Pas tre vjetësh, Rrethi zbulon rezervat e USDC

Pas tre vjetësh, Rrethi zbulon rezervat e USDC 101

U deshën gati 3 vjet për firmën e kriptove me bazë në SHBA Rreth, ofruesi i një monedhe të konsiderueshme të qëndrueshme USD USD (USDC), që po përgatitet të dalë në publik, për të zbuluar përfundimisht se si mbështetet kjo shenjë.

Në regjistrin e tyre më të fundit të vërtetimit, të përgatitur nga auditorët në Grant Thornton, firma pohoi se, më 28 maj, paratë dhe gjithashtu ndeshjet e parave (p.sh. mbrojtjet) përbënin 61% të librave të tyre.

Pas tre vjetësh, Rrethi zbulon rezervat e USDC 102

Sipas auditorëve, pronat e përgjithshme me vlerë të arsyeshme në dollarë të mbajtura në llogari të veçuara shkojnë në ekuivalentin më të ulët të USDC në qarkullimin e gjakut në ditën e regjistrimit.

"Që prej gati tre vjetësh më parë kur USDC i parë hyri në qarkullim, Circle, së bashku me Center Consortium, i kanë dhënë përparësi besimit, transparencës dhe llogaridhënies," pretendoi në një deklaratë Jeremy Allaire, Themelues dhe gjithashtu CEO i Cirlce.

Ai përfshiu që ndërsa USDC në qarkullimin e gjakut "është rritur më shumë se 2,600% që nga fillimi i 2021, kështu që edhe angazhimi ynë (së bashku me thirrjet e jashtme) për rritjen e transparencës së përbërjes së aktiveve të shprehura në dollarë".

"Më në fund, ndërsa marshojmë drejt bërjes së një kompanie të listuar, ne do të paraqesim financat tremujore të kontrolluara dhe zbulimet e menaxhimit që do të kërkohen si një kompani publike e rregulluar nga SEC dhe do të përfshijë zbulime të përbërjes së rezervës USDC të ngjashme me vërtetimet tona", përfshiu Allaire.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju