janë thelbi i tregut të parasë së gatshme. Kjo qasje merret me përcaktimin e niveleve më të ulëta të varietetit të normës, si dhe blerjen atëherë. Ose më gjerë, përcaktimi i lartësisë së varietetit të normës, si dhe marketingut atëherë. Një i lartë si dhe një i reduktuar përcaktohet si një lëkundje.

Duke folur në lidhje me problemet më të mira të tregut në tregtimin e lëkundur, shumëllojshmëria si dhe modeli i dobët mendohen si lëvizja në Ky dizajn tregtar përpiqet të kapë fitimet afatshkurtra në mjete në një furnizim ose çdo lloj mjeti të ndryshëm ekonomik ekzistuese për një kohëzgjatje prej disa ditësh deri në disa javë.

Tregtarët Swing | Si funksionojnë ata?

Tregtarët Swing janë investitorët që përdorin vlerësimin teknologjik për t'u kujdesur për shanset e tregtimit. Ata gjithashtu mund të përdorin vlerësimin thelbësor përveç modave të zakonshme të normave, si dhe modeleve. Këta investitorë marrin të ardhura duke përdorur proporcionin e llogaritur të rrezikut/ kthimit bazuar në humbjet e braktisura si dhe objektivat e fitimeve. Jo vetëm kjo, ata gjithashtu përcaktojnë të ardhurat ose humbjet bazuar në qasjet e aktivitetit të normës ose indikacionet e zakonshme teknologjike.

Lexo artikullin:  Cardano, Analiza e Çmimit të Terra: 1 Tetor 2021

Kuptimi i Tregtimit të Swing

Duke filluar me objektivin e tregtimit të lëkundur, koncepti kryesor fokusohet në kapjen e një pjese të një hapi të mundshëm të normës. Ky dizajn tregtar përdor vlerësimin teknologjik që thith pikëpamjen e natyrës afatshkurtër të profesioneve. Përveç kësaj, vlerësimi thelbësor përdoret gjithashtu për të rritur vlerësimin. Vlerësimi i grafikut përdor grafikun e një prone e cila siguron një mirëkuptim në lidhje me humbjen e braktisjes, aksesin si dhe faktorët e largimit. Kuptimi i kësaj përmes një shembulli të botës reale; si shembull, nëse jeni duke marrë shansin prej 2 USD për aksion në një marrëveshje mund të gjeneroni një të ardhur prej 5 USD, ky është një proporcion rrezik/ përfitim pozitiv. Duke folur në lidhje me elementin tjetër të ndryshëm, marrja e shansit prej 2 USD për të bërë 2 USD vetëm ose 1.75 USD nuk është një përzgjedhje e shkëlqyer.

Duke marrë parasysh saktësisht se si investitorët e lëkundur përpiqen të gjejnë shanse, ata përdorin grafitë e përditshme, si dhe mbajnë një orë prej 1 orë ose 15 minutash përmes grafave për të gjetur aksesin specifik, të lënë humbjet, si dhe të marrin humbjet e fitimeve.

George Rossi

George është Tregu Kryesor si dhe Analisti i Brokerit në brokertested.com. Para se të punësohesha nga brokertested.com, unë ofrova SVS Securities si Analiste Kryesore e Tregut për 2 vjet. Më herët, ai u regjistrua me Morgan Stanley në Nëntor 2013 si Analist Kërkimor

George është një ekspert i gjithanshëm i zgjidhjeve ekonomike me përvojë në vlerësimin thelbësor dhe teknologjik, studimin kërkimor makroekonomik mbarëbotëror, tregun valutor si dhe tregjet e aseteve, si dhe një investitor i pavarur.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju