AEGIS Launchpad më në fund shpall datën për ofrimin e saj fillestar DEX

By Stan Peterson Botuar më 11 tetor 2021 Përditësuar më 11 tetor 2021 Shkëmbeni 130+ DEX Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Sportsbook

1xbit

Portofol

libër i llogarive By Stan Peterson Botuar më 11 tetor 2021 Përditësuar më 11 tetor 2021

Launchpads erdhi si një shërbim për të zvogëluar problemet e përjetuara në fushën DeFi. Po përfundon të jetë shumë e vështirë për detyrat e kriptos të hyjnë në qendër të vëmendjes. Pllakat e nisjes imitojnë një pishinë likuiditeti për detyrat. Ato janë zhvilluar për të ndihmuar detyrat e ardhshme të kenë ekspozim të drejtpërdrejtë, të mbledhin fonde të shumta dhe gjithashtu të tërheqin kapitalistë nga lagje të shumta.

Sistemi i mbledhjes së fondeve për detyrat DeFi AEGIS Launchpad ka prezantuar në fakt një datë për ofertën e saj DEX fillestare Firma e re zbuloi se sigurisht që do të mbante shitjen e saj publike më 12 tetor 2021, në 4:00 pasdite UTC për të rritur fondet për të zgjeruar procedurat e saj dhe gjithashtu për të përfshirë edhe më shumë funksione artikujsh Me Ky informacion vjen pasi firma përfundoi fondin e saj ekskluziv të shitjes që u rrit një shumë totale prej $ 200,000.

Firma me siguri do të prezantojë shenjën e saj indigjene $ AEGIS në ditën e fillimit të IDO -s. Sipas grupit të tij, investitorët me siguri do të kenë aftësinë për të marrë shenjën, për ta tregtuar atë me kriptot tanë, dhe gjithashtu për të rrezikuar pronat. Për të rritur, pronarët e monedhave mund të bashkohen me IDO -të e ardhshme dhe gjithashtu të votojnë për zgjedhje të ndryshme, të përbërë nga zgjedhja e kostove, ndihma në detyrat veterinare DeFi, dhe kështu me radhë Përdoruesit mund ta bëjnë këtë pavarësisht sasisë së $ AEGIS në gjërat e tyre.

AEGIS Ndihmon në Thyerjen e Sistemit Konvencional të Ndarjes së Niveleve

AEGIS është platforma e parë e nisjes që përfshin performancën ndër-zinxhirore të përparimit dhe gjithashtu një sistem të policave të sigurimit, ku fondet e kapitalistëve sigurohen kundrejt hakeve dhe vjedhjeve. Sistemi sigurohet që mbledhja e fondeve në të gjithë BNB, shumëkëndësh, Ethereum, dhe kështu me radhë promovohet. Kjo bën të mundur që detyrat e DeFi të rrisin fondet e mjaftueshme nga kapitalistët në të gjithë lagjet e ndryshme kripto në sistem.

AEGIS synon të dëmtojë sistemin konvencional të nivelit të lejimit të pllakave të lëshimit, ku kapitalistët me siguri do të duhet të kenë një sasi të veçantë të simboleve për t'u bashkuar me rastet e shumta në sistem. Sistemi i nivelit të ndihmës ka qenë në të vërtetë problemi me shumë jastekë nisjeje. Pavarësisht nga shumëllojshmëria e simboleve në sendet e dikujt, AEGIS siguron që kapitalistët mund të bashkohen me detyrat e rregulluara në sistem.

Oferta fillestare DEX do të bëjë AEGIS siç duhet në lartësitë më të mëdha

Lexo artikullin:  Polygon Hermez për të shkallëzuar Ethereum, FTX mbështet Bitcoin Devs + Më shumë lajme

Një faktor që pllakat e shumta të lëshimit nuk arrijnë në rrjedhën kryesore është mungesa e ofrimit të saktë të monedhave. ICO -të dhe gjithashtu VASH -et janë një nga teknikat më të spikatura të cilat i përdorin bazat e nisjes për të fituar edhe më shumë kontroll dhe për të kuptuar fondet, megjithatë IDO -të janë shumë më të favorizuara për shkak të modelit të tyre të decentralizuar. Sistemet e vogla dhe gjithashtu të krijuara janë shumë më komode me IDO -të pasi ato mundësojnë aplikimin e menjëhershëm të fondeve. Plus, mungesa e një autoriteti kryesor tregon se nuk ka asnjë lloj kontrolli, ndryshe nga ICO -të.

Kuadri pa leje i IDO -ve bën të mundur që simbolet të bëhen të qarta për publikun e gjerë në mënyrë të përshtatshme. Që prej AEGIS synon të përdorë teknikën IDO, Detyrat e DeFi që synojnë të marrin detaje mbi sistemin nuk do të kenë nevojë të paguajnë asnjë lloj kostoje. IDO -të gjithashtu ofrojnë likuiditet të madh në pothuajse të gjitha shkallët e normës për të bërë të mundur që pronarët e punës të kenë akses në fonde në çdo moment. Detyrat DeFi sigurisht që do të tregtohen në të gjitha zinxhirët dhe gjithashtu nuk do t'i nënshtrohen ndalimeve të autorizimit.

AEGIS synon të revolucionarizojë hapësirën DeFi

Financat e Decentralizuara po përfundojnë duke qenë një zgjedhje e jashtëzakonshme për ekuivalentët e saj qendrorë. Në disa vjet, parashikohet që DeFi sigurisht që do të tejkalojë paratë qendrore. Përdoruesit gëzojnë fleksibilitet, veçanërisht për sa i përket qasjes në pronat e tyre. DeFi bën të mundur që klientët të kenë kontroll optimal mbi pronat e tyre dhe gjithashtu automatizimin e marrëveshjeve monetare duke hedhur jashtë çdo lloj pale të tretë. Përdoruesit gjithashtu heqin kostot e larta të marrëveshjes që ata në përgjithësi janë thirrur të paguajnë në CeFi. Pllakat e nisjes janë artikulli i DeFi.

Sidoqoftë, siguria është një rrezik domethënës për zonën DeFi. Fondet në fakt janë raportuar të humbura. Për më tepër, pllakat e mbrojtura të lëshimit janë disa, dhe gjithashtu shumica e tyre nuk lejojnë disa marrëveshje zinxhirore në të gjithë IDO -të. Këto janë problemet që AEGIS ka njohur në të vërtetë dhe gjithashtu garanton se do të rregullohen. AEGIS jep një sektor të sigurt dhe të sigurt ku mbledhja e fondeve për DeFi mund të kryhet pa hezituar të humbni fondet tuaja. Firma ka një procedurë të fortë verifikimi që heq detyrat e mashtrimit.

AEGIS ka një sërë artikujsh në sistemin e tij, të tilla si The PAD, Sales Multiple Chain, Multi-Chain Wallet, e kështu me radhë Përdoruesit mund të bëjnë $ AEGIS ndërsa luajnë një lojë video dhe gjithashtu të shkëmbejnë përfitimet e tyre duke përdorur pajisjen e shkëmbimit pa pagesë.

  • Trending
  • Analiza e çmimeve
  • Wall Street Giant a16z Vendos në Lobi për Rregullime më të Mira të Kriptimit
  • Analiza e çmimeve Fantom (FTM): Rezistenca e Vjetër Kthehet Mbështetje me një model të Fundit të Dyfishtë në Grafikun 4 Orësh
  • Thyerja: Menaxheri më i madh i aseteve në botë sheh mundësi të mëdha në "kriptovaluta"
  • Parashikimi i çmimit të Bitcoin: BTC po afrohet me ATH afër 65,000 dollarë në mes të kërkesës së mundshme nga vendet në zhvillim
  • Parashikimi i çmimit të Bitcoin: BTC vazhdon shpërthimin në 60,000 dollarë në mes të një bredhje balene
  • Crypto Crackdown: Bitmain për të ndaluar dërgimin e Antminers në Kinë këtë Tetor
Lexo artikullin:  Komuniteti i Token PACT Ka një Platformë të Gamifikuar NFT

Stan Peterson 389 artikuj Duke qenë një individ energjik në globin Blockchain, unë vazhdimisht parashikoj përfshirjen me mundësitë ku mund të ndaj dashurinë time në drejtim të ndryshimit elektronik. I mëparshëm

Kompania e Minierave të Bitcoin BitFury planifikon një nga listimet më të mëdha publike në Evropë

Tjetër

Thyerja: Kombet e G7 do të nxjerrin udhëzime për lëshimin e CBDC

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju